من دارم بازیو دانلود میکنم ..ولی چرا اینقدر سرعتش پایین هست ؟؟؟ در حد یکی دو کیلو بایته
من دارم بازیو دانلود میکنم ..ولی چرا اینقدر سرعتش پایین هست ؟؟؟ در حد یکی دو کیلو بایته
qشو هر وقت دلت خواست بزن حتی میتونی دوتا تبر بگردونی مدت خیلی زیادی هم داشته باشیش.تبر ها موقع پرتاب به اون سمتی که داری حرکت میکنی میرن اگه سر جات واستی یا رو سر خودت میان پایین یا یک ذره چپ یا راستپس اگه داشتی چپ میرفتی و تبرت رو پرتاب کردی همون مسیرو ادامه بدی میگیریش
Last edited by daniel'; 26-06-2013 at 10:39.
آقا بگین چند تا WIN دارین یکی یکی بگین
من خودم 1004 تا WIN دارم![]()
اقا رنک ایست رو نمیشه به صورت solo برد حتما باید یه تیم باشی.اهمیتی هم نداره چقدر خوب بازی کنی همیشه بازنده ای حتی تو بازی یه پنتا هم گرفتم ولی بازم باختیمهمیشه تیمت افتضاه
کسی هست از تهران شاتل نت داشته باشه ؟ چند روزه از صبح ساعت 10 به بعد لگ شدید میافته تو بازی اما پینگ اینا عادیه . کسی هست این مشکلات براش پیش اومده باشه ؟
مگه به وینآقا بگین چند تا WIN دارین یکی یکی بگین
وین اصلا مهم نیست
من تاحالا خیلی پیش اومده تیم حریف پنتا بگیره ولی تیمم بردهاقا رنک ایست رو نمیشه به صورت solo برد حتما باید یه تیم باشی.اهمیتی هم نداره چقدر خوب بازی کنی همیشه بازنده ای حتی تو بازی یه پنتا هم گرفتم ولی بازم باختیمهمیشه تیمت افتضاه
امروز 8مین Defeat متوالی رو تجربه کردم. برم واسه 9امی
این بازیم من باز خوب بودم و داشتم مید فیورا رو میزدم که بات هم Ezrael همه رو میزد که یهو دیدم بله موندو Quadra کرد و از اون به بعد همه عین خیار رو Mundo فوکوس میکردن ...
دوست من هر کسی که اسپم بی محتوا میده که ترول نیست، ترول واقعی کسی که حرکاتش خنده دار باشه. (اصلا ترول به اسپم دادن نیست، هیچ ربطی نداره)به Troller جدید Life Watcher خوش آمد میگم![]()
توی اینترنت از 10 نفر فقط 1 نفر تروله بقیه Wannabe Trollن.
Last edited by AlbisQT; 26-06-2013 at 13:10.
4تا پلیر دیگه پیدا کن 5نفری برین این مشکلاتت هم حل میشه![]()
1271 winآقا بگین چند تا WIN دارین یکی یکی بگین
Last edited by kingstreet; 26-06-2013 at 14:16.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)