قبل شوت میشه، اما برای شوت حرفه ای و دقیق باید بعد از شوت بزنید. هرجور راجتید بزنید، اما بعد شوت خیلی خوب میشه شوت زد.
قبل شوت میشه، اما برای شوت حرفه ای و دقیق باید بعد از شوت بزنید. هرجور راجتید بزنید، اما بعد شوت خیلی خوب میشه شوت زد.
شاید باورتون نشه ولی با من با پسر خالم ط یک ماه اخیر 1000تا بازی انجام دادیم که خیلی از بازی ها به پنالتی کشیده میشد و ما هم طبق گفته های دوستان عمل مکردیم،
اولین باری که بازی کشید پنالتی خیـــــــــــــــــــلی خنده دار بود ، هرکدوم 13تا پنالتی زدیم که هرکاری میکردیم گل نمیشد تا آخریش گل شد و بازی تموم شد...
ازون موقع هروقت پنالتی میشد خندمون میگرفت، چند روز پیش 2ساعت فقط تمرین پنالتی کردم تا یهو این روشو امتحان کردم و دیدم که اکثر پنالتی هام گل میشه و مثلا اگه جهت مخالف دروازه و چپ یا راست رو بزنید زمینه و قشنگ میزنه و پنالتی چیپ رو هم خیلی با این روش بیشتر گل میشه و کمتر توپو به آسمون میکوبه![]()
من همیشه بعد از شوت جهت میدم و حتی یکبار هم نشده پنالتی هام گل نشه مخصوصا موقعی که چیپ میزنم.
باتشکر امتحان کردم
ولی در نتیجه نداد![]()
یه یادی از فقرا هم بکنید![]()
دوست عزیز من دیگه نمیدونم چی بگم ولی باز هم میپرسم گیمی که داری دستکاری شده س یا نه؟
من گیم ارژینال خریدم و مشکلاتم حل شد. البته من نمیگم شما هم ارژینال بخری ولی حتما دستکاری شده نباشه.
امیدوارم مشکلت زود حل بشه.
خیلی جالبه
شاید چون با دسته میزنم اینطوریه!
راستی کسی نحوه ی اضافه کردن تیم بلد نیست؟
یک بازی خریدم که روش نوشته لیگ ایرانم داره ولی وقتی نصبش میکنم توی لیگ ایران تیم های لیگ هلند هست!!
وقتی توی لیگ هلندم میرم تیمای ایران با اسم ها و لباس های اشتباه هستن!!!
باچندین کامپیوترم امتحان کردم نشد...
خلاصه پاکش کردم و با همون بازی که اورجینال بود و روش پچ نصب کرده بودم دارم بازی میکنم.....
میخوام خودم تیمای مهم رو درست کنم و کیت هاشونم دانلود کنم...
راستی فیس فرهاد مجیدی رو دانلود کردم خیلی خیلی شبیه خودشه فقط نمیدونم چطوری باید وارد بازی بکنم اگر کسی بلده لطفا جواب بده.
بله اورجینال هست ولی به قول معروف تو ایران مگه تو ضمینه نرم افزار چیز اورجینال هم پیدا میشه!
ببخشید یه سوال داشم
لپ تاپ با سیستم زیر میتونه این بازی رو اجرا کنه :
Intel Core i3 M330 2.13 GHz
Ram 3.00 GB
VGA nVIDIA Geforce 310M 1.5GB
واقعا؟؟؟؟؟؟!!!
جدی این پچ با فقط 400 مگ تیم های لیگ دسته دوم انگلیسو اسپانیا و ایتالیارو داره لیگ های اصلیشونم داره؟ با تمام لباس ها و .....؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)