تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 618 از 773 اولاول ... 118518568608614615616617618619620621622628668718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,171 به 6,180 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام

قصد خرید ال ای دی دارم از بانه

این مدل چطور هست نظرتونو بفرمائید

تلویزیون ال ای دی سه بعدی سامسونگ led 3d samsung 40d6000

قیمت حدود یک و سیصد .

توی تهران و کرج میشه با قیمت بانه پیدا کرد؟

بنظرم قیمتش خوبه و اسمارت و 3d هم هست

توی این رنج قیمت یعنی حول و حوش 1300 چی میشه تهیه کرد توی برند LG هم باشه مشکلی نداره .امکانات بیشتر مد نظرم هست و نهایتاً 40 اینچ بالاتر نباشه

آیا توی ال ای دیها تصویر در تصویر هم داریم؟

منظورم تلویزیون دو تیونر هست که دو کانال همزمان دریافت بکنه و صفحه رو دو قسمت بکنه.

دوستان کسی راهنمائی نمیکنه؟

در مورد تکنولوژی عینکهای سه بعدی میشه راهنمائی بکنید

کدوم تکنولوزی برتر هست و طبیعی تر

فرکانس کار تلویزیون چه تاثیری توی کیفیت سه بعدی داره؟

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام.
    من اصلا اطلاعاتی راجع به مدلهای بازار و امکاناتشون و کیفیت و ... ندارم و تو بازار هم که نمیشه بدون اطلاعات رفت و از رو شکل انتخاب کرد.

برای همین مواردی که مد نظر من هست:

- LED و ترجیحا سونی یا سامسونگ - فکر کنم 40 اینچ یا کمی بالاتر کفایت مکنه و البته اچ دی - 3D و اینها هم نمیخوام - USB جهت فلش یا هارد و پورتهای متداول رو داشته باشه و کیفیتشم که خوب باشه. کاربریش هم برای تلوزیون وطنی! و هم غیر وطنی! و فیلم و ... - سیستم سینمای خانگی هم میخوام که باهاش ست باشه . قیمت هم حدود 1.5 و یا هر چی کمتر باشه چه بهتر! شایدم هم امکانات دیگه هم باشه که من خبر ندارم و اگه راهنمایی کنید ممنون میشم. ( البته نمیدونم با این قیمت مثلا سونی چیز خوب گیر میاد یا نه )

و تشکر!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان کسی راهنمائی نمیکنه؟

در مورد تکنولوژی عینکهای سه بعدی میشه راهنمائی بکنید

کدوم تکنولوزی برتر هست و طبیعی تر

فرکانس کار تلویزیون چه تاثیری توی کیفیت سه بعدی داره؟
    خرید از بانه کمی ریسک داره، چون گارانتی نداره و اونقدری هم اختلاف با تهران نداره
    به نظر من تکنولوژی 3D Passive‌بهتر از Active عمل می کنه (کیفیت یه کم پایین می یاد اما به جاش چشم راحت تره)
    الان من خودم LG Lw57000 ‌سایز 42 خریدم و به نظرم خوبه

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

SAMSUNG HDTV 2011

5. 4 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خرید از بانه کمی ریسک داره، چون گارانتی نداره و اونقدری هم اختلاف با تهران نداره
    به نظر من تکنولوژی 3D Passive‌بهتر از Active عمل می کنه (کیفیت یه کم پایین می یاد اما به جاش چشم راحت تره)
    الان من خودم LG Lw57000 ‌سایز 42 خریدم و به نظرم خوبه

قیمت با گارانتی توی تهران برای این دو مدل چیه؟

LG Lw57000

led 3d samsung 40d6000

راستی قیمت تجهیزات هدیه سامسونگ چقدر هست

عینک سه بعدی و سینمای خانگی و دستگاه پخش بلو ری چقدر ارزش ریالی داره توی بازار ؟

میخوام بدونم با هدایا قیمت تلویزیون چقدر کمتر میشه (بصورت تقریبی)؟

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام.
    من اصلا اطلاعاتی راجع به مدلهای بازار و امکاناتشون و کیفیت و ... ندارم و تو بازار هم که نمیشه بدون اطلاعات رفت و از رو شکل انتخاب کرد.

برای همین مواردی که مد نظر من هست:

- LED و ترجیحا سونی یا سامسونگ - فکر کنم 40 اینچ یا کمی بالاتر کفایت مکنه و البته اچ دی - 3D و اینها هم نمیخوام - USB جهت فلش یا هارد و پورتهای متداول رو داشته باشه و کیفیتشم که خوب باشه. کاربریش هم برای تلوزیون وطنی! و هم غیر وطنی! و فیلم و ... - سیستم سینمای خانگی هم میخوام که باهاش ست باشه . قیمت هم حدود 1.5 و یا هر چی کمتر باشه چه بهتر! شایدم هم امکانات دیگه هم باشه که من خبر ندارم و اگه راهنمایی کنید ممنون میشم. ( البته نمیدونم با این قیمت مثلا سونی چیز خوب گیر میاد یا نه )

و تشکر!
    آقا بیزحمت راهنمایی بفرمایید موارد بالا رو بعلاوه اینکه این اسمارت تی وی ها جز اینترنت وصل شدن چه امکاناتی دارن؟

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    ببخشید نظرتون در مورد nx720 سونی در رنج 2 میلیون تومان چی هست؟ در این رنج چیز بهتری هم هست؟
    ممنون

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

آقا بیزحمت راهنمایی بفرمایید موارد بالا رو بعلاوه اینکه این اسمارت تی وی ها جز اینترنت وصل شدن چه امکاناتی دارن؟
    خوب رفیق من تنها چیزی که می تونم بهت پیشنهاد کنم دو تا مدل هست یکی c6960 که اینجا ها با همین نام میشناسنش تو اینترنت با مدل C6900 سرش کن ببن این سری 6 سال 2010 هستش چیز خوبی بید که نه 3d داره و از نظر تکنولوژی و کیفیت بالا ترینه یک جورایی آخرین مدلی که بعدش دیگه می شه 3d البته یک مدل جدید هست که سری 5 برای 2011 هست اون از لحاظ کنتراست تصویر از این یکی پایین تره و بعضی از صدا ها رو پشتیبانی نمی کنه و قابش حالت کریستالی داره ولی c6060 حالت چوبی داره که به نظر من برای دیدن فیلم بهتره
    خوب رفیق من هم حدود چند ماه پیش می خواستم تلویزیون بخرم رفتم دنبالش اونجوری که من می گم برو بگرد و هر سوال مضخرفی داری بپرس تا جوابش رو پیدا کنی
    خوب سوالی بود در خدمتیم
    فثط یادت باشه بهترین تصویر رو بگرد پیدا کن
    سینما خانواده ستشم خواستی یک مدل d جدید هست که الان نام کاملش رو یادم نیست بهت می گم اون ست همین تلویزیون هست و جالبیش اینه که تلویزیون ماله 2010 هست و سینما خانواده ستش ماله 2011 هست

اسمارت تی وی ها یکم خوب اسمارت تر هستن یعنی یک جورایی باهوش بیدن
    فرقشون الان تو این قیمت کم هست ولی اون 2 میلیون و یا بالاتر ها با تشکیلات اضافه بیدن

راستی یادم رفت بگم سونی با این قیمتی که گفتی چیز بهتری از سامسونگ در نمی یاد این سامسونگه از نظر کیفیت بهتره سونی از لحاظ اضافات قوی تره مثلا هارد 2 ترا می خونه و از این چیزا نرم افزاری قوی تره ولی کیفیتش پایین تره ولی سامسونگ مثلا می گن هارد دو ترا نمی خونه ولی من تا یک تراش رو تست کردم خونده حالا در آینده دوتراش هم تست می کنم ولی تو این قیمت کیفیت سامسونگ بهتره
    Last edited by leon scott kendy; 12-09-2011 at 15:02.

10. 3 کاربر از leon scott kendy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه avannn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

سلام دوستان

یه کمک فوری بکنین ممنون میشم تا فردا می‌خوام بخرم

ex720 فرمت mkv رو ساپورت میکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان

یه کمک فوری بکنین ممنون میشم تا فردا می‌خوام بخرم

ex720 فرمت mkv رو ساپورت میکنه؟
    نه اگه دنباله ساپورت فرمت می گردی برو سامسونگ یا ال جی بگیر اگه کیفیت تصویر می خوای بر و سونی بگیر البته بگم این مدلی که می خوای بگیری اصطلاحا اج ال ای دی هست اکه توان مالی شو داری nx710 یا nx720 بگیر بهتره

---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------

سلام
    ببخشید نظرتون در مورد nx720 سونی در رنج 2 میلیون تومان چی هست؟ در این رنج چیز بهتری هم هست؟
    ممنون
    عالیه اگه می خوای دنباله پلاسما نری و پولت به hx925 هم نمی رسه برو بگیرو حالشو ببر

13. 2 کاربر از fattahimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •