تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 618 از 870 اولاول ... 118518568608614615616617618619620621622628668718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,171 به 6,180 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

داره خودمونی میشه ROOTKIT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

خنده دار بودن این مطلب شاید برای یک هموطن فارس زبان جلوه گر باشه ولی با توجه به آمار رسمی بین المللی و داخلی مبتنی بر تعداد ایرانیان ترک زبان و با توجه به تعداد استانهای ترک نشین و پذیر ، این مطلب نه تنها خنده دار جلوه نمیکنه بلکه بسیار هم موجه نمود پیدا میکنه و در نتیجه هرچند اقدامی متناسب با عدالت واقعی-با توجه به پخش نشدن بازی سایر تیمها-هر چه قدر هم که مخاطب کمتری داشته باشند- با توجه به کمبود شبکه های تخصصی ورزشی-نیست ولی برای ترکهایی چون من و سایر همزبانانم تقاضای غیرمعقولی هم نیست و نخواهد بود.
    آقا چرا بحث رو سیاسی می کنید هموطن فارس و ترک چه معنی داره هممون ایرانی هستیم

این قضیه پخش مستقیم از لیگ آزادگان سابقه داره و اون موقع هم تیمهایی مثل سپاهان و استقلال اهواز

هم خواستار پخش مستقیم بازیهاشون بودن ولی با اومدن شبکه های استانی این مساله قضیه اش حل شد

در ضمن کسی هم مخالف تیم تراکتورسازی نیست .

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آخه در مناطق دیگه کشور هم به همین اندازه طرفدار داره؟ درصد جمعیت ترکهارو در کشور ملاک قرار دادن درست نیست. به عنوان مثال ترک های جنوب هیچ علاقه ای به تراکتورسازی و ... ندارن و ارتباطی نمی بینن.

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

خیر حق تراکتور نیست و همینطور هیچ تیم شهرستانی دیگه ای....من به این تیم احترام میذارم و از بازی تراکتور مقابل استقلال کلی کیف کردم...میتونه از شبکه های استانی همجوار پخش بشه اما پخش سراسری اون انصافا توقع زیادیه!

آخه در مناطق دیگه کشور هم به همین اندازه طرفدار داره؟ درصد جمعیت ترکهارو در کشور ملاک قرار دادن درست نیست. به عنوان مثال ترک های جنوب هیچ علاقه ای به تراکتورسازی و ... ندارن و ارتباطی نمی بینن.
    این دو پست 100% تایید میشن

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_oyama's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    sbr

پيش فرض

از اونجایی که خوزستانیا بر اثر جنگ در کل ایران پخش شدن باید تیمهای خوزستانی هم پخش زنده شدن
    یالا یه طومار بسازید من بلد نیستم
    البته ما نفهمیدیم این فوتباله یا دارت با بطری

داره خودمونی میشه arisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این قضیه پخش مستقیم از لیگ آزادگان سابقه داره و اون موقع هم تیمهایی مثل سپاهان و استقلال اهواز

هم خواستار پخش مستقیم بازیهاشون بودن ولی با اومدن شبکه های استانی این مساله قضیه اش حل شد

هموطن فارس و ترک تفاوتی نمیکنه تمام ما متعلق به یک سرزمین هستیم وجه تمایز و حقوق یکسان مدنظرم هست بیشتر.
    ولی منطقا و بدون تعصب نگاه کنیم شاید باعث دلخوری سایر تیمهای شهرستانی بشه این کار و همونطور که گفتم به دور از عدالت هست کمی حتی اگر کمی محق باشیم هم.
    ولی میشه بازیهای مهم و با خصوصیات ویژه مثل بازی استیل آذین با تراکتور به خاطر پیشینه نبرد این دو در ورود به لیگ برتر یا شهراورد سپاهان و ذوب آهن به خاطر حساسیت ویژه و این که دو تیم قدرتمند شهرستانی هستند و یا بازی تراکتور و ملوان که به خاطر برخی ویژگیهاش مهم بود یا اواخر فصل بازیهایی که به خاطر جدول در انتها و ابتداش مهم میشن و امثالهم را پخش کرد که البته قبلا در چند مورد هم انجام شده.

داره خودمونی میشه lofboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اگر بازی های تراکتور حالا با هر تعداد تماشاگر پخش شد باید به عدالت این رسانه ملی شک کرد .
    من خودمم طرفدار سرسخت نفت آبادانم ولی حتی شبکه خوزستان بازیاش پخش نمیکنه .

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

حالا پس خوردبین که سرپرست بوده چی شد؟؟

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

13

مطلب که خنده داره و نشدنی زور نزنید
    ولی بهتره برید از ماهواره نگاه کنید چون تبریز اونور ایرانه و ما اینور ولی شبکه سهند و سبلان و ... رو داریم
    در نتیجه بجای گرفتن وقت سیما برید پول خرج کنید ماهواره بگیرید
    البته شرمنده ها خوب بزارید مهر لیگ برترتون خشک بشه بعدا
    دوست عزیز همه که ماهواره ندارن یا اگه داشته باشن درصد کسایی که اینتل ست رو میگیرن پایینه در مورد اینکه مطلب خنده داره لطف کنین با منطق بنده رو روشن کنین که کجاش خنده داره ؟!

نمی دونم منظورتون از اینکه وقت سیما رو میگیریم چیه ؟! اگه سیما به نظرش وقتش گرفته بشه اینهمه شماره تلفن و سایت و پیامک برای فرستادن انتقاد و پیشنهاد نمیذاره .

در مورد اینکه میگین مهر لیگ برتر خشک بشه باید خدمتتون عارض بشم که تیم تراکتور و ماشین سازی از تیم های اصیل تبریز و ریشه داری هستن و سال تاسیسشون به 40 سال قبل برمیگرده ( 1970) در این هشت سالی هم که توی لیگ برتر نبود باعثش همان افرادی هستند که الان با ناداوری دارن حق این تیم رو میخورن .

از شبکه ی استانی ببینین 
    بازی استقلال - استیل آذین 
    رو پخش غیر مستقیم کردن 
    حالا میخواین بازی های تراکتور رو از شبکه 3 نشون بدن 
    استقلال و استیل آذین که مشخص بود به چه دلیلی اونطوری نشون دادن ....!!

همونطور که دوستمون گفتن قصد ما این نیست که تمام بازی های این تیم نشون داده بشه اگه اینطوری باشه که حق سایر تیم ها هم ضایع میشه و درست نیست .

خیر حق تراکتور نیست و همینطور هیچ تیم شهرستانی دیگه ای....من به این تیم احترام میذارم و از بازی تراکتور مقابل استقلال کلی کیف کردم...میتونه از شبکه های استانی همجوار پخش بشه اما پخش سراسری اون انصافا توقع زیادیه!

اگه علت حرفتون رو هم میگفتین من ممنون میشدم ؟ چرا باید فقط بازی دو تیم تهرانی استقلال و پرسپولیس پخش بشه ؟! و چرا نباید بازی تیم های شهرستانی مثل تیم های اصفهان که چندین بار قهرمان شدن پخش نشه ؟

علت به نظر من به خاطر هوادارانی است که به ورزشگاه میان ... پرسپولیس یا استقلال توی هر شهری که برن باز هم طرفدارای خودشون رو دارن ولی این قضیه راجع به تیم های شهرستانی ( نه به طور کامل ) به جز تراکتور صادق نیست کدوم تیم شهرستانی اومده بندر انزلی و 2500 تا هوادار رو هم توی ورزشگاه داشته ؟!

بیخود نیست که تراکتور پر طرفدارترین تیم لیگ برتر هست و خواهد بود .... شور و شعفی و تعصبی که طرفدارا نسبت به این تیم دارن توی هیچ تیم شهرستانی دیده نشده .

در تایید نظر دوستمون باید بگم ما اصلا کاری نداریم که سی ملیون ترک توی ایران هست پس بازی تراکتور هم باید پخش بشه این قیاس مع الفارقه

هوطنان عزیز اصفهانی یا خوزستانی به اندازه ترکها توی کشور پراکنده نیستن به همین دلیل هم هواداران به پخش مستقیم دیدارهای تراکتور از شبکه سهند که فقط توی تبریز پخش میشه قانع نیستن .... در مورد ماهواره هم که گفتم همه ی کسایی که ماهواره دارن شاید 20 یا 30 درصدشون اینتل ست رو بگیرن

قطعا در بازی های خارج از خانه تعداد هواداران زیاد نیست ولی توی همون بازی مقاومت و تراکتور که دو دو شد باز هم تراکتور هوادارای خودش رو داشت ... حتی به اندازه هواداران تیم های رقیب همسایه ی شیراز

از اونجایی که خوزستانیا بر اثر جنگ در کل ایران پخش شدن باید تیمهای خوزستانی هم پخش زنده شدن
    یالا یه طومار بسازید من بلد نیستم
    البته ما نفهمیدیم این فوتباله یا دارت با بطری
    بله ... همه طرفدارا این حق رو دارن که تقاضا کنن بازیهای تیم شهرشون رو پخش کنن ولی تعداد کسایی که بیان اون طومار رو امضا کنن ملاک تعیین کننده خواهد بود .

اگر بازی های تراکتور حالا با هر تعداد تماشاگر پخش شد باید به عدالت این رسانه ملی شک کرد .
    من خودمم طرفدار سرسخت نفت آبادانم ولی حتی شبکه خوزستان بازیاش پخش نمیکنه .
    من از هر شما این طور برداشت کردم که چون صدا و سیما بازی های استقلال و پرسپولیس رو پخش میکنه ولی بازی تیم های شهرستانی رو پخش نمیکنه داره عدالت رو اجرا میکنه .

همونطور که گفتم هوادارای تراکتور این حرکت رو شروع کردن تا فوتبال ایران رو از حالت دوقطبی خارج کنن دیگر هواداران هم میتونن برای تیم خودشون همچین کارایی بکنن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_oyama's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    sbr

پيش فرض

ببین اگه آبادان ظرفیت ورزشگاه تبریز رو داشت مطمئن باش ورزشگاه منفجر میشد خصوصا اگه آب و هوای تبریز رو داشت
    فکر کن بازی وسط تابستون 4 ظهر هوا خدا درجه ( هوای آبادان 6 درجه از گرمترین نقطه زمین کمتره و حرف هواشناسی هم گوش نکن) بطری آب هم نمیتونی ببری تو ... ولی باز هم ورزشگاه رو با وجود بازی بد پر میکنن
    بهتره یا هموطنای ترک برن اینل ست بگیرن (خرج زیاذی نداره یعنی بهتره تنبلی رو بزارن کنار) یا بازی کل لیگ رو نصف شب غیرزنده پخش کنن)

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

تيم شهيد قندي يزد هم وقتي تو دسته يك بود و بعدش كه اومد تو ليگ برتر تو تمام بازيهاش ورزشگاهش پر بود ولي اين جو فروكش كرد.الان هم تراكتور داغه و تو جَو هستند.يك مقدار كه بگذره خودشون هم خسته ميشند.
    همون شبكه استاني واسه پخش مستقيم بسته و نيازي نيست شبكه سراسري هم پخش كنه چون مخاطب زيادي نداره.يك نظرسنجي بزارند و ببينند كي با پخش مستقيم بازيهاي تراكتور به جاي استقلال يا پيروزي موافقه درصد خيلي زيادي نظر مخالف ميدند.
    در مورد تعصب هم تيمهاي تبريزي چند ساله كه نبودند ولي سالهاي قبل هم كه بودند در ديدارها خارج از خونه شون طرفداراني كه به ورزشگاه ميرفتند اكثر مقيم همون شهرستان بودند ولي براي تيمهاي صنعت نفت و احيانا ملوان خيليها بودند كه از آبادان يا انزلي براي تشويق تيمشون به شهرستانهاي ديگه ميرفتند.الان هم كه تبريزيها چون بعد از سالها ليگ برتري شدند جوگير هستند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •