تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 618 از 2199 اولاول ... 11851856860861461561661761861962062162262866871811181618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,171 به 6,180 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

در آغاز فعالیت pouya7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله الان شرایط اینترنت کشور، کلن دچار مشکل شده.
    مسئله Over Sell که اشاره کردی، تا حدّی درسته، به این خاطر که وقتی برای مثال ظرفیت یک ماژول مبین نت 1000 تا کاربر باشه و به یکباره در روزهای تعطیل خیلی از افراد در مناطق مسکونی می خوان از مودمشون استفاده کنن، به یکباره دیده شده که تا دو برابر ظرفیت مجاز هم کاربر به یک آنتن وصل می شه. که خب به دلیل قابل حمل بودن مودم ها، این مشکلات تا زمانی که پوشش در تمامی نقاط چند برابر نشه، ادامه خواهد داشت.
    الان برای مثال ماژول های زیادی در منطقه عباس آباد و تخت طاووس اضافه شده که مشکلات این مناطق تا حد زیادی رفع شده.
    برنامۀ توسعۀ مبین نت بیشتر در شهرستان ها هستش فعلاً. احتمالاً تبلیغات رو دیده باشین که 50 شهر شمالی کشور به منطقۀ پوشش دهی اضافه شدن.
    بحث پینگ گرفتن هم مفصله که ما پیشنهادمون برای همۀ نصاب های مبین نت این هستش که از سرورهای NS اصلی مبین نت پینگ بگیرن تا بحث Trace کردن پیش نیاد و بدونیم مشکل از مبین نت هست یا نیست! ولی متاسفانه خیلی از نصاب های مبین نت اصلاً نمی دونن که باید همچین کاری رو انجام بدن حتی!

2. این کاربر از pouya7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من Working mode رو از Router به Bridge تغییر دادم
    مشکلی پیش نمیاد؟کار دیگه ای نباید بکنم؟
    اگر مشکلی نیست و وصل میشه که هیچ اما اگر قطع و وصل میشه آیپی اینترنت رو روی static بگذار. این رو توی مودم اوت دور تست کردم چون در حالت عادی جواب نمیداد.

---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

1- RSSI که بایستی عددی منفی بین بازۀ -75 تا 0 باشه در حالت خوب و قابل استفاده
    2- CINR که بایستی عددی مثبت بین بازۀ 12 تا 40 باشه در حالت خوب و قابل استفاده
    من با rssi -85 هم استفاده کردم و مشکلی نبوده.

4. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این هم توی عصر ارتباط:
    اینترنت وایمکس مبین‌نت ip ثابت نمی‌دهد
    اینترنت وایمکس شرکت مبیننت که تنها ارایه کننده خدمات وایمکس به صورت کشوری است در حال حاضر به کاربرانی که نیاز به آیپی ثابت دارند، آیپی نمی دهد.
    به گزارش عصرارتباط، کاربران شرکتی که در حال حاضر از اینترنت وایمکس مبین‌نت استفاده می‌کنند در صورتیکه بخواهند از آدرس‌های ip معتبر در شبکه خود استفاده کنند به دلیل مشکلات فنی مودم‌های بیرونی(outdoor) ارایه شده توسط شرکت مبین‌نت نمی‌توانند از آی‌پی ثابت استفاده کنند. طبق بررسی‌های صورت گرفته مودم‌های وایمکس مبین‌نت در حالت بریج (bridge) کار نمی‌کنند.

یکی از کارکنان بخش پشتیبانی شرکت مبین‌نت در این خصوص به خبرنگار ما گفت: «مودم‌های وایمکس مبین‌نت در حالت بریج به مشکل بر می‌خورد و پس از 20 دقیقه اینترنت مشترکان قطع می‌شود ازهمین‌رو کاربران باید از این مودم‌ها در حالت روتر استفاده کنند.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت pouya7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مودم های طرح تشویقی آی پی نداره. و بایستی برای استفاده از آی پی از مودم خام و طرح جدا استفاده کنید.
    احتمالاً در حین تنظیم کردن مودم به مشکل برخوردن و گفتن نمی شه دیگه! آقا نمی شه!
    ولی اینکه جفت آی پی بخواین ست کنین رو تا الان امتحان نکردم. اما یک آی پی هیچ مشکلی نداره. برای استفاده ریموت به سرور یا دوربین مدار بسته هم انجام دادیم و موفقیت آمیز بوده. اما جفت آی پی رو تست نکردیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

[QUOTE=adcomputer;6835654]اگر مشکلی نیست و وصل میشه که هیچ اما اگر قطع و وصل میشه آیپی اینترنت رو روی static بگذار. این رو توی مودم اوت دور تست کردم چون در حالت عادی جواب نمیداد.

مشکلی که داشت هخمش قطع و وصل میشد (به طوری که فکر کردم به خاطر 22 بهمن اینترنت رو معلق کردن)
    من توی سایت ایرانسل راهنما رو باز کردم ولی به جای @irancell.ir @mobinnet رو زدم
    پس میگید اگر استاتیکش کنم درست میشه؟
    تست میکنم میگم
    چون خودمم OUtdoor دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام میشه خود مودم کله قندی را وایرلس کرد چجوری؟ کنارش 2تا جای سوکت هست اما نمیدونم چجوری میشه اگه میشه لطفا بگید

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

سلام میشه خود مودم کله قندی را وایرلس کرد چجوری؟ کنارش 2تا جای سوکت هست اما نمیدونم چجوری میشه اگه میشه لطفا بگید
    خیر، باید Access Point خریداری کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

بابا کی میگه مبین نت بده؟
    من تازه اشتراک 1 به 8 (یعنی قدیمی) سرعت 512 دارم
    این وضعیت با بشکنه
    معمولی هم یه کمی از این بهتره
    چشه آخه

12. این کاربر از B.J.U بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

bridge
    این یعنی چی؟
    چیکا میکنه؟

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

اون سوکت برای وصل کردن آنتن گیرنده در حالاتی است که سیگنال خوب دریافت نمی شه !

ولی با یک اکسس پوینت معمولی 30-40 تومانه می تونید Wifi کنید.
    راه رایگانش هم استفاده از Virtual AP ها مثل Connectify هست.
    دقت : در این حالت باید دستگاهی که به صورت LAN وصل هست روشن بمونه!

توجه : از لحاظ امنیتی این مودم در سطح بسیار پایینی هست و با اتصال بهش به سادگی میشه اطلاعات کاربریتون و در نتیجه کپی شناسنامه کارت ملی ، آدرس و تلفن و ... بدست بیارند!
    پیشنهاد : در مرحله اول Pass قسمت Admin و User رو به یک پسورد امن تغییر دهید و در صورت امکان مودم رو تعویض کنید.
    Last edited by FerineFast; 12-02-2012 at 00:34.

15. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •