تاپیک جداگانه برای راهنمایی برای خرید کارت گرافیکی بزنید....
تاپیک جداگانه برای راهنمایی برای خرید کارت گرافیکی بزنید....
اجرا میکنه! ولی نه با آخرین تنظیمات و رزلوشن FULL HD !!
اقا امیر چرا جواب سوال خصوصی منو نمیدی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
چون شما سوال نمیپرسی، میخوای جواب رو تحمیل کنی!!!
درضمن در بلک لیست من هستید و پیام هاتون برام نمیاد...
نه منظورم من اینکه شما فرمودید این کارت گرافیک من بی کیفیت هست ولی این کارت رو چند روز پیش باز کردم پشت کارت گرافیک من 4 تا چیپ معروف شرکتhynix وجود داره با مدل H5GQ1H24AFR TOC که تو اینترنت سرچ کنی تمام مشخصاتش میاد و از نوع چیپ با کیفیت هست ضمنا خازن جامد کارت گرافیک من قرمز رنگ با مدل PLI5 هست که سرچ کنی مشخصاتش میاد و ضمنا مدل چوک کارت گرافیک من که تو عکس اپلودی کارت گرافیک من مشخص هست مارک IR هست با این وضع معلوم میشه این کارت گرافیک از کیفیت قطعه خوبی برخوردار هست به نظر شما چطوره؟؟؟!!!
من که اصلا کاری به فیزیک ندارم
تنظیماتم را همیشه جوری میگذارم که بالای ۶۰ فریم بشود (سلیقه شخصی)
از NVIDIA هم متنفرم(باز سلیقه شخصی)
فیزیکی که بخواهد نصف قدرت گرافیک را بگیره میخوام اصلا نباشه
در ضمن یک کلام بگو 9800GT افتضاح قدیمیه و بهتره از کارتهای نوین بهره ببرید
همیشه هم کامبیوترم به تلویزیون وصله و روی تلویزیون با پنل ۱۰ بیت بازی میکنم و نه روی مانیتور با پنل ۶بیت
همیشه هم AMD میندازم و همیشه هم راضبم
.................................................. .................................................
نکته اینجا است روزهای بهتر برای کدوم قشر(طرف)![]()
اقا امیر لطفا جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا شما این کارت رو خریدی راضی هستی مبارکت باشه دیگه چه چیزی و جود داره که خودتو اذیت میکنی حالا به فرض هم که شما ثابت کردی که کارت شما خوبه اقا امیر هم قبول کردند چی میرسه به شما بعد هم اگر میخواهید بحث کنید سر این موضوع میتونید تاپیک جدید بزنید این جا جاش نیست دوست عزیز و تمومش هم به استفاده از اجناس با کیفیت نیست مربوط به طراحی هم هست مثلا فولاد ایران یکی از بهترین فولاد های جهانه ولی بزرگ ترین شاه کار های معماری مدرن توی دبی و امریکا و ..... هست ولی تو ایران نداریم چون طراحی نمتونیم بکنیم وگرنه ما هم داشتیم
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
درسته دوست گرامی ولی من از اقا امیر سوال کردم پس بگذار خودش جواب سوالمو بده نه شما که مدیر انجمن نیستی داری اظهار نظر میکنی؟؟؟؟؟!!!!!!!!
سلام اقا امیر من منتظر جوابتون هستم!؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)