تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 618 از 645 اولاول ... 118518568608614615616617618619620621622628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,171 به 6,180 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام علیکم به همگی

چرا کسی نیست جواب ما رو بده ؟

1- ایسوس k43 نور پس زمینه ی کیبورد داره ؟ اگه داره چطور فعالش کنم ؟ اگه نداره چطور براش جور کنم ؟

2- دمای دستگاه برای کارای سنگین باید بطور معمول چقدر باشه ؟

3- k43 نیاز به کول پد داره ؟

4- باطری اون با اینکه تازه گرفتم زود خالی میکنه یکی از بچه ها گفتن که کرکش کن ظاهرا از اون نیست ، باید چی کار کنم ؟

5- دستگاه دائم به برق شهری ، روشن و خاموش ؛ وصل باشه اشکالی نداره ؟

ببخشید سوالها زیاد شد
    خیلی از جواب شما متشکرم
    سلام دوست من
    برای تمام کسانی که فکر میکنند سیستم آنها بیخودی فعال است و گرم میشود .

در نظر داشته باشید ماشین به خودی خود تصمیم در انجام کاری نمیگیرد . پس دلایلی که میتواند سیستم را به کار اندازد و از CPU و RAM و یا HDD استفاده کند بی آنکه شما دستور خاصی را اجرا کرده باشید میتواند:

1- ویروس تروجان و یا SPY جاسوس خاصی باشد که ویروس کش شما قادر به شناسایی آن نیست.

2- برنامه های رزیدنت در حافظه که نه همه بلکه فقط آنها که تعیین شده اند در قسمت پایین سمت راست در کنار ساعت نشان داده میشوند .و الباقی بصورت مخفیانه کار میکنند یکی از نرم افزارهایی که بشدن سیستم را مشغول میکند و اکثرا" هم با آن درگیر هستند خود ویروس کش است که همیشه در حال کار و تست حافظه و .... هارد و ... میباشد و این گاها" تا 50% توان سیستم را مصرف میکند و برای همین بعضی از تولید کنندگان بر روی این مطلب تبلیغ میکنند.

3- برنامه هایی که بصورت برنامه ریزی شده در ویندوز قراردارند مانند scheduale ها

4- خرابی های احتمالی مانند بدبلاک در هارددیسک که سیستم بصورت اتوماتیک سعی در جابجایی اطلاعات می نماید.

5- نرم افزارهای خاصی که گاها" کاربر بدون توجه و بدون هیچ عمدی از اینترنت دانلود میشوند و در سیستم عامل خودرا کارگذاری میکنند.

6- گاها" کانفلیکت های نرم افزاری و سخت افزاری و ناهماهنگ بودن بعضی سیستم عامل ها با سخت افزار های خاص .

و ....

تست بفرمایید
    وقتی کانکشن اینترنت را قطع میکنید و هیچ پیمایشگر اینترنتی را نیز باز نمیکنید آیا سیستم سعی در فرستادن و گرفتن ( Send - Recieve ) اطلاعات مینماید ؟

وقتی Task Man را باز میگذارید آیا CPU با برنامه خاصی بدون آنکه شما اجرا کرده باشید مشغول میشود؟

در چه مواقعی هارد شما شروع به کار اتوماتیک میکند و چه برنامه ای اجرا شده است؟

آیا کامپیوتر شما با سیستم عاملی از نوع دیگر نیز ( مثلا" اکس پی به جای 7 و .. ) باز به فعالیت های اتوماتیک خود ادامه میدهد؟

آیا از نرم افزارهای قفل شکسته استفاده مینمایید؟

آیا اینگونه نرم افزارها سعی در برقراری ارتباط با سایت مادر و فرستادن اطلاعات شما نمی نمایند؟

آیا از رم سیستم به قدر کفایت بهره برداری میشود ؟

آیا سیستم در حالت Safe نیز دچار هرزگردی میشود؟

آیا Automatic Updates ویندوز شما روشن است؟

و..... آیا فن و سیستم خنک کن CPU و مادربرد را تمیز کرده اید؟ آیا سیستم به سرعت خنک میشود؟ حداقل هر 2ماه یکبار سیستم را برای تمیزکردن و چک کارآیی به یک متخصص نشان دهید.

لیستی از نرم افزارهای نصب شده تهیه کنید و سیستم را از ابتدا Setup کنید پس از تست با نرم افزار ویروس یاب آپدیت شده و مطمئن نرم افزارهایی که ماهی یک بار به سراغشان میروید را نصب نکنید فقط نرم افزارهای هرروزه را نصب کنید کارآیی سیستم را چک نمایید.

در آخر توجه نمایید در قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه در حال اجرای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا درست آن "Service Host" ویروس نیست بلکه و..... در قسمت RUN میتوانید دستور NET START را اجرا نمایید تا تمام برنامه های در حال اجرا توسط سیستم عامل به عنوان خدمات و سرویس های ویندوز را مشاهده نمایید و یا در قسمت :
    Control Panel, Administrative Tools, then Services

موفق باشید.

2. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MOZNEB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست من
    برای تمام کسانی که فکر میکنند سیستم آنها بیخودی فعال است و گرم میشود .

در نظر داشته باشید ماشین به خودی خود تصمیم در انجام کاری نمیگیرد . پس دلایلی که میتواند سیستم را به کار اندازد و از CPU و RAM و یا HDD استفاده کند بی آنکه شما دستور خاصی را اجرا کرده باشید میتواند:

1- ویروس تروجان و یا SPY جاسوس خاصی باشد که ویروس کش شما قادر به شناسایی آن نیست.

2- برنامه های رزیدنت در حافظه که نه همه بلکه فقط آنها که تعیین شده اند در قسمت پایین سمت راست در کنار ساعت نشان داده میشوند .و الباقی بصورت مخفیانه کار میکنند یکی از نرم افزارهایی که بشدن سیستم را مشغول میکند و اکثرا" هم با آن درگیر هستند خود ویروس کش است که همیشه در حال کار و تست حافظه و .... هارد و ... میباشد و این گاها" تا 50% توان سیستم را مصرف میکند و برای همین بعضی از تولید کنندگان بر روی این مطلب تبلیغ میکنند.

3- برنامه هایی که بصورت برنامه ریزی شده در ویندوز قراردارند مانند scheduale ها

4- خرابی های احتمالی مانند بدبلاک در هارددیسک که سیستم بصورت اتوماتیک سعی در جابجایی اطلاعات می نماید.

5- نرم افزارهای خاصی که گاها" کاربر بدون توجه و بدون هیچ عمدی از اینترنت دانلود میشوند و در سیستم عامل خودرا کارگذاری میکنند.

6- گاها" کانفلیکت های نرم افزاری و سخت افزاری و ناهماهنگ بودن بعضی سیستم عامل ها با سخت افزار های خاص .

و ....

تست بفرمایید
    وقتی کانکشن اینترنت را قطع میکنید و هیچ پیمایشگر اینترنتی را نیز باز نمیکنید آیا سیستم سعی در فرستادن و گرفتن ( Send - Recieve ) اطلاعات مینماید ؟

وقتی Task Man را باز میگذارید آیا CPU با برنامه خاصی بدون آنکه شما اجرا کرده باشید مشغول میشود؟

در چه مواقعی هارد شما شروع به کار اتوماتیک میکند و چه برنامه ای اجرا شده است؟

آیا کامپیوتر شما با سیستم عاملی از نوع دیگر نیز ( مثلا" اکس پی به جای 7 و .. ) باز به فعالیت های اتوماتیک خود ادامه میدهد؟

آیا از نرم افزارهای قفل شکسته استفاده مینمایید؟

آیا اینگونه نرم افزارها سعی در برقراری ارتباط با سایت مادر و فرستادن اطلاعات شما نمی نمایند؟

آیا از رم سیستم به قدر کفایت بهره برداری میشود ؟

آیا سیستم در حالت Safe نیز دچار هرزگردی میشود؟

آیا Automatic Updates ویندوز شما روشن است؟

و..... آیا فن و سیستم خنک کن CPU و مادربرد را تمیز کرده اید؟ آیا سیستم به سرعت خنک میشود؟ حداقل هر 2ماه یکبار سیستم را برای تمیزکردن و چک کارآیی به یک متخصص نشان دهید.

لیستی از نرم افزارهای نصب شده تهیه کنید و سیستم را از ابتدا Setup کنید پس از تست با نرم افزار ویروس یاب آپدیت شده و مطمئن نرم افزارهایی که ماهی یک بار به سراغشان میروید را نصب نکنید فقط نرم افزارهای هرروزه را نصب کنید کارآیی سیستم را چک نمایید.

در آخر توجه نمایید در قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه در حال اجرای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا درست آن "Service Host" ویروس نیست بلکه و..... در قسمت RUN میتوانید دستور NET START را اجرا نمایید تا تمام برنامه های در حال اجرا توسط سیستم عامل به عنوان خدمات و سرویس های ویندوز را مشاهده نمایید و یا در قسمت :
    Control Panel, Administrative Tools, then Services

موفق باشید.

سلام علیکم آقای رضای گل متشکرم از شما ، زحمت کشیدید .
    اینها جواب سوالهای ما بود ؟!

داداش یه کم زیر دیپلم راهنمایی کن و خلاصه بگو ما چه کنیم .
    اینقدر ما بی سوادها رو اذیّت نکن .

متشکرم از محبت شما
    یاعلی

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام علیکم آقای رضای گل متشکرم از شما ، زحمت کشیدید .
    اینها جواب سوالهای ما بود ؟!

داداش یه کم زیر دیپلم راهنمایی کن و خلاصه بگو ما چه کنیم .
    اینقدر ما بی سوادها رو اذیّت نکن .

متشکرم از محبت شما
    یاعلی
    سلام دوست من
    متاسفانه خیلی از مشکلات سیستم بستگی به مدل - نوع سیستم عامل - نرم افزارهای نصب شده و... دارد و تله پاتی از راه دور آنهم بیش از 10 هزار کیلومتر ، یکم که چه عرض کنم خیلی مشکل میشود . بنابر این جواب ها یک مقدار گسترده و جامع تر میشود . امید وارم مرا ببخشید ولی عموما" در جواب ها سعی برآن دارم که جواب کاملا" مشکلات را پوشش دهد و حق کلام ادا شود .

موفق باشید

5. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MOZNEB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست من
    متاسفانه خیلی از مشکلات سیستم بستگی به مدل - نوع سیستم عامل - نرم افزارهای نصب شده و... دارد و تله پاتی از راه دور آنهم بیش از 10 هزار کیلومتر ، یکم که چه عرض کنم خیلی مشکل میشود . بنابر این جواب ها یک مقدار گسترده و جامع تر میشود . امید وارم مرا ببخشید ولی عموما" در جواب ها سعی برآن دارم که جواب کاملا" مشکلات را پوشش دهد و حق کلام ادا شود .

موفق باشید
    سلام علیکم
    بابا این داداش ما که خارجیه

بهرحال محبت کردید
    یاعلی

ولی نگفتید ایسوس k 43 نور پس زمینه ی کیبور داره یا نه ؟ و اینکه دائم در حالت خاموش و روشن به برق شهری وصل باشه اشکالی داره یا نه ؟

در آغاز فعالیت perspolisiam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    زیر سقف الله

پيش فرض

دکمه ASSISTلپتابم کار نمیکنه؟البته برنامه SOFTWARE launcherدانلود کردم و ران نمودم ولی باز هم کار نکرد من الان چیکار کنم؟؟؟؟

کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی.لپ تاپ من سونی مدل f11 dgx/b. چند وقت پیش یه مشکلی به وجود اومد مجبور شدم ببرم نمایندگی که cpuش عوض شه.از اونجا که cpuی دستگاهم i7 ء ، ولی وقتی cpu رو عوض کردن با چند تا i7 امتحان کردن ولی دستگاه بالا نمیومد.اما با i5 بالا میاد.اونا که میگفتن سری های f1 رو شرکت سونی طوری ساخته که سریال cpu تا با سریال دستگاه مچ نشه دستگاه کار نمیکنه.میگفتن باید ببرم یکی از نمایندگی های سونی(نزدیکترینش تو دبی) که اونجا سریالو مچ کنن.میخواستم از مدیرای محترم بپرسم راه دیگه ای نیست؟
    یکی به من کمک کنه!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند روزه که N53SV گرفتم که عالیه هیچ عیب و ایرادی هم نداره
    فقط من 2 مشکل دارم:
    1- وقتی می خوام وارد Express Gate بشم پنجره انتخاب زبان می یاد انتخاب می کنم و Next و میزنم دیگه جلو نمیره و همونجا می ایسته ( روی همون پنجره) ؟ چی کار کنم؟
    2- وقتی با باتری کار می کردم زیر 50 درصد اومد و آهنگ گوش می دادم شروع به خرخر کردن کرد و فیلم و آهنگ رو همین جوری پخش میکرد وقتی هم که زدو تو شارژ آهنگ یا فیلمو جداگانه خوب پخش می کرد و لی با هم همین جوری میشد. وقتی Restart کردم درست شد ( بعد از ReStart باتری 59% بود)؟
    چی کار کنم
    مر30

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام من ۱ لپتاپ سونی f137fx دارم ریکاوریش کردم ولی دیگه vaio update کار نمی کنه a new version of vaio update is available.vaio cannot be used unless it is update.update now?
    ولی دانلود نمیشه از سایت خود سونی هم به صورت آفلاین vaio update دانلود کردم بازم همین میآد
    لطفا کمک کنید?

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند روزه که N53SV گرفتم که عالیه هیچ عیب و ایرادی هم نداره
    فقط من 2 مشکل دارم:
    1- وقتی می خوام وارد Express Gate بشم پنجره انتخاب زبان می یاد انتخاب می کنم و Next و میزنم دیگه جلو نمیره و همونجا می ایسته ( روی همون پنجره) ؟ چی کار کنم؟
    2- وقتی با باتری کار می کردم زیر 50 درصد اومد و آهنگ گوش می دادم شروع به خرخر کردن کرد و فیلم و آهنگ رو همین جوری پخش میکرد وقتی هم که زدو تو شارژ آهنگ یا فیلمو جداگانه خوب پخش می کرد و لی با هم همین جوری میشد. وقتی Restart کردم درست شد ( بعد از ReStart باتری 59% بود)؟
    چی کار کنم
    مر30
    سلام
    پیشنهادم اینه که یه بار دیگه Express Gate رو نصب کنی !!!

داره خودمونی میشه iman-kk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من دوهفته س یک dell n5110 خریدم.سی پی یو i7
    درحالت عادی دمای بین 45تا 55 درجه داره.ولی تا یک بازی اجرامیکنم یا یک برنامه سنگین فن شروع به کارکردن باسرعت بالا و مداوم میکنه و درعرض چنددقیقه وقتی با alt+tab به دسکتاپ میام برنامه مونیتور دمای سی پی یو رو حدود 85 تا 90 درجه نشون میده
    باتوجه به اینکه دستگاه نو هستش و فنش کثیف نیست ؛ آیا اینطور بالارفتن دمای سی پی یو طبیعیه؟
    لطفا جواب دقیقی بدید.من تا دوهفته دیگه گارانتی تعویض دارم.میخوام اگر مشکل فنی هست شرکت رو مجبور به تعویض کنم
    Last edited by iman-kk; 04-08-2011 at 16:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •