تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 618 از 2376 اولاول ... 11851856860861461561661761861962062162262866871811181618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,171 به 6,180 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

حاجي تا بعد از داربي سكوت مي‌كند

علي فتح‌ا...‌زاده روزي كه حكم اخراجش را زريبافان زير بغلش زد و او را از هيات مديره استقلال دور كرد به چند جمله كوتاه در تحليل اين اتفاق بسنده كرد و در كمال ادب و تواضع باز هم سمت هواداري را براي خود برگزيد اما اين نكته را هم ناگفته نگذاشت كه حرف‌هاي زيادي در خصوص استقلال دارد كه به موقعش آنها را خواهد زد اما زمان آن كي خواهد بود؟ خيلي از خبرنگاران به اين تصور كه او براي حفظ آرامش تيم در بازي استقلال اهواز حاضر به حرف زدن نشده دوباره بعد از بازي سراغش رفتند اما حاجي همچنان روزه سكوت دارد و اعلام كرده كه تا بعد از داربي هم حرف نخواهد زد تا در اين روزهاي حساس و سرنوشت‌ساز آرامش استقلال را به هم نزده باشد و بعد از افشاگري توسط ديگر مديران به جوسازي متهم نشود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

انصاري: موقعيت من با هدايتي فرق دارد

انصاري، عضو جديد هيات مديره باشگاه استقلال تهران به ايلنا گفت: «ضمن احترامي كه براي حسين هدايتي، رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس قايل هستم اما مقايسه من با وي صحيح نيست چرا كه موقعيت بنده با وي تفاوت دارد.»
    علي انصاري خودش را به عنوان رييس انجمن صنفي مبلمان استان تهران معرفي مي‌كند و حضورش در فدراسيون دوچرخه‌سواري را از جمله فعاليت‌هاي ورزشي‌اش بر مي‌شمرد: به تازگي با حسن اعتماد آقاي زريبافان از اين پس به عنوان يكي از اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال تهران فعاليت خواهم كرد.» انصاري كه برنامه‌هاي خود براي اداره هر چه بهتر استقلال را به زودي در جلسات هيات مديره باشگاه مطرح خواهد كرد شنيدن اين اخبار را از طريق سخنگوي باشگاه ممكن مي‌داند. « اميدوارم بتوانم فردي مثمر‌ثمر و حداقل از لحاظ فكري نيروي‌ اثر‌بخشي در هيات مديره باشگاه باشم.» انصاري از راه اندازي اتاق فكر در ورزشگاه خبر داد. «بايد هر چه سريعتر اين اتاق را تشكيل دهيم چرا كه اداره باشگاه بزرگي مثل استقلال كه ميليون‌ها هوادار در سراسر ايران دارد نياز به همفكري و تعامل زياد دارد.» او همچنين با اشاره غيرمستقيم از تغيير و تحولات كلي در باشگاه خبر داد. «در تمامي بخش‌ها از افراد مجرب استفاده خواهد شد تا در امور اجرايي نيز مشكلي نداشته باشيم.» او دو شغله بودن آشتياني را مانعي براي عملكرد موفقيت‌آميزش در استقلال نمي‌داند و معتقد است امور باشگاه استقلال به صورت كار گروهي و همفكري تماي اعضاي هيات مديره انجام خواهد شد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

منصوريان هم از آكادمي حذف مي‌شود

حذف ناگهاني فتح‌ا...زاده از مديرعاملي استقلال برخلاف آنچه در روز ديدار برابر استقلال‌اهواز با شش گل رخ داد براي اين باشگاه خوشايند نيست. با روي كار آمدن واعظ آشتياني اكنون تمام آنهايي كه به واسطه رفاقت با حاجي به پست‌هايي رسيده بودند در معرض خطر هستند.شايد بزرگ‌ترين دليل اختلاف ميان فتح‌ا...زاده و قلعه‌نويي پس از خريدهاي اين فصل نزديكي مديرعامل سابق با منصوريان بود. كاپيتان خداحافظي كرده استقلال طي هفته‌هاي گذشته بزرگترين آلترناتيو قلعه‌نويي محسوب مي‌شد و رفت و آمدهاي وي به دفتر فتح‌ا...زاده هر چند با بهانه رتق و فتق امور آكادمي فوتبال استقلال بود اما بنا به گفته نزديكان حاضر در دفتر شخصي فتح‌ا...زاده، منصوريان نقش عالي‌ترين مشاور را هم براي فتح‌ا...زاده بازي كرده و تمامي صحبت‌هاي رد و بدل شده در تيم را هم به واسطه رفاقت با بازيكنان در اختيار مديرعامل وقت مي‌گذاشته است. اينكه قلعه‌نويي بارها به صورت غيرمستقيم از حضور منصوريان در دفتر فتح‌ا...زاده ابراز ناراحتي مي‌كرده در نهايت به آنجا رسيد كه حاجي از مديريت استقلال كنار رفت تا سرمربي استقلال بنا به حكم تلفني واعظ آشتياني تمام برنامه‌هاي كاپيتان سابق را بر هم بزند. گويا واعظ در شبي كه به هيات‌مديره استقلال اضافه شد و در عرض كمتراز 24ساعت حكم مديرعاملي را هم در جيبش گذاشت برنامه‌هايش را در اختيار قلعه‌نويي مي‌گذارد. رفاقت قديمي واعظ آشتياني با قلعه‌نويي اينگونه از سوي ناظران گمانه‌زني مي‌شود كه قلعه‌نويي از مدتي قبل خبر حضور واعظ را داشته و حتي برنامه‌هايشان را با يكديگر هماهنگ كرده‌اند، چرا كه واعظ در اولين جمله از منشا خير بودن قلعه‌نويي صحبت مي‌كند و در گفت‌وگويي تلفني به سرمربي استقلال اختيار تام براي نظارت بر تمامي تيم‌هاي فوتبال استقلال و آكادمي را مي‌دهد.قلعه‌نويي اين موضوع را نه تاييد مي‌كند و نه تكذيب:«من در خدمت استقلال هستم و فكر مي‌كنم اينكه سرمربي تيم بزرگسال بر تمامي تيم‌هاي پايه نظارت داشته باشد در فوتبال روز دنيا امري طبيعي باشد.» سرمربي استقلال كه اتفاقا در كار مبلمان هم است و انصاري، عضو جديد هيات‌مديره استقلال را به خوبي مي‌شناسد ديگر براي حذف منصوريان مشكل حادي ندارد. منصوريان كه يك شب قبل از سفر به آلمان با نفريه، ديگر عضو هيات‌مديره در هتل استقلال جلسه گذاشته بود، الان هم فقط مي‌تواند روي او حساب كند اما آنهايي كه واعظ را مي‌شناسند، مي‌گويند او مديري عصبي و استقلال‌طلب است و زياد تحت‌تاثير هيات‌مديره نيست. اگر به حلقه اتصال ميان واعظ آشتياني، علي‌آبادي، دانشجو و حتي نفريه در دوستي با قلعه‌نويي توجه كنيد براي دور شدن منصوريان از استقلال نبايد به مغز خود فشار زيادي بياوريد. حكم مدير سازمان فوتبال براي قلعه‌نويي به همين زودي‌ها امضا مي‌شود تا فرد جديدي مسووليت آكادمي فوتبال استقلال را برعهده بگيرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عضو تازه كلوپ دوشغله‌ها
    نويسنده : رضا خدادادي

آقاي واعظ آشتياني آخرين عضو كلوپ مديران دوشغله فوتبال ايران است. او هم مثل ديگران در اعتماد به نفس چيزي كم ندارد. اين اصلي‌ترين خصوصيت و ويژگي اعضاي اين كلوپ است. آنها در توانايي خود شك ندارند و مدام به خودشان تلقين مي‌كنند كه مي‌توانند. هندوانه‌هاي بزرگ براي زير بغلشان چندان دردسرساز نيست. او در آخرين اظهار نظرش پس از قبول مسووليت مديرعاملي باشگاه استقلال در كمال تواضع و فروتني اعلام كرد كه مي‌تواند همزمان رياست فدراسيون دوچرخه‌سواري و مديرعاملي باشگاه استقلال را داشته باشد چرا در اين دو مقوله هيچ تضادي با يكديگر ندارند و تداخلي هم بين كار در دوچرخه‌سواري و استقلال وجود ندارد. اما سوال اينجاست كه سنخيت آنها در كجاست؟ و اينكه حوزه‌هاي مديريتي بدون ربط در سطح كلان جامعه كم نيست آيا هر مديري مي‌تواند با چنين استدلالي به هر سو سر بكشد و در تمام حوزه‌ها قبول مسووليت كند؟ يعني مثلا وزير مسكن مي‌تواند همزمان وزير كشاورزي هم باشد به اين دليل كه آنها هيچ ربطي به يكديگر ندارند و تداخل وظايف ايجاد نخواهد كرد. واعظ آشتياني سابقه مديريت‌هاي همزمان را دارد و شايد با اتكا به همين عقيده است كه باز هم اين تجربه را بي‌خطر مي‌داند. او معاون وزير صنايع بوده و رييس سازمان صنايع كوچك و شهرك‌هاي صنعتي و همزمان رييس فدراسيون دوچرخه‌سواري و حالا تنها جاي استقلال با مسووليتش در وزارت صنايع را عوض كرده است. سيستم مديريت ورزش ما هم حاضر به پذيرش اين پديده هست و مقاومتي را مقابل آن صورت نمي‌دهد. خسرو دانشجو، رييس هيات مديره حضور همزمان او را در اين دو مسووليت بدون اشكال عنوان مي‌كند و چراغ سبز نشان مي‌دهد. چرا غير از اين باشد وقتي، رييس سازمان تربيت بدني كه همه امور ورزش را دارد هنگام انتخابات رياست فدراسيون فوتبال اعلام كرد با 20 درصد توانش فوتبال را هم اداره مي‌كند. يا علي كفاشيان كه هم اكنون رييس فدراسيون فوتبال است و با وجود اينكه تجربه ناموفقي در المپيك داشته اصرار دارد كه يكبار ديگر در كميته ملي المپيك هم كانديد شود. پس تابو و خط قرمزي وجود دارد و هر كس هر چقدر كه تيغش بيشتر ببرد مي‌تواند مستعمره به زير مجموعه مديريتي‌اش اضافه كند.
    واعظ آشتياني يك چاه نفت هم همراه خود دارد كه مشكلات مالي را از جلوي پاي او برمي‌دارد. علي انصاري كه گفته مي‌شود بضاعت مالي‌اش چيزي كم از هدايتي ندارد ثروت متحركي است كه آشتياني ابتدا آن را به دوچرخه‌سواري كشاند و به كمكش آنجا را آباد كرد و حالا دست در دست يكديگر به استقلال مي‌روند. تيمي هم كه پول دارد بهترين‌ها را مي‌خرد و نتيجه مي‌گيرد و مديرعامل هم پيروزي‌ها را يكي پس از ديگري به حساب خود واريز مي‌كند. روش خوبي است اينطور نيست. واعظ آشتياني با اين چپ پري كه دارد علاوه بر دوچرخه‌سواري و استقلال مي‌تواند مسووليت‌هاي ديگري را هم پذيرا باشد و گل سر سبد كلوپ دوشغله‌هاي ورزش ايران باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اولين و آخرين باري بود كه روي نيمكت نشستم
    كاظمي:جايم را به كسي نمي‌دهم

حتي وقتي امير قلعه‌نويي پس از باخت به صباباتري حسين كاظمي را مورد انتقاد قرارداد و او را متهم به كم كاري كرد هم كسي پيش‌بيني نمي‌كرد ‌هافبك مورد علاقه قلعه‌نويي در ديدار بعدي استقلال روي نيمكت قرار بگيرد اما سرمربي استقلال كه هرگز از عملكرد بازيكن مورد علاقه‌اش راضي نبود در اقدامي عجيب او را روي نيمكت قرار داد تا يد‌ا... اكبري را كنار مجتبي جباري قرار بدهد و اين گزينه را هم آزمايش كند. كسي فكر نمي‌كرد زوج اكبري-جباري جواب بدهد و مركز زمين در اختيار استقلال قرار بگيرد اما قرار گرفتن اين دو بازيكن كنار يكديگر براي استقلال خوب بود و همين موضوع باعث شد ضعف كاظمي بيشتر به چشم بيايد. حسين كاظمي در مقابل استقلال اهواز 90 دقيقه روي نيمكت نشست و نيازي هم به حضور او در زمين احساس نشد. كساني كه روي نيمكت استقلال بودند خنده‌هاي عصبي كاظمي را ديدند و متوجه شدند كه او تا چه حد از نيمكت‌نشيني ناراضي و دلخور است. عملكرد خوب اكبري اين احتمال را به وجود آورده كه كاظمي همچنان نيمكت‌نشين او بماند.‌هافبك قديمي استقلال كه امسال با هزار سلام و صلوات به اين تيم برگشت حالا در حد يك نيمكت‌نشين تنزل كرده. او اگرچه از وضعيتش ناراضي است اما نمي‌خواهد با دلخوري و مصاحبه آتو دست قلعه‌نويي بدهد. كاظمي اصرار دارد كه به ما بقبولاند اين نيمكت‌نشيني مقطعي است: «دليلي ندارد به موضوع نيمكت‌نشيني من بپردازيد. استقلال شش گل زده و پيروزي جالبي به دست‌ آورده و نمي‌دانم چرا ياد نيمكت‌نشيني من افتاديد. براي هر بازيكني در طول فصل پيش مي‌آيد كه يكي، دو بازي روي نيمكت بنشيند و فيكس نباشد. استقلال بازيكنان بزرگي دارد كه هر كدام مدعي فيكس بودن هستند و نبايد نيمكت‌نشيني هر كدام از آنها سوژه شود. من هم خسته بودم و به دليل نتايج تيم تحت فشار قرار گرفته بودم. البته مشكلي براي بازي كردن نداشتم و به خواست قلعه‌نويي روي نيمكت نشستم اما براي خودم هم خوب شد كه بازي نكردنم و استراحت كردم. موضوع بازي نكردم زياد مهم نيست. مطمئن باشيد اين اولين و آخرين نيمكت‌نشيني من بود و ديگر اين اتفاق تكرار نمي‌شود و من به جايگاه خودم بر‌مي‌گردم.»
    اما عملكرد اكبري در مقابل استقلال اهواز به گونه‌اي بود كه شايد نيمكت‌نشيني حسين كاظمي ادامه دار شود اما كاظمي اين را نمي‌پذيرد و به گل مي‌گويد:‌«هر كسي جاي خودش را در استقلال دارد. فكر نمي‌كنم نيمكت‌نشيني من ادامه دار باشد. من كار خودم را مي‌كنم و مي‌دانم كه آماده هم هستم و حقم است كه بازي كنم اما اگر روي نيمكت بنشينم هم نمي‌توانم حرفي بزنم. من جايم را به كسي نمي‌دهم و براي حفظ جايگاهم همه تلاشم را مي‌كنم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

انصاری وعده ساپورت مالی مهاجم خارجی را داد

عضو هیات مدیره جدید استقلال طی تماسی با دکتر دانشجو وعده پرداخت قرارداد مهاجم خارجی را داد. انصاری به رئیس هیات مدیره گفت:هر مهاجم خارجی که می خواهید جذب کنید،قرارداد مالی این بازیکن هر چقدر باشد من پرداخت می کنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تمرینات اختصاصی مهاجمان ادامه دارد

علیرغم گلزنی مهاجمان آبی پوش در دیدار با استقلال اهواز کادر فنی باز هم تمرینات ویژه ای را برای این بازکنان در نظر گرفته است. طبق تصمیم سرمربی،مهاجمان تیم پس از پایان تمرین باید به مدت 20دقیقه به طور جداگانه به تمرین گلزنی بپردازند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

راه آهن مقابل استقلال دفاعی بازی می کند

داود مهابادی به هر قیمتی می خواهد از استقلال حداقل نتیجه را بگیرد و بازنده میدان نباشد. از طرفی استقلال از بحران خارح شده و توانسته در گام اول استقلال اهواز را با نتیجه پرگل مغلوب کند، به همین خاطر مهابادی به شیوه دفاعی میدان می رود تا بتواند حداقل امتیاز را به دست آورد و حتی با استفاده از ضد حمله ها تیمش را به گل برساند،البته مهابادی دغدغه دیگری هم دارد و آن گل نخوردن زیاد از استقلال است زیرا اگر نتیجه دیدار استقلال اهواز برای این تیم رخ دهد به احتمال فراوان مهابادی از این تیم برکنار خواهد شد.

ترکاشوند تنها غایب راه آهن مقابل استقلال

راه آهن برابر استقلال به غیر از ترکاشوند مصدوم محرومی ندارد.گفتنی است ترکاشوند در دیدار مقابل پگاه با دریافت کارت زرد سه اخطاره شد . بازی مقابل استقلال را از دست داد.

مدیر عامل استقلال،خواستار میزان دقیق بدهی ها شد

"امیر واعظی آشتیانی" مدیرعامل جدید باشگاه استقلال به شدت پیگیر مسایل گذشته و اتفاقاتی است که در دورران مدیریت فتح اله زاده افتاده. آن طور که مطلع شدیم واعظی آشتیانی از اعضای هیات مدیره خواسته هر چه زودتر میزان دقیق بدهی های باشگاه را با سند و مدرک معتبر به دست او برسانند تا بداند چه میران بودجه باید برای پرداخت مطالبات بازیکنان و مربیان و ... هزینه کند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مربي تيم فوتبال استقلال : هميشه قبل از دربي روحیه خوبی داشته ایم

تمام لحظات فوتبال غير قابل پيش بيني است. واقعا كدام هوادار بدبين بايرن مونيخ هم فكرش را مي كرد تيمش درخانه با 5 گل شكست بخورد."حميد بابازاده مربي دروازه بانان استقلال اظهار داشت: "ما برابر استقلال اهواز انگيزه زيادي داشتيم و خوشبختانه فرصت هايي كه در بازي هاي قبلي گل نمي شد اين بار نتيجه داد و بازيكنان هم مي دانستند كه در آن بازي پيروز خواهند شد چون بايد از بحران خارج مي شديم."وي در خصوص بركناري دكتر فتح الله زاده گفت: "تغييرات در بحث مديريتي و كادر فني اجتناب ناپذير است. حاجي مرد دوست داشتني است كه زحمات زيادي كشيد، اما يك سري مشكلاتي وجود داشت كه باعث اين تغييرات شدكه البته در حيطه وظايف من نيست در مورد آن حرف بزنم."بابازاده در پايان در مورد و بازي آينده تيمش گفت: "راه آهن جزو تيم هاي خوب و ريشه دار ليگ است و قطعاً بازي سختي در پيش داريم. من در اين چند سال به ياد دارم هميشه قبل از دربي هم از روحيه بالايي برخوردار بوده ايم هر چند كه درحال حاضر فقط به راه آهن فكر مي كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پورحيدري: استقلال به دنبال پولسازان
    عضو پيشين هيات‌مديره باشگاه استقلال تهران گفت: تغيير و تحولات بسيار در سطح مديريت باشگاه در چند سال اخير و مشکلات ومسائل مالي از مهمترين مشکلات باشگاه استقلال در چند سال گذشته بوده است.

