من قبلا از رام های انرژی استفاده کردم و با فارسی ساز علیرضا هیچ مشکلی نداشتم . کلا با فراسی مشکلی نداشتم .
شما فارسی هم می تونید تایپ کنید ؟
پیشنهاد می کنم فارسی ساز رو کامل پاک کنید . و در صورت نیاز دوباره نصب کنید .
من قبلا از رام های انرژی استفاده کردم و با فارسی ساز علیرضا هیچ مشکلی نداشتم . کلا با فراسی مشکلی نداشتم .
شما فارسی هم می تونید تایپ کنید ؟
پیشنهاد می کنم فارسی ساز رو کامل پاک کنید . و در صورت نیاز دوباره نصب کنید .
با فارسی ساز mobidiv هم امتحان کردم نشد. فارسی میخونه برای اسمس ولی نوشتن پیام و باز کردن پیام فارسی به جای کلمات علامت ؟؟؟؟؟؟ میزاره /کمک کنید.
فارسی ساز همون علیرضا .
شما کاملا فارسی ساز ها رو پاک کنید . یه بار سافت ریست کنید . ببینید بدون نصب فارسی ساز فارسی نمی خونه ؟
اگه نخوند همون علیرضا رو + کیبورد فارسی نصب کنید .
اگه نمی تونید فارسی بنویسید یعنی فارسی سازتون درست نصب نشده .
ممکنه با چیزهایی که از بک آپ آوردین مشکل داشته باشه ولی باید بتونید فارسی تایپ کنید ! مگر اینکه نهایتا ورژن جدید رام انرژی کلا مشکل داشته باشه !
فارسی ساز با سافت ریست به طور کامل پاک نمیشه
باید هارد ریست کرد
سلام نشد چی کار کنم؟؟؟
ممکنه فونتشو نداشته باشه این رام؟؟
Last edited by mohsen.haftom; 30-06-2010 at 16:04.
از ویندوز که پاک کنه ، یه سافت ریست هم روش دیگه معمولا بدون مشکله ! اما واسه اطمینان هارد ریست هم میشه کرد ...
پس احتمال زیاد رام مشکل داره !سلام نشد چی کار کنم؟؟؟
ممکنه فونتشو نداشته باشه این رام؟؟
من رام Genesis 1.5 رو پیشنهاد میدم.
سلام دوستان
من واسه تنظیمات ایرانسل از راهنماای که تو انجمن بود استفاده کردم ، ولی جواب نداد
تو ei و اپرا به نت وصل نمیشه
ولی از طریق میتونم از طریق برنامه خود گوشی میل رو چک کنم
باتشکر نیما
سلام.
فارسی ساز با Remove کردن پاک میشه اما معمولا" چون یکسری از فایلهاش رو برنامه های دیگه هم استفاده میکنن با پاک کردنش اون فایلها هم پاک میشه و برنامه های دیگه ارور میدن و هر چقدر هم که سافت ریست کنید این ارورها از بین نمیره و آخرش مجبور به هارد ریست میشید.
اگر میتونید Mail رو چک کنید پس به اینترنت وصل میشه و تنظیمات درست بوده منتها شما HTTP و WAP رو هم وارد کنید ببینید فرقی میکنه یا نه.![]()
[QUOTE=AryanLand;5129623]سلام.
فارسی ساز با Remove کردن پاک میشه اما معمولا" چون یکسری از فایلهاش رو برنامه های دیگه هم استفاده میکنن با پاک کردنش اون فایلها هم پاک میشه و برنامه های دیگه ارور میدن و هر چقدر هم که سافت ریست کنید این ارورها از بین نمیره و آخرش مجبور به هارد ریست میشید.
مرسی عزیزان که جواب دادید نشد . همین که جواب دادید یه دنیا برام ارزش داره .ممنون هستم .موفق باشید.![]()
[QUOTE=mohsen.haftom;5129860]سلام.
شما این فارسی ساز رو نصب کن ببین درست میشه یا نه.(قبلش واسه اینکه مطمئن بشی یک هارد ریست بکنی بهتره).اول عربیک 2 رو نصب کن بعد عربیک1 هر جا هم ریست خواست ریست کن.بعد از نصب این 2 فایل یک تست بکن اگر درست شده بود که هیچی ولی اگر حروف جدا جدا یا برعکس بود اون فایل فیکسر رو هم نصب کن.اگر درست شد واسه استفاده دیگران همینجا اعلام کن.(قبل از نصب فیکسر حتما" یک تست بکن ببین درست شده یا نه چون اگر درست شده باشه و فیکسر رو نصب کنی گوشی هی هنگ میکنه.)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)