سلام
من مودمم micronet sp3362هست ولی تنظیماتش رو بلد نیستم
خواهشمندم مرا یاری کنید
اگه میشه به طور کامل بگید که چطور باید راش بندازم
من بیشتر سر وارد کردن شماره کانکشن مشکل دارم
سلام
من مودمم micronet sp3362هست ولی تنظیماتش رو بلد نیستم
خواهشمندم مرا یاری کنید
اگه میشه به طور کامل بگید که چطور باید راش بندازم
من بیشتر سر وارد کردن شماره کانکشن مشکل دارم
سلام به دوستان عزيز
يه مشكل برام پيش اومده و اون هم مشكل با PING هست
اين پينگ من خيلي بالاست
زنگ زدم شبكه گفتن ميفرستيم مركز مخابراتتون چك كنن
امروز خودم رفتم اونجا گفتن كه درست شده
اما الان بازم همونجوري هست
به نظرتون مشكل از خط من هست يا مشكل از سرويس؟
سلام
من تازه adsl گرفتم! چكار بايد بكنم وقتي كه ويندوز بالا مياد اتوماتيك به اينترنت وصل نشه؟
مدل مودم : Asus Am602
نوع كانكشن مودم شما PPPOE هست بايد بري تو تنظيمات مودمت اونو به Bridge تغيير بدي.
تنظيمات مودم ها معمولا با روش هاي كم و بيش مشابه صورت مي گيره. به اينجا مراجعه كن ( پايين صفحه پست آخري ) :نوشته شده توسط EMINEM.R
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehrdad38; 27-01-2010 at 20:08.
وقتي كه به Bridge تغيير ميدم هيچ صفحه اي باز نميكنه!!
شما كانكشن هم درست مي كنين؟ بايد كانكشن درست كني و يوزر و پست رو تو كانكشن وارد كني و دستي به اينترنت متصل بشي.
دوستان من برام یه مشکلی پیش اومده اون هم اینه که زمان کار با اینترنت ( من کانکشن میسازم ) یه دفعه چراغ اکتیو مودم من خاموش میشه و دیگه چشمک نمیزنه و اینترنت من هیچ نقل و انتقالی انجام نمیده ! الان 3 روزه این مشکل رو دارم این مساله هر چند دقیقه یک دفعه رخ میده ( هیچ ریتم خواصی نداره ممکنه 2 ساعت اصلا اینطوری نشه و ممکنه که 2 ساعت هر 5 ثانیه یه بار اینطوری بشه ) و مدت زمانش هم دقیقا مشخص نیست ممکنه برای 10 ثانیه قطع باشه یا مثل همین امروز برای 45 دقیقه ! مساله اینجاست من دیس کانکت نمیشم یا زمان دانلود با دانلود منیجر ، دانلود من قطع نمیشه بلکه همه چیز یک دفعه متوقف میشه و بعد چند ثانیه ادامه پیدا میکنه ! من چند بار با پشتیبانی تماس گرفتم و صراحتا یکیشون گفت که نمیدونم مشکلت چیه ! یکی دیگه گفت که مودم رو رستارت کنم و این مشکل حل میشه یکی دیگه هم گفت که تا به حال با چنین چیزی برخورد نکرده ! مودم من tp link هست دوستان لطفا راهنمایی کنین چون واقعا من رو ازار میده این مساله !
سلام
من مودم 8811 TD طرح قدیم رنگ قهوه ای رنگ رو دارم و از مخابرات سرویس میگیرم ...
مشکل من اینه که وقتی با مودم به صورت PPOE کانفیگ میکنم برای چند ساعت وارد اینترنت میشم و بعدش قطع میشه و علامت تعجب میاره ... البته در حالتی که با مودم وصله تمامی نرم افزار ها به غیر از Firefox نمیتونند از اینترنت استفاده کنند ... حتی IE هم نمیتونه ....
من باید در این حالت یک کانکشن Broadband بسازم و بعدش کانکت بشم تا اینترنتم وصل بشه ...
من حتی Dial on demand رو هم فعال کردم ولی تاثیری نداشت ... چکار میتونم کنم تا دیگه نیازی به کانکشن نباشه و بتونم با مودم راحت وصل بشم !؟
می خواستم بدونم مودم های usb هم مثل ethernet دو حالت bridge و routing(pppoe) رو دارن ؟
بریج رو دارند فکر کنم ولی PPOE رو نه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)