منصور پورحيدري درگفت‌وگو با ايسنا افزود: اصلي ترين مشکلي که در چند سال اخير باعث افت استقلال شده مشکلات مالي و عدم ثبات مديريت است. در کشور ما مدير يک باشگاه از فرداي کار خود خبر ندارد زيرا امکان دارد به علت دو نتيجه ضعيف برکنار شود. استقلال به کساني احتياج دارد تا بتوانند با نفوذ و رابطه براي اين تيم پول سازي کنند و اين پول به باشگاه تزريق شود.

وي درمورد کنار گذاشته شدن از هيات مديره استقلال گفت: من توان و ارتباطي نداشتم تا بتوانم براي باشگاه پول فراهم کنم، اعضاي هيات مديره مي‌خواستند خودشان مسائل مالي را حل کنند و بحث بر سر اين بود که پول چه جور فراهم شود درنتيجه وقتي پول نباشد نه من بلکه بقيه دوستان نيز موفق نيستند و اين به مجموعه استقلال ضربه مي زند.

پورحيدري گفت: مشکل عمده در فوتبال ما نتيجه گرايي است، اين مشکل فقط به ليگ يک ختم نمي شود. در همين ليگ برتر هم تيمها بدنبال نتيجه گيري مي روند و فوتبال روان و زيبا جايي در برنامه تيم ها ندارد.

وي گفت: امروزه فوتبال در دنيا علاقمندان و طرفداران بسياري دارد و اين دليلي است براي حضور افراد سياسي در فوتبال براي استفاده تبليغاتي. به نظر من حضور افراد سياسي يکي از دلايل عمده تغيير و تحولات در ورزش ماست. حضور آدم‌هاي سياسي در ورزش خوب است و هدف و نيت آنها بايد کمک به فوتبال و ورزش باشد نه استفاده ابزاري از نام ورزش و فوتبال.

پورحيدري تاکيد کرد: يکي از دلايل عمده بيرون نشستن اهالي فوتبال و پيشکسوتان، حضور بيش از اندازه افراد سياسي در فوتبال است و اين باعث شده است فوتبال به بي راهه رود.

مدير فني تيم فوتبال پاس همدان در مورد واگذاري باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس به بخش خصوصي گفت: اين دو باشگاه طرفداران زيادي دارند که حاضر به سرمايه گذاري در اين دو تيم هستند ولي دولت همچنان علاقمند به حمايت از اين دو تيم است و حمايت مالي که سازمان تربيت بدني به اين تيم مي کند نمي تواند مشکلات مالي اين دو تيم پرطرفدار را برطرف کند. به نظر من مسائل سياسي و حضور افراد سياسي از ديگر مسائلي است که هنوز اين دو تيم به بخش خصوصي واگذار نشده است.

پورحيدري در مورد تيم ملي نيز گفت: خوشبختانه علي دايي رو به جوانگرايي آورده و اين مساله بايد اتفاق مي افتاد ، در حال حاضر در آسيا جزو تيم هاي خوب هستيم و از لحاظ نيروي انساني در سطح بالايي قرار داريم، اما متاسفانه در برنامه ريزي مشکل داريم.

وي افزود: در زمان حضور من در تيم ملي "صفايي فراهاني" رئيس وقت فدراسيون به دليل جايگاه سياسي اش از نفوذ خوبي برخوردار بود، تيم در آن زمان با برنامه ريزي با تيم هاي بزرگي از اروپا و آمريکا بازي کرد. تيم در آن زمان برنامه ريزي مشخصي داشت و خود من هم براي زندگي شش ماه بعد خود برنامه کاملي داشتم و اين يکي از دلايل موفقيت فدراسيون زمان مديريت صفايي‌فراهاني بود وتيم نيز از لحاظ شخصيت به رشد خوبي رسيده بود.

پورحيدري افزود: در حال حاضر کسي مقصر نيست زيرا به دليل برخي از مسائل سياسي نمي‌توانيم با تيم‌هاي بزرگ بازي کنيم و به ناچار بايد با تيم‌هاي فلسطين و ... بازي کنيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •