منم چند روزي اين مشكلا داشتم.چندتا ورژن ياهو نصب كردم درست نشد.------ هم غير فعال كردم.
فكر كنم از سرور شركتت باشه.من مخابرات خرازي ام مركز ولي عصر چون اين مشكلا كسي ديگه هم اين چند روزه داشت؟شما از چه شركتي سرويس ميگيري؟
منم چند روزي اين مشكلا داشتم.چندتا ورژن ياهو نصب كردم درست نشد.------ هم غير فعال كردم.
فكر كنم از سرور شركتت باشه.من مخابرات خرازي ام مركز ولي عصر چون اين مشكلا كسي ديگه هم اين چند روزه داشت؟شما از چه شركتي سرويس ميگيري؟
برای چت کردن با آشنا و فامیل یاهو مسنجر خیلی بدرد نمیخوره.من تو یاهو نمی تونم عکس باکیفیت بفرستم یا تو فتو شیر یزارم ..دلیلش چیه همش باید عکسا کم حجم بهشه و بی کیفیت ...آیا برنامه چت دیگری هست که همه چیزش با کیفیت ارسال بشه؟
مخصوصا الان که تماس صوتی و تصویریشو برای ما تحریم کرده...
یه مدت از برنامه ooVoo استفاده کن.باهاش میتونی دسکتاپتم برای طرف مقابل بفرستی![]()
سلام دوست عزيز با ID ياهو ميشه از اين برنامه استفاده كرد.
چند روزه اینجوری شده یاهوم .
از شاتل می گیرم .
کاریش نمیشه کرد ؟ زنگ کششون کنم ؟![]()
اگه مطمئني كه proxy غير فعاله و ياهو باز نشد يه زنگ بزن پشتيباني مشكلا بگو!احتمالا يه ريسيت رو خطتت ميكنن مشكلت ديگه حله. مشكل ISP كامپيوترته كه احتمالا ----- شده.
یاهو مسنجر ورژن 9 گاها برای تغییر زبان دچار این مشکل میشه از ورژن های بالاتر و یا ورژن 8 نسخه فول استفاده نید
شاید برای ورژن های قدیمی این امر ممکن بود ولی برای ورژن های جدید دیگه این روش ها کار ساز نیست و عمل نمیکنه و یاهو جلوی این باگ ها رو تو نسخه های جدی بسته
منم این مشکل وصل نشدن به یاهو رو دارم.
یه دو هفته ای می شه.
اینترنتم هم مال خود مخابراته.
با پر*کسی و بدون اون هیچ کدوم وصل نمی شه.
با چند تا ای دی مختلف هم امتحان کردم که یه وقت ای دی خودم مشکل نداشته باشه.
الانم اومدم یه ورژن دیگه از مسنجر رو بگیرم، که دیدم دوستان دیگه هم از این مشکلات دارن...
من از اون موقع با موبایلم وصل می شم...
کسی راهی پیدا کرد بگید...
البته گویا برنامه های دیگه می تونن وصل شن.
من پلرینگو رو پیشنهاد می کنم.
MSN چیست و چه خدماتی ارائه میدهد ؟
با سلام
دوستان عزیز من یاهو مسنجر 10 رو نصب کردم
وقتی لاگین می کنم می خوام با یه کی چت کنم نه پیغام ها ی اونها رو می بینم نه هرچی تایپ می کنم در قسمت مسیج دیده میشه چه فارسی چه انگلیسی
تمام تنظیمات مربوط به اسکریپت و جاوا واقع در اینترنت آپشن انجام دادم
و فلش پلیر و جاوا و شاک ویو رو نسخه اخر نصب کردم
می خواستم بدونم کسی این مشکل رو داشته ؟
و نظر دوستان به غیر از کارهای گفته شده چیه ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)