تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 618 از 624 اولاول ... 118518568608614615616617618619620621622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,171 به 6,180 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه sajjadm1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

خودم نزدم یکی از دوستام زنگ زده بوده و اینطور که بمن گفت گوشی رو بر نمیداشتن
    شما اطلاع دارید فرستنده سوم روی دکل مهارلو نصب شده یا نه؟
    دقیقا اطلاعی ندارم ولی به احتمال بسیار زیاد بله نصب شده است , شما چندبار تماس میگرفتی برمیداشتن .
    شما سوالت را از این سایتی که گذاشتم بپرس بهت جواب میدن البته شایدم ارجاع بدن به همون تماس با مرکز فارس.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

خودم نزدم یکی از دوستام زنگ زده بوده و اینطور که بمن گفت گوشی رو بر نمیداشتن
    شما اطلاع دارید فرستنده سوم روی دکل مهارلو نصب شده یا نه؟
    احتمالا فرکانس فرستنده سوم شیراز 650000 و 578000 میباشد

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دقیقا اطلاعی ندارم ولی به احتمال بسیار زیاد بله نصب شده است , شما چندبار تماس میگرفتی برمیداشتن .
    شما سوالت را از این سایتی که گذاشتم بپرس بهت جواب میدن البته شایدم ارجاع بدن به همون تماس با مرکز فارس.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اخه تعجب اینجاست که اگه نصب شده بود روی سرچ اتوماتیک باید میومد.

تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

اخه تعجب اینجاست که اگه نصب شده بود روی سرچ اتوماتیک باید میومد.
    ممکن سیگنال ضعیف باشه . به صورت دستی این فرکانس ها را که گذاشتم وارد کنید و انتن را تنظیم کنید تا بیشترین مقدار سیگنال را دریافت کنید
    اگر موفق نشدید فرکانس را از سایتی که گفتم یا با تماس از صدا وسیما فارس دریافت کنید .

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممکن سیگنال ضعیف باشه . به صورت دستی این فرکانس ها را که گذاشتم وارد کنید و انتن را تنظیم کنید تا بیشترین مقدار سیگنال را دریافت کنید
    اگر موفق نشدید فرکانس را از سایتی که گفتم یا با تماس از صدا وسیما فارس دریافت کنید .
    زنگ زدم گفتن روی کانال 34 هست. اما موقع سرچ چیزی پیدا نمیکنه ولی نسبت به فرکانسهای دیگه مدت زمان سرچ بیشتر طول میکشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

زنگ زدم گفتن روی کانال 34 هست. اما موقع سرچ چیزی پیدا نمیکنه ولی نسبت به فرکانسهای دیگه مدت زمان سرچ بیشتر طول میکشه.
    شما در جستجو دستی کانال 34 یا همون فرکانس 587000 را وارد کنید ببنید چقدر سیگنال دارید بعد انتن را در جهت های مختلف تنظیم کنید هر جا بیشترین سیگنال را دریافت کردید همونجا انتن را ثابت کنید و جستجو را بزنید تا کانال ها پیدا شوند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما در جستجو دستی کانال 34 یا همون فرکانس 587000 را وارد کنید ببنید چقدر سیگنال دارید بعد انتن را در جهت های مختلف تنظیم کنید هر جا بیشترین سیگنال را دریافت کردید همونجا انتن را ثابت کنید و جستجو را بزنید تا کانال ها پیدا شوند
    چون با گیرنده داخلی تلویزیون دریافت میکنم شبکه ها رو موقع جستجوی دستی سطح سیگنال رو بهم نشون نمیده.
    الان یکم انتن رو تغییر جهت دادم تا جایی که فرکانس ایفیلم خراب شد اما بازم نتونستم فرستنده سوم رو بگیرم. بنظرم سیگنال فرستنده سوم ضعیفتر هست.فرکانس فرستنده اول و دوم رو با 95 درصد میگیرم الان.

تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

چون با گیرنده داخلی تلویزیون دریافت میکنم شبکه ها رو موقع جستجوی دستی سطح سیگنال رو بهم نشون نمیده.
    الان یکم انتن رو تغییر جهت دادم تا جایی که فرکانس ایفیلم خراب شد اما بازم نتونستم فرستنده سوم رو بگیرم. بنظرم سیگنال فرستنده سوم ضعیفتر هست.فرکانس فرستنده اول و دوم رو با 95 درصد میگیرم الان.
    فرستنده سوم ضعیفتر هس . از چه تلویزیونی استفاده میکنید که مقدار سیگنال را نشون نمیده؟؟
    با یک گیرنده دیجیتال تنظیم کنید انتن را بعدا توسط تلویزیون جستجو کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

فرستنده سوم ضعیفتر هس . از چه تلویزیونی استفاده میکنید که مقدار سیگنال را نشون نمیده؟؟
    با یک گیرنده دیجیتال تنظیم کنید انتن را بعدا توسط تلویزیون جستجو کنید
    سامسونگ 6960
    متاسفانه دسترسی به گیرنده ندارم.
    احتمال من اینه که فرستنده سوم روی مهارلو نصب نشده.

تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سامسونگ 6960
    متاسفانه دسترسی به گیرنده ندارم.
    احتمال من اینه که فرستنده سوم روی مهارلو نصب نشده.
    مگه تماس نگرفتید و بهتون کانال را دادن اگر نصب نبود که بهتون میگفتن نصب نیس . ضمن اینکه فرستنده سوم مراکز همه استان ها سال گدشته نصب شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •