تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 618 از 4751 اولاول ... 11851856860861461561661761861962062162262866871811181618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,171 به 6,180 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعاً میگم خیلی خوشحال شدم برات ... ببین رانژه تو چقدر طول کشید ؟؟؟ رانژۀ من تو قدس 1 روزه انجام شده ... چه میکنه این پارتی
    مرسي ! قربونت !!

رانژه من 9 روز طول كشيد !! پارتي نداريم ديگه !!

ولي توي قدرت پارتي بازي كه شك نكن !!

چه فازي ميده !!

2. این کاربر از babak22ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

پس یعنی تنها تفاوت بین پهنای باند هست که آرت نا محدود ولی اکو محدودیت (ولی دارای شبانه ی رایگان )
    از لحاظ سرعت چی؟
    اگه دانلود زياد داري به نظر من يه 512 اكو بگير.

از لحاظ سرعت سرويس هاي آرت يه چيزي حدود 32 كيلوبيت مازاد داره و ثابت هست ولي اكو اينطور نيست.

حالا شما كه توي انتخاب isp شك نداري حالا اكو بگير ناراضي بودي از ماه بعدش بدون هزينه ميري آرت.
    Last edited by siamak_mu; 16-04-2009 at 13:28.

4. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود و تبريك !!

سر انجام بعد از 39 روز انتظار كشنده ، اينترنت adsl art 1 من وصل شد !

اين هم تست الان :

خدايا شكرت !
    مبارک باشه دوست عزیز، به قول شاعر شاتل:برو حالشو ببر
    واسه من رانژه 3روز (که یه جمعه هم توش بود) طول کشید!البته من خودم روز سوم پی گیر شدم و به شاتل خبر دادم وگرنه شاید 1 یا 2 روز دیرتر وصل میشد.
    با اکو 128 شبها 360 مگ دانلود مجانی رو دارم (یعنی دقیقا سرعت به طور متوسط 17 هست) شما با آرت1 چطور؟یه تستی کن خبر بده ممنونم

6. این کاربر از nima912 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

حکایت من و شاتل :
    من قبلا سرویس آرت داشتم چند بار با شاتل اصفهان تماس گرفتم گفتم میخوام تبدیلش کنم به اکو گفتند صبر کن تا سرویست قطع بشه بعد اقدام میکنیم . دیروز تماس گرفتند گفتند سرویست قطع شده بیا برای تغییر سرویس . منم اون نزدیکی ها بودم رفتم گفتم اکو میخوام برام فاکتور سه ماهه صادر کردند منتهی پول نداشتم گفتم فاکتور اینترنتی صادر کنید از اینترنت پرداخت میکنم . بعد اومدم خونه دیدم سه ماهه ترافیکش کمه و باید برای هر گیگ اضافی 10 تومن پول اضافی بدیم . زنگ زدم گفتم فاکتور یکماهه صادر کنند. امروز دیدم سرویسم قطعه زنگ زدم گفتم خانوم فاکتور من چی شد ؟ گفت مشکل پیدا کردیم و برات صادر میکنیم و باهات تماس میگیریم . گفتم باشه ، دوباره الان میخواستم باهاشون تماس بگیرم دیدم دوباره ارتباطم وصل شده و دانلود هام را از دیروز که مدت سرویسم قطع شدم میزنه رایگان .
    حالا اگه من دانلود داشته باشم بعدا سرویسم را به آرت تغییر بدم یوقت ترافیک استفاده شده الانم را به حساب آرت نذارن؟ چکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براي اولين بار در تاريخ بشريت تونستم يه ايميل اينجوري به فاميلمون توي لندن بفرستم !

البته اونها براشون فرقي نداره . تو سه سوت دانلودش ميكنن !

Last edited by babak22ir; 16-04-2009 at 17:07.

9. 2 کاربر از babak22ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آهان تاپیک اینطوری خوبه .... هر کی سوال داره یا راهنمایی میخواد مطرح کنه ... این که نشد کار بعضی ها اینجا رو با جاهای دیگه اشتباه گرفتند به خدا ... گربه تو کوچه شون هم میمیره میان میگن تقصیر شاتله ... دلیل نداره الکی تبلیغ منفی کنید ... اینجوری یکی قصد داره از شاتل بگیره این پست های چرند رو میخونه و می گرخه و میره از جای دیگه میگیره ...

الان شاتل در بهترین حالته ... اکویی ها سرعتشون خوبه و آرتی ها هم که در حد بنزه ...

11. 3 کاربر از ashkan_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

من سرویس art3 دارم .سرعت بازکردن پیج خیلی عالی هست ولی سرعت دانلودم زیر 10 هستش.زنگ زدم پشتیبانی گفت شما دارید از نهایت پهنای باندتون استفاده میکنید و کامپیوترت باید سرعت بالای 30 رو نشون بده مشکل از کامپیوترت هست.
    فایر وال رو هم دیسیبل کردم سرعت تا 12 اومد.دیگه نمیدونم چکار کنم .لطفا اگر کسی تجربه ای در این زمینه داره ممنون میشم من رو راهنمایی کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadiceberg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من سرویس art3 دارم .سرعت بازکردن پیج خیلی عالی هست ولی سرعت دانلودم زیر 10 هستش.زنگ زدم پشتیبانی گفت شما دارید از نهایت پهنای باندتون استفاده میکنید و کامپیوترت باید سرعت بالای 30 رو نشون بده مشکل از کامپیوترت هست.
    فایر وال رو هم دیسیبل کردم سرعت تا 12 اومد.دیگه نمیدونم چکار کنم .لطفا اگر کسی تجربه ای در این زمینه داره ممنون میشم من رو راهنمایی کنه.
    اینو نصب کن
    سرعت تک تک برنامه‌ها رو نشون میده.
    شاید بفهمی ایراد از کجاست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از hadiceberg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

به قول سیا جون یه نرم افزار هست به نام net limiter ... با این میتونی ببینی پهنای باندت رو چی داره مصرف میکنه ... احتمالاً ویروسی شدی ... جای تو بودم ویندوز رو عوض می کردم و خلاص ... من آرت 2 ام سرعتم 29 ثابت

16. 3 کاربر از ashkan_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

مشکلم حل شد ... ویرایش شد .
    Last edited by ashkan_mc; 16-04-2009 at 19:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •