تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 618 از 645 اولاول ... 118518568608614615616617618619620621622628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,171 به 6,180 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

همه غیر منطقی هستن فقط شما منطقی هستی....
    اینو دیگه من جواب نمیدم ، واگذار میکنم به دوتسان دیگر که نظرشون چی باشه ؟!

ولی اینطوری که شما جلو بری و شرکتها را تعمیم بدی! من باهاتون شرط میبندم که حتی 1 شرکت درست حسابی پیدا نمیکنی و یا اگر پیدا بکنی (مثل پارس آنلاین ، که اون هم سرش حرف زیاد) هم آنقدر شرایط و هزینه های سنگینی داره که بیخیالش میشی !

با تشکر از همه دوستان که منطقی مباحث را پیگیری میکنند و ادامه میدهند !

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

راست ميگي ولي 2-3 صفحه پيش نبود خدايي. صفحه ي 609 بود. يادم نمياد شام چي خوردم....
    سیامک جان طعنه نزن ! من حواسم خوب جمع هست ! و برای اینکه شما را توجیه کنم که چزا اینطور گفتم باید بگم که : من تنظیمات فوروم را برای خودم شخصی سازی کردم و در هر صفحه تاپیک 20 پست میبینم و فکر کنم در حالت معمولی این عدد 10 باشه! چون نرفتم پیگیری کنم دیگه حدودی گفتم 2-3 صفحه قبل ! برای همین ممکنه اشتباه شده باشه !

حاا دیدی که! نتیجه چطور بود!؟

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سیامک جان طعنه نزن ! من حواسم خوب جمع هست ! و برای اینکه شما را توجیه کنم که چزا اینطور گفتم باید بگم که : من تنظیمات فوروم را برای خودم شخصی سازی کردم و در هر صفحه تاپیک 20 پست میبینم و فکر کنم در حالت معمولی این عدد 10 باشه! چون نرفتم پیگیری کنم دیگه حدودی گفتم 2-3 صفحه قبل ! برای همین ممکنه اشتباه شده باشه !

حاا دیدی که! نتیجه چطور بود!؟
    من كي طعنه زدمممممممممممممممممم !!!!
    اين روز ها همه از داتك بد مي گن (به جز آقا مصطفي) شما چه طور؟
    اينم مثل قبلي شوخي بودها به خدا.

ولي من مي دوني چرا حرفت رو قبول ندارم چون 2-3 ماه پيش به خود داتك زنگ زدم گفتم سرعت دانلود 256 چنده من مي خوام بگيرم؟ گفت بين 15 تا 28 متغيير. به اين ديگه نميشه گفت 256. كاربر هاي ساده رو گول ميزنن و به نوعي دزدي ميكنن. خوب نبايد انتظار زيادي هم داشت چون 256 share هست و مثل خيلي شركت ها 256 واقعي نيست. داتك پول share رو ميگيره و همون قد هم سرويس ميده شركت هاي پول هاي كلان ميگيرن و سرعت واقعي ميدن. اگه ليست قيمت هاش رو نگاه كنيم مي بينيم دو نوع 256 داره مثلا. يكي 24 تومن يكي 49 تومن. اين 49 تومني همون هست كه شركت هاي ديگه ميدن. ما توقع داريم پول اون اولي رو بديم كيفيت دومي رو داشته باشيم. نكنه شما از دومي داري؟

داشتي فقط منطق رو مصطفي جون!

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باور کنید از بین کل کسانی که من خودم میشناسم یا در فرومها و اینترنت باهاشون آشنایی دارم و دوستان و رفیقها وآشناهای خودم که کم هم نیستن تنها کسی که دیدم از داتک راضیه و ازش طرفداری میکنه همین آقا مصطفی( mostafaeshghi) هست!!!

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

اکثر دوستام توی تهران هم همینطور که هادی گفت هستن درباره داتک

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

برای یه آشنا با پیش شماره 2252 جایی سراغ دارین که سریع هم تحویل بدن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ولي من مي دوني چرا حرفت رو قبول ندارم چون 2-3 ماه پيش به خود داتك زنگ زدم گفتم سرعت دانلود 256 چنده من مي خوام بگيرم؟ گفت بين 15 تا 28 متغيير. به اين ديگه نميشه گفت 256. كاربر هاي ساده رو گول ميزنن و به نوعي دزدي ميكنن. خوب نبايد انتظار زيادي هم داشت چون 256 share هست و مثل خيلي شركت ها 256 واقعي نيست. داتك پول share رو ميگيره و همون قد هم سرويس ميده شركت هاي پول هاي كلان ميگيرن و سرعت واقعي ميدن. اگه ليست قيمت هاش رو نگاه كنيم مي بينيم دو نوع 256 داره مثلا. يكي 24 تومن يكي 49 تومن. اين 49 تومني همون هست كه شركت هاي ديگه ميدن. ما توقع داريم پول اون اولي رو بديم كيفيت دومي رو داشته باشيم. نكنه شما از دومي داري؟
    حرف شما درست،ولی مسئله اینه که 50 تومن برای 256 یه قیمت نسبتا بالا هست،پس با این پولی که من دارم بهشون میدم باید یه 256 کامل به من بدن،ولی در همین لحظه ای که دااریم صحبت میکنیم من دارم یه ویدیو از یوتیوب میگیرم با سرعت 8 کیلوبایت در ثانیه،حتما یوتیوب هم فشار میاره به پهنای باند!
    و شرکتی که بابت 256 ماهی 50 تومن بگیره حق نداره پورتهای P2P رو ببنده،الان داتک بیاد به من یه سرویس 256 عالی بده(پورتهای P2P باز،سرعت دانلود از 27 تا 32)با ماهی 50 تومن،حرف شما قبول.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

حرف شما درست،ولی مسئله اینه که 50 تومن برای 256 یه قیمت نسبتا بالا هست،پس با این پولی که من دارم بهشون میدم باید یه 256 کامل به من بدن،ولی در همین لحظه ای که دااریم صحبت میکنیم من دارم یه ویدیو از یوتیوب میگیرم با سرعت 8 کیلوبایت در ثانیه،حتما یوتیوب هم فشار میاره به پهنای باند!
    و شرکتی که بابت 256 ماهی 50 تومن بگیره حق نداره پورتهای P2P رو ببنده،الان داتک بیاد به من یه سرویس 256 عالی بده(پورتهای P2P باز،سرعت دانلود از 27 تا 32)با ماهی 50 تومن،حرف شما قبول.
    اون كه آره...

بدبختيم با اين وضعيت به خدا.

بد كيفيت ترين و گرون ترين اينترنت %100 براي ايراني هاي با استعداد هست...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در هر صورت من فکر میکنم شاتل با توجه به تعریفایی که شنیدم و خودم استفاده کردم خیلی عالی باشه،البته با توجه به بقیه آی اس پی ها وگرنه این حرفا که کجای دنیا برای 384 کیلوبیت باید ماهی 70 دلار بدی دیگه نخ نما شده
    ولی خوب من هنوز سرویس منزلم وصل نشده واسه همین نمیدونم تو جماران چطوره وضعشون واسه همین نمیتونم توصیه کنم ولی اوایل هفته ی آینده نصب میشه اینجا میگم که خوبه یا نه.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

در هر صورت من فکر میکنم شاتل با توجه به تعریفایی که شنیدم و خودم استفاده کردم خیلی عالی باشه،البته با توجه به بقیه آی اس پی ها وگرنه این حرفا که کجای دنیا برای 384 کیلوبیت باید ماهی 70 دلار بدی دیگه نخ نما شده
    ولی خوب من هنوز سرویس منزلم وصل نشده واسه همین نمیدونم تو جماران چطوره وضعشون واسه همین نمیتونم توصیه کنم ولی اوایل هفته ی آینده نصب میشه اینجا میگم که خوبه یا نه.
    من مركز مخابرات جماران هستم و 64 شاتل دارم و با برنامه IDM با سرعت 14 كيلوبايت ثابت دانلود ميكنم. خيالت راحت. ولي مثل اينكه مخابرات جماران ظرفيتش پر شده فعلاً نميشه سرويس جديد بگيري (داتك كه الآن اينو ميگه ولي از خود شاتل نپرسيدم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •