تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 618 از 2365 اولاول ... 11851856860861461561661761861962062162262866871811181618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,171 به 6,180 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان !
    لطفا کمک کنید !
    من 4 تا اسپیکر jbl p963 رو ماشینم بستم با یه آمپلی پریمیر 12000
    پخش پایونر دارم . مشکل اینه که کیفیت صدایی که انتظارش رو داشتم نسبت به خرجی که برام داشته رو نداره !
    واسه همین تصمیم گرفتم اسپیکر ها رو بر گردونم ! حالا موندم چه اسپیکری رو انتخاب کنم ! اینو هم بگم که اسپیکری مد نظرمه که بیس بیشتری داشته باشه (شبیه به باکس)

یکی دو تا از رفیقام اسپیکر های 6975 v2 و cadence zrs710 رو پیشنهاد کردن ! نظر خود من بیشتر روی کدنس هست . فقط مشکلی که هست همه میگن کدنس ها بعد از 5 6 ماه افت کیفیت پیدا می کنند ! البته نماینده خود کدنس به من میگفت چون کدنس برند کمیابیه ، کسایی که نمیتونن بفروشن و ندارن که بفروشن این حرفو میزنن (افت کیفیتو میگم !)

خواهشا منو راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم :(

راستی ماشینم پرایده ...
    مرسی ...
    مشکل شما در درجه اول اینه که از یک امپ بی کیفیت استفاده کردین و دوم اینکه چه نیازیه دو جفت کواکسیال شما یه ساب نصب کن و یک ست کامپ برای استیج جلو و یک ست برای عقب ترجیحا یک مدل فقط خرجش یه مقدار میره بالا
    یا بدون ساب من صدای dls1073 رو شنیدم خوبه به اضافه استیج جلو و یک امپ خوب
    نه 6975 نه کدنس انتخاب خوبی نیست مخصوصا 6975 که تویتراش رو مخته

2. این کاربر از avare 3355 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    1-يعني چي پائينتر 4650؟به طور كلي اگر پخش خروجي Pre Amp داشته باشه ميتونه به امپليفاير متصل بشه.اگر فقط يك جفت خروجي RCA باشه فقط ميشه به يك جفت اسپيكر عقب صدا منتقل بشه،اگر دو جفت خروجي باشه ميشه براي اسپيكرهاي جلو يا عقب و ساب ووفر متصل بشه.،اگر هم سه جفت خروجي بود كه ديگه مشكلي نست
    2-اين امپ تو ولتاژ 14.4 ولت در حالت بريج 380وات روي 4 اهم خروجي RMS ميده.احتماا منظورتون ساب 3013 كن وود هست.بد نيست ولي كامل درايوش نميكنه.
    .
    مرسی .یه پخش با خروجی ساب میگن بین 120 تا 150 باشه. یک امپ چهار کانال که این ساب با اسپیکر 718 درایو کنه معرفی میکنین.ممنون

4. این کاربر از badboy007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یوزر avare 3355 ممنون میشم منم راهنمایی کنید
    برای خرید پیشنهادتون...

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام قیمت امپ x4d
    و کامپ 1730 را دارین؟
    اصفهان 400 و کامپ را 200 قیمت دادان
    کسی ارزون تر سراغ داره؟؟؟
    185 تومن برای 1730 سراغ دارم . ولی با ارسال همون حدود میشه دیگه !
    سلام دوستان !
    لطفا کمک کنید !
    پخش پایونر دارم . مشکل اینه که کیفیت صدایی که انتظارش رو داشتم نسبت به خرجی که برام داشته رو نداره !
    واسه همین تصمیم گرفتم اسپیکر ها رو بر گردونم ! حالا موندم چه اسپیکری رو انتخاب کنم ! اینو هم بگم که اسپیکری مد نظرمه که بیس بیشتری داشته باشه (شبیه به باکس)

یکی دو تا از رفیقام اسپیکر های 6975 v2 و cadence zrs710 رو پیشنهاد کردن ! نظر خود من بیشتر روی کدنس هست . فقط مشکلی که هست همه میگن کدنس ها بعد از 5 6 ماه افت کیفیت پیدا می کنند ! البته نماینده خود کدنس به من میگفت چون کدنس برند کمیابیه ، کسایی که نمیتونن بفروشن و ندارن که بفروشن این حرفو میزنن (افت کیفیتو میگم !)

راستی ماشینم پرایده ...
    مرسی ...
    من یه جفت 963 و یه جفت کامپ 6508 هر دو JBL دارم البته با آمپ JBL GTO 75.4 که خداس . تر کیفیت باندها بسایر راضی هستم . شما با بد آمپی بالا آوردیش . ضمنا یه جفت و یه ساب میگرفتی . چون کار بند بیس زدن نیست . هرچند 963 بیسش عالیه ولی بخوای ازش بیس بگری دیتیل از بین میره

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل رو پیدا کردم
    سوکت فابریکی که خریدم سیم هاش برعکس بشته شده بود
    مجبور شدم سیم ها رو قطع کنم و درستش کنم!!!
    راستی من م سیم های مثبت و هم منفی رو درست کردم
    احتیاج به این کار بود یا می شد فقط سیم های مثبت رو قطع می کردم
    بايد دقيقا سيمهاي مثبت جلو چپ و راست رو به مثبت اسپيكرهاي جلو چپ و راست و منفي رو هم همانطور ببندي.
    براي استيج عقب هم به همينصورت.
    سلام دوستان !
    لطفا کمک کنید !

راستی ماشینم پرایده ...
    مرسی ...
    همانگونه كه دوستتون فرمودند،مشكل شما بر ميگرده به آمپليفاير نا مرغروبتون.اسپيكرهاتون خيلي بهتر از اون دو برند ديگه هست منتها بايد با آمپلي خوب درايو بشن.
    مرسی .یه پخش با خروجی ساب میگن بین 120 تا 150 باشه. یک امپ چهار کانال که این ساب با اسپیکر 718 درایو کنه معرفی میکنین.ممنون
    به نظر من بودجتون رو افزايش بديد و همون كن وود 7016 رو كه امتحانش رو پس داده تهيه كنيد. بهتر از مدلهاي جديد پايونير هست.
    آمپلي خوب هم من كن وود KAS-X4D رو پيشنهاد ميكنم.

8. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به نظر من بودجتون رو افزايش بديد و همون كن وود 7016 رو كه امتحانش رو پس داده تهيه كنيد. بهتر از مدلهاي جديد پايونير هست.
    آمپلي خوب هم من كن وود KAS-X4D رو پيشنهاد ميكنم.
    7016 میگن هنگ میکنه درسته؟
    یه سوال دیگه هم داشتم رو پراید ساب رو تاقچه بندازم یا باکس که ویبر داشته باشه
    Last edited by badboy007; 13-11-2011 at 14:27.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

7016 میگن هنگ میکنه درسته؟
    یه سوال دیگه هم داشتم رو پراید ساب رو تاقچه بندازم یا باکس که ویبر داشته باشه
    هنگ ميكنه ولي زماني كه CD در حال اجرا هست نبايد فلش رو وارد كنيد،ديگر اينكه از اين فلشهاي باريك و كوچولو نبايد استفاده بشه باهاشون مشكل داره.
    كلا...كلا ساب بووفرها بايد تو باكس نصب بشن.براي داشتن فركانسهاي پائين(يا همون ويبره خودتون) بايد از باكس پورتد با حجم بالا و فركانس تيون پائئين استفاده بشه. البته خود ساب،سايزش و طراحي اون هم بسيار موثره تو اجراي فركانسهاي پائين.
    منو ياد R15 نازنينم انداختي رفيق

11. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

1

هنگ ميكنه ولي زماني كه CD در حال اجرا هست نبايد فلش رو وارد كنيد،ديگر اينكه از اين فلشهاي باريك و كوچولو نبايد استفاده بشه باهاشون مشكل داره.
    كلا...كلا ساب بووفرها بايد تو باكس نصب بشن.براي داشتن فركانسهاي پائين(يا همون ويبره خودتون) بايد از باكس پورتد با حجم بالا و فركانس تيون پائئين استفاده بشه. البته خود ساب،سايزش و طراحي اون هم بسيار موثره تو اجراي فركانسهاي پائين.
    منو ياد R15 نازنينم انداختي رفيق
    اخی... الان من یک باکس گرفتم نمیدونم حجمش چقده.پورتد هست یا نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا من زیاد نمیتونم راهنماییت کنم فقط می خواستم اینو بگم که کدنس کجاش برنده کمیابیه!!!؟؟؟
    نمیدونم ! شاید منظورش این بوده که اصلش کمیابه !!!

مشکل شما در درجه اول اینه که از یک امپ بی کیفیت استفاده کردین و دوم اینکه چه نیازیه دو جفت کواکسیال شما یه ساب نصب کن و یک ست کامپ برای استیج جلو و یک ست برای عقب ترجیحا یک مدل فقط خرجش یه مقدار میره بالا
    یا بدون ساب من صدای dls1073 رو شنیدم خوبه به اضافه استیج جلو و یک امپ خوب
    نه 6975 نه کدنس انتخاب خوبی نیست مخصوصا 6975 که تویتراش رو مخته
    منظورتون کامپ برای عقبه ؟!
    میشه این سیستم صوتی که برام توصیه کردین رو با جزئیات بیشتر (مدلشون) بگید ؟ البته اگه بشه همراه با قیمت هاشون
    خیلی ممنون

من یه جفت 963 و یه جفت کامپ 6508 هر دو JBL دارم البته با آمپ JBL GTO 75.4 که خداس . تر کیفیت باندها بسایر راضی هستم . شما با بد آمپی بالا آوردیش . ضمنا یه جفت و یه ساب میگرفتی . چون کار بند بیس زدن نیست . هرچند 963 بیسش عالیه ولی بخوای ازش بیس بگری دیتیل از بین میره
    دوست عزیز این آمپی که گفتید فکر کنم قیمتش باید بالای 300 تومن و با 6 تا خروجی باشه ! درسته ؟
    منم دارم به این نتیجه میرسم که یه جفت از کواکسیال هارو حذف کنم و به جاش یه کامپ 6508 واسه جلو بگیرم و همچنین با یه ساب درست درمون ! به نظرتون اینا رو با یه آمپ 5 کاناله از برند جی بی ال (مدل دقیقشو یادم نیس ولی قیمتش حدود 210 تومن بود !) مچ کنم صدای خوبی میده یا نه ؟

اگه آره ، یه ساب خوب برام معرفی کنید ...

خیلی ممنون از کمکتون

---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------

یادم رفت

قیمت 963 الان تو بازار چنده ؟

داره خودمونی میشه aaarrraaassshhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

بهترین ساب کننوود موجود در بازار چیه الان؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •