یه عکس از داون استریمت میزاری؟
یه عکس از داون استریمت میزاری؟
سلام
نه بابا ایی پی ست کنن چیه
به خاطر جلوگیری از -- شدن اکانت های اومدن مک های مودم رو با اکانت ست کردم
زنگ بزن بگو برات مک آدرس رو ریست کنن تا با مودم جدید وصل شی
در شرایط فعلی گرفتن 2 مگ استباه محضه. اونایی هم که بالای 120 نمیرن باید 512 حجمی بگیرن چون عملا روی 1مگ پولشون الکی میره.
الان 4 روزه منم دیگه بالا 120 نمیرم. از روزی که سرعت آی پی های 2 بالا اومد آی پی 46 من کشید پایین. هر چی هم عوض میکنم دیگه بالا 120 نمیره.
فکر کنم شما الان خوش شانس ترین کاربر مخابراتی که میتونی 240-50 بکشی از خط
مرسی.
یه بارم آخه وقتی مودم معمولی رو داشتم میخواستم وصل شم به PSN(آنلاین بازی کردن از طریق PS3) اما هر کاری میکردم Playstation به نت وصل نمیشد. یکی بهم گفت که باید بدی MAC ـتو غیرفعال کنن. منم رفتم حسابگر گفت اصلاً به MAC ربطی نداره(!) بیار تا برات NAT اینارو تنظیم کنیم درست میشه. مودمم دادم بهشون درست ـش کردن. واقعاً حسابگر اصلاً یه پاسخگویی خوبی نداره ! :|
چه طور ربز نداره
خودم قبلا حسابگر بودم مک ها رو قفل می کردن
اول با مودم وصل می شدم با کانکشن ppoe روی مودم خوب در این حالت مک مودم قفل شده بود ولی اومدم مودم رو گذاشتم روی بریچ و با کانکشن داخل سیستم خواستم کانکت بشم که وصل نمی شد زنگ زدم مک آدرس رو ریست کردن و مک آدرس کارت شبکه کامیپوتر قفل شد
کلا هر دستگاهی که خودش بتونه کانشکن ایجاد کنه مک ادرس داره-
---
به پشتی بانی بگو اون آیپی چیه خودم ست می کنم احتمال میدم به خاطر سو استفاده بعضی از کاربرا تلفنی ریست نمی کنن اینطوری مودم رو می بری اونجا خودشون مک جدید رو تعریف می کنن
یه کار دیگه هم می تونی انجام بدی
برو تو پنلت مک آدرس مودم قبلی رو که نگاه کن (توی قسمت گزارش اتصال برو بعد روی Dtails کلیک کن مک مودم قبلی رو می نوسیه بعد با نرم افزار مک آدرس مودم جدید رو به قبلی تغییر بده
خیلی ممنون مهدی جان. راستی یه چیز دیگه ـم که فراموش کردم بگم. اگه به قول ایشون چون مودم تعویض شده باید آیی پی ایناهم از نوع تعریف بشه، چرا واسه مودمی که از دوستم گرفتم و آوردم روی سیستمم کانفیگ کردم همچین مشکلی نبود؟وقتی مودمم سوخت رفتم مودم معمولی دوستمُ گرفتم و کانفیگش کردم و بدون مشکل کار میکردم باهاش. اما چرا این اینجوری شده؟
جالبه کسی اشاره ای به قطعی نداشته از ساعت ده مخابرات قطع شد که ظاهرا برا نیمی از مشترکین بود . نمی دونم الان درسته یا نه
برا من که وصل بود قطع نشده
---------------
دوستان یه سوال دانلود ساعت رایگان رو از چند شروع می کنید من گذاشتم 1:07 تا اگه ساعت سرورشون تنظیم نبود حجمم نره
سلام چرا مخابرات کرمانشاه اینقدر سرعتش کمه.ما که تو قزوینیم مخابرات بهمون حال داده من که 256 نامحدود دارم سرعتم از شما بیشتره روی 90 هست.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)