۱مگ - وایمکس ایرانسل - تهران
البته با IDM سرعت دانلودم بین ۱۱۰ تا ۱۲۰ هست
۱مگ - وایمکس ایرانسل - تهران
البته با IDM سرعت دانلودم بین ۱۱۰ تا ۱۲۰ هست
یعنی برای شما 1 مگ واقعی بسته شده؟؟؟!!!
چطور اون یکی دوستمون با 128 2 مگ میگرفتن؟
نکنه مال شما نامحدود هست؟؟
نه مال من محدود هست. تعرفه ی پیشرفته ماهی ۱۰ گیگ!
فکر نکنم با ۱۲۸ به کسی ۲ مگ بدن!
اون قضیه واسه Adsl هاست و برای خالی کردن جیب یوزها. وایمکس از این کارا نمیکنه خوشبختانه!
خالی کردن جیب؟!
مگه بده سرعت بالاتر بدن؟!
شما طبق برنامه مصرف کنید مگه چه فرقی داره؟!
شما می خواهید 500 مگ دانلود کنید حالا با یک اینترنت 2 مگی تو نیم ساعت دانلود می کنید و با یک اینترنت 512 تو دو ساعت!
چه فرقی داره؟!
من که این تعرفه رو فعال کردم سرعتم هم در همه حال یکسانه حتی در ساعت رایگان!
![]()
نه خوب سرعت بالا نمیگم که بده خیلی هم خوبه چون ما سریع به مقصودمون میرسیم. مشکل بد بودن سر این موضوع هست که چون این داستان برای تعرفه های محدود اعمال میشه ترافیک مشترک زودتر از زمان واقعی تموم میشه و این باعث میشه که طرف مجبور بشه پول بده و بسته های یک گیگ تا ۱۰ گیگ خریداری کنه که هزینه ی مشخصی داره.
بله اگه این سرعت روی اشتراک های نامحدود بود کسی حرفی نمیزدیی. ولی رو تعرفه های محدود که تقریبا بیشترشون زیر ۵ گیگ هست یه جور ضرر برای یوزرها به حساب میاد.
من چون درد این داستان رو کشیدم میدونم.
آهان. اینو دیده بودم اشتراک ددیکیتد هست ولی بازم محدود . ولی چرا باز نوشته کیلوبیت!؟؟؟باید میزد کیلوبایت!!! اگه ۱۲۸ واقعی هست!
واسه کسی که کار زیادی نداره خوبه چون به قدری سریع ترافیک تموم میشه که انگار از اول شروع نشده بود
اینو باز من کشیدم دردشو . شده هفته اول اینترنتم تموم شده .در بهترین حالت هفته دوم تموم شده!
نه
ببین اگر می نوشت کیلوبایت که می شد 1 مگابیت
منظورش از 1 به 1 این هست که بین کسی تقسیم نمیشه
یعنی باید 16 کیلوبایت بر ثانیه سرعت بده
ولی اشتراکی تقسیم میشه
از کدوم قسمت باید Dedicated رو فعال کنم ؟ تو پرتال من فقط Shared داره
یکی راهنمایی کنه
درسته ولی خوب چون الان این ۱۲۸ بین ۱ نفر تقسیم میشه میشه همون ۱۲۸ کلیوبایت! (۸/۱۲۸=۱۶) چون سرعتی که داره میده دیگه تقسیم نمیشه نباید میشد کیلوبیت در صورتی میشد کیلوبیت که به ۸ قسمت تقسیم بشه) (هر بایت ۸ بیت هست دیگه .درسته؟)
چیزی رو نمیخواد فعال کنید. ما دو نوع اینترنت داریم یکی اشتراکی یکی اختصاصی.
اشتراکی که بسته به شرکت توضیع کننده به ۸ نفر یا ۱۰ نفر تقسیم میشه. (همون ۱۲۸ با سرعت ۱۶ کیلوبایت)ولی اختصاصی تمام ظرفیت برای یک نفر واگزار میشه ینی اینترنت ۱۲۸ کل پنهای باند واسه اون فرد میره با توجه به هزینه ها باید ینی جای اون ۷ نفر دیگه هم پول بدهولی خوب این داستان بیشتر تو تعرفه های نامحدود سندیت داره.
میدونم ولی من وارد پرتال کاربریم که میشم میخوام تعرفه ام رو عوض کنم اصلا گزینه پهنای باند اختصاصی نمیاد همه تعرفه ها share هست در نتیجه رو که انتخاب میکنم سرعت واقعی همون کیلو بایت در ثانیه رو میده یعنی کیلوبیت با ظریب 1 به هشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)