یکم میشه گفت بو ادامس هم میده ادامس خرسی![]()
گفتم که دو هفته پیش قیمت کردم 85
دلار اومده پایین احتمالا با کاهش قیمت ها روبرو بشیم![]()
ردبول مزه آدامس خرسی میدهنمیدونم شاید.
دیشب سایت ترکید.من فکر کردم پستم اصلا نیامده.حالا میبینم چند تا چند تا اومده.از همه دوستان معذرت
میخوام
---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
ولی آقا صالح این جان ریچموند خیلی بوش شیک و باحاله.حیف همچین بویی که موندگاری و پخش نداره.![]()
علی جان شما این مون بلان لجند رو قیمت نداری اونور؟
لجند آخرین بار 90 قیمت داشتم.حالا نمیدونم بالاتر رفته یا دلار اومده پایین ارزونتر شده باشه ولی فکر نمیکنم
بیشتر از 100 شده باشه.
نظر منو میخوای آقا حامد یه چند بار دیگه تست کن.من بار اول به نظرم خیلی خوشبو بود.ولی دفعات بعد که
دقت کردم یه حسی مثله عطر های گرمی داشتم بهش.بعدش بیشتر بدرد زمستان میخوره سبک بوش![]()
من چندبار تست کردم بنظرم بوش خیلی شیکه.یه نمور هم نزدیک اسمیت اند وسون میزنه. ولی خب با حرف دیگران نمیشه عطر خرید.خودت حتما 2-3 بار تستش کن.
سلام دوستان
من همیشه تا به حال 1پوراون هوم caronن((2دانهیل 3کوروس4اسانس فارنهایت زدم چیزی هم از عطر نمیدونم و عاشق بوی کرن ام.22 سالمه
اما یه ادکلن خوب میخوام که خط بو داشته باشه . ماندگاریش هم توپ باشه . اولم بوی عطر یا ادکلنم داخل فضا بشه بعد خودم
عطر های خنک و گرم همه جوره هم دوست می دارم حتی بوی پیف پافم دوس دارم یه بوی شیرینی میده قیمتشم مهم نیست
یه چندتا معرفی کنید اگر قیمت هم دارید بگید
Last edited by parhamvaillante; 12-05-2012 at 19:26.
سیلورسنت بوگارت 35 تومن پیور هاوانا تیری مولر130 کارتیر روداستر100
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)