از جائی زنگ زدن که آی دی کالرش را نشون نمیداد . با یاهو میل مشکلی ندارند چون راحت متن ایمیل را میخونند ولی هات میل و جی میل را به این سادگی ها نمیتونند باز کنند
از جائی زنگ زدن که آی دی کالرش را نشون نمیداد . با یاهو میل مشکلی ندارند چون راحت متن ایمیل را میخونند ولی هات میل و جی میل را به این سادگی ها نمیتونند باز کنند
داداش شوخی کردم. زنگ نزدن.واسه این قضیه هیچتر شکنم به نظر من بیشتر شایعس.آخه یه چیزی بگو بگنجه. این که میتونن بفهمن شکی نیس ولی زنگ زدنو بیشتر به نظر میرسه کسایی که این حرفا رو می زنن واسه سوق دادن کاربرا به ISP های مشترک المنافعه.!
حالا هر چند نفر بگن و هی بادش کنن.!
![]()
سلام دوستان، منم قائمشهرم
پیشنهاد میکنید سرویس نت رو از شاتل به مخابرات تغییر بدم؟ من بیشتر پینگ (برای بازی های مولتی پلیر) مدنظرم هست که شنیدم مخابرات وضع بهتری داره!
حالا چند تا سوال از دوستانی که تو مازندران مخابرات دارن!
1- وضع پینگ چطوره؟
2- آیا تو سرویس های به اصطلاح نامحدود، مخابرات هم سرعت رو بعد از مدتی استفاده بیشتر محدود میکنه؟
3-آیا واقعاً کنترل خیلی زیاده؟ مثل چیزی که دوستمون "دخو" گفت؟
4- تو چند وقت اخیر اینترنت مخابرات هم دچار مشکل پینگ، سرعت و... شده؟
5- سرویس 512 و یا 1 مگ بدون محدودیت مخابرات چه سرعت دانلودی رو میدن؟ (روی کاغذ رو نمیگم! چیزی که خودتون تجربه کردید)
با تشکر!
1- پینگو نمیدونم.
2-نه محدود نمیکنه.کویته!
3-نه همش دروغه.!
4-آره سرعت کم شده.
5-سرعت تا 360 کیلوبایت.
پينگ مخابرات : كاملا غير قابل پيش بيني و عموما زياد .
يه جورايي اگه خيلي براي كسي بازي انلاين اهميت داره به نظر من مخابرات گزينه خوبي نيست. يعني گاهي وضعيت خوبه ..گاهي حتي بايد بي خيال وبگردي بشي ...
ولي سرعت خيلي عالي و راضي كنندس
Last edited by constant_boy23; 31-05-2013 at 11:43.
شاتل هم پینگش داغونه، ازونور هم میزنه هی سرعت رو میاره پایین، همه اینا در صورتی که نزدیک 40t داری پولشو میدی، و انگار هنوز از دایال-آپ استفاده میکنی!(فقط پشتیبانی نسبتا خوبی داره)
پس با این تفاسیر مخابرات گزینه بهتریه! فردا میرم ثبت نام! با تشکر از راهنمایی دوستان![]()
برای بازی آنلاین میخوای طرف مخابرات نیا.....
برای دانلود مخابرات بهترین گزینه هست .با این حال سرعش نوسان زیاد داره یه روز میبینی 480 یه روز 2
ما که ریسک کردیم و توش هستیم و باهاش داریم میسازیم .من از شرکتا دیگه هم سرویس گرفتم مثلا میرفتی تو اسپید تست 512آسیاتک حجمی همیشه بالای 3 مگ بسته بود ولی مخابرات تو 5 دقیقه 5جور سرعت رو بهت نشون میده.
در ضمن من الان خطم بالای 5 مگ هست ولی سرعتم قبلا که به انتخابات نزدیک نشه 480 بو نامحدود 128
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم شاتل داشتم.بخاطر پینگش بالاش اومدم ظرف مخابرات.
پینگش هر چی باشه از شاتل بهتره.!
پینگ مخابرات با سرورای اروپا زیر 200ms هست. خیلی هم بخواد وضع خراب بشه بازم از شاتل بهتره.
فقط این مخابرات یه مشکلی با استیم داره.فقط از ساهت 6 صبح تا 11 صبح می تونی بری تو استیم.
مِلِت سِلام
خلاصه بگم :
یکی بهم راهنمایی بده
من الان شاتل دارم. بگی- نگی راضیم؛ لینک 128 کیلو بیت دارم که سرعتش دانلودشد تغریبا توی روز 350 کیلو بایت هست و البته ثابته و شب هم (رایگان)60 کیلو بایت و البته ثابته(سرویس محدود حجمیه )
حالا یکی بهم گفته مخابرات فلانه و با یک خط 128 کیلو ، سرعت و ترافیک نامحدود بهت میدن!!!!! دیدم زده 12500تومن به عنوان هزینه
اولا با این لینک و این سرویس سرعتم چقدره؟(توی روز و توی شب) ثانیا واقعا نامحدوده یا شبیه art شاتله که اگه 20 گیگ دان کردی سرعتش real می شه(میلاد روی 16 کیلو)
از شاتل محاجرت کنم مخابرات یا نه؟
ضمنا منطقه مخابراتی معلم ساری چطوره چون یکی از رفقا اونجاست و میخواد این سرویسو بگو؟
1- سرعت متغیره اما روی یک عدد خاص بسته نمیشه.وحتی متوسط سرعت از سرعت اسمی بیشتره بسته به تعداد کانکشن. من یک مگابیت دارم سرعت تا 360 میرسه واسه یعضیا 128 دارن به 500 هم میرسه!
2-ترافیک نا محدوده یعنی 999 گیگ که همون نامحدود میشه.
Last edited by NullCode; 01-06-2013 at 14:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)