رفیق من افتاده بود اونجا .... رفت پرونده پزشکی راه انداخت که جاش عوض بشه! اینقدر که بد شنیــد! از اونجا!!!![]()
رفیق من افتاده بود اونجا .... رفت پرونده پزشکی راه انداخت که جاش عوض بشه! اینقدر که بد شنیــد! از اونجا!!!![]()
دوستان يه سوال
اگر برايه معافيت اقدام كنم
و تو برگه مثلا" بنويسم در رفتگي كتف دارم
بعدش يه مشكل ديگه داشته باشم مثلا ناراحتي قلبي داشته باشم ولي تو برگه ننوشته باشم تو حوضه بگم ميشه؟ يا نه
بعد من برايه اقدام برايه معافي من دانشجو انصرافي هستم فقط اون برگه كه دانشگاه دادن رو ببرم ديگه درسته؟
ممنون
مگه برای در رفتگی هم معافی میدن؟الان برا معافیت موقت اقدام کردی یا دائم؟
الان رفتم پلیس+10 که پست کنم واسه معافی دیدم خیلی دنگ و فنگ وبدبختی داره. بیخیال شدم واسه اعزام پست میکنم.یه مدتی با خودم تنها باشم بد نیست.فکرم ازاد میشه یه کم.
وقتی اعزام شدم اگر ببینم سخت میگذره بهش رو میندازم میگم یه کاری بکنه.
فقط برای اینکه مطمئن بشم شهرستان نمیفتم چه وقتی باید بهش بگم یه کاری بکنه بیفتم تهران؟
بعد از پست کردن دفترچه؟ تو چه مرحله ای؟
بچه ها راستی برای زدن واکسن و معاینه باید کجا برم؟
من ساکن شرق تهران هستم
Last edited by my.lejend; 12-12-2011 at 13:10.
والا طبق قوانيني كه نوشتن معافي داره
هنوز اقدام نكردم
آقا تو کل فروم گشتم اما آخر سر نتونستم بفهمم که بالاخره ریش تراش برقی رو میذارند ببریم یا تیغ ژیلت ؟اگر هر دو شو ببرم چی؟میترسم یکیشو نذارن ببرم تو و بمونه واسه دژبانا.ریش تراش برقی از این فیلیپس شارژی هاست.![]()
عزیز بیشتر جاها میذارن ببری.
اگر لیسانسی که احتمال خیلی خیلی زیاد میذارن ببری.
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
دوست عزیز شما برو دفتر پلیس+10 نزدیک محلتون.اونجا ادرس دکترایی که باید برین پیششون رو زده.واسه واکسن هم بعضی درمانگاهها میزنن.
واسه تقسیمت هم وقتی تو اموزشی هستی بگو که موقع تقسیمت برات پارتی بازی کنن و بیوفتی تهران.
اقا عجب سوالی ............
احسنت آورین آورین
هرکی میدونه ج بده والا تاحالا ازفامیل نزدیک کسی خدمت نرفته که بپرسم
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
اقا اشتباه میکنی ..... برو دنبال همون معافی ......... عمرتو بیخود هدرنده
ماشین موزر و فیلیپس و از این حرفا رو میشه گفت همه جا میذارن ببری.
فقط ژیلت رو شاید بعضی مراکز اموزشی گیر بدن.مثلا شاید سپاه.
ولی مراکز اموزشی تیغ و مکینه رو گیر میدن.بهتره همون ژیلت یا موزر ببرین.
آقا یه سوال : مگه تو آموزشی هم مرخصی میدن(به غیر از میان دوره)؟؟؟؟
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)