تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 618 از 1004 اولاول ... 118518568608614615616617618619620621622628668718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,171 به 6,180 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

همکار شما 1 ساله مکس نت داره من 4 ساله مکس نت دارم ! توی این 4 سال همه سرویساشو داشتم و تست کردم
    شما مهاباد هستید و احتمالا" مثل تبریز دارند به شما میرسند ولی خبر ندارید چه کلاهی از سر مردم در ارومیه بر میدارند! خودم 2 سال استفاده کردم سال سوم دیدم دزدی رو شروع کردند تخلیه کردم...
    Last edited by hadi.EST; 23-11-2013 at 18:15.

2. این کاربر از hadi.EST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نه؛ اتفاقا برا من کمتر از 2 روز انجام شد

دیگه با 256 اونم تو این اوضاع بیشتر از این نبایس انتظار داشته باشی
    شاید ولی کل انتقال به ای اس پی دیگه حداقل این مدت یا حتی بیشتر زمان میبره . ضمنا" شما اگر تونستید 2 روزه از مکس تخلیه بگیرید خوش شانس بودید.

خیر اصلا" چنین چیزی نیست بیشتر ای اس پی های خصوصی مثل پارس آنلاین -شاتل - مبین نت و... در طی روز تک پورتشون فول هست. بنده خودم در شرکت همکارم پشت سیستم تست کردم هنوز هم همین طوره!
    Last edited by hadi.EST; 23-11-2013 at 18:19.

4. این کاربر از hadi.EST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شاید ولی کل انتقال به ای اس پی دیگه حداقل این مدت یا حتی بیشتر زمان میبره . ضمنا" شما اگر تونستید 2 روزه از مکس تخلیه بگیرید خوش شانس بودید.

خیر اصلا" چنین چیزی نیست بیشتر ای اس پی های خصوصی مثل پارس آنلاین -شاتل - مبین نت و... در طی روز تک پورتشون فول هست. بنده خودم در شرکت همکارم پشت سیستم تست کردم هنوز هم همین طوره!
    من تا حالا فکر کنم 3 باری از ماکس نت تخلیه کردم. هر 3 بار هم بیشتر از 2-3 روز طول نکشیده که خط تخلیه شه! به شانس ارتباطی نداره. بحث سر تخلیه بود دیگه درسته؟!

مورد دوم بله شاید آی اس پی های دیگه اون طور باشن ولی مخابرات حسابش جداست. امروز رفته بودم برا تمدید کارت خوانشون باز کار نمی کرد و منم مجبورا برگشتم. یه خانومی هم حسابی شاکی بود. راستم میگفت مراجعه کننده بیشتر از نیم ساعت معطل میشه آخرش میگن کارت خوان خرابه؛ بایست 1 ساعت هم بره تو صف بانک!! به همین خاطر میگم مخابراته!
    پ.ن: راستی اینم بگم یه مورد خیلی جالب؛ تو باجه بغلی خانوم داشت پفک میخورد!! باورکردنی نبود. حین کار این کارو میکرد بدون هیچ گونه واهمه ای
    فکر کنم حساب کار دستون اومده باشه

6. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من تا حالا فکر کنم 3 باری از ماکس نت تخلیه کردم. هر 3 بار هم بیشتر از 2-3 روز طول نکشیده که خط تخلیه شه! به شانس ارتباطی نداره. بحث سر تخلیه بود دیگه درسته؟!

مورد دوم بله شاید آی اس پی های دیگه اون طور باشن ولی مخابرات حسابش جداست. امروز رفته بودم برا تمدید کارت خوانشون باز کار نمی کرد و منم مجبورا برگشتم. یه خانومی هم حسابی شاکی بود. راستم میگفت مراجعه کننده بیشتر از نیم ساعت معطل میشه آخرش میگن کارت خوان خرابه؛ بایست 1 ساعت هم بره تو صف بانک!! به همین خاطر میگم مخابراته!
    پ.ن: راستی اینم بگم یه مورد خیلی جالب؛ تو باجه بغلی خانوم داشت پفک میخورد!! باورکردنی نبود. حین کار این کارو میکرد بدون هیچ گونه واهمه ای
    اتفاقا" مخابرات قبلا" پورت فول میداد ولی چند ماهه خراب شده و سرعت دانلود تک پورت و فلش دقیقا" نصف سرعت واقعی هست و بدون ... شکن اصلا" نمیشه ویدئو فلش بدون فریز دید! بحث وب هم که کاملا" جدا هست چون کمبود سرعت زیاد درش محسوس نیست .

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اتفاقا" مخابرات قبلا" پورت فول میداد ولی چند ماهه خراب شده و سرعت دانلود تک پورت و فلش دقیقا" نصف سرعت واقعی هست و بدون ... شکن اصلا" نمیشه ویدئو فلش بدون فریز دید! بحث وب هم که کاملا" جدا هست چون کمبود سرعت زیاد درش محسوس نیست .
    خب من تا 3-4 روز پیش که مشکلی نداشتم! احتمالا مخابرات تو منطقه شما کیفیتش پایین بوده

9. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

منم یه چند باری کار تخلیه رو انجام دادم : آنا زیاد اذیت کرد حدود 5 روز منو سر کار گذاشت ! ولی تو مکس نت سر دو روز کار تخلیه خط من انجام شد حتی یه کاغذ بهم دادن که خودم بردم دادم مخابرات !

این که چیزی نیست بار آخری که من رفته بودم ( امور مشترکین خیابان امام ) خانومه اون پشت داشت صبحونه میخورد ! حتی با دهن پر حرف هم میزد
    بر طبق تجربه هم بگم دستگاه های pos معمولا نزدیکای ظهر کار نمیکنن و مختل میشن متاسفانه منم چند باری سر این قضیه کلی وقتم تلف شده

11. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من که مشکلی نداشتم ، بجز اینکه کمی پینگ رفته بود بالا که عملا تاثیری نداشت
    فقط تقریبا هر 1ساعت برای حدود 1دقیقه سند و ریسایو صفر میشد که الان دیگه درست شده

محتوای مخفی: !!! 

واهمه؟ از کی؟ از چی؟

کسی که با دیپلم اومده تو بهشتی مثل مخابرات استخدام شده معلومه که به جایی وصل هست که رئیس امورمشترکین هم نمی تونه بهش بگه تو !!!

حیف که نمیشه بعضی مسائل رو خیلی اینجا باز کرد وگرنه با اسم می گفتم کی چیکارست و چه کارهایی میکنه تو مخابرات

در همین حد بگم کسی رو می شناسم تو واحد به اصطلاح پشتیبانی هر ماه دست و سرش 10تا بخیه نخوره سکته میزنه
    همون به اصطلاح پرسنل پشتیبانی رو عصرها جلوی بانک صادرات تو مرکز میشه پیداکرد که ... ( بقیه شو بهتر از من می دونید )

13. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

بعد از قطع و وصلی های امروز سرعت فضایی رفته بالا

فکر کنم مخابرات پورت جدید وصل کرده به شبکه .

خدا مچکریم .

15. 2 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بعد از قطع و وصلی های امروز سرعت فضایی رفته بالا

فکر کنم مخابرات پورت جدید وصل کرده به شبکه .

خدا مچکریم .
    احتمالا یه حالی به مرکز شما دادن وگرنه اینور که هیچ خبری نیست !!!

رنج آی پی عوض نشده ؟؟؟

17. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Serial Killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    Anayurdum Azərbaycan

پيش فرض

شما مهاباد هستید و احتمالا" مثل تبریز دارند به شما میرسند ولی خبر ندارید چه کلاهی از سر مردم در ارومیه بر میدارند! خودم 2 سال استفاده کردم سال سوم دیدم دزدی رو شروع کردند تخلیه کردم...
    داداش من شما مثل اینکه دلت خیلی پره!
    منم 1 سال و خورده ای از مکس استفاده کردم، واقعا کارش حرف نداره
    اگه مکس نت دزد باشه پس ببین بقیه شرکتا چه دزدی ان!
    مکس نت رو همیشه به همه پیشنهاد کردم و بازم پیشنهاد میکنم چون کارش درسته
    Last edited by Serial Killer; 24-11-2013 at 00:08.

19. این کاربر از Serial Killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •