دوستان برای من یک مشکل پیش اوده
من آپدیتم مشکل دار شد بعد درستش کردم حالا که با یوز قبلیم میخوام برم توی بازی به ترافیها گیر میده و از بازی میاد بیرون لطفا کمک کنید تمام سیو هام توی اونه
دوستان برای من یک مشکل پیش اوده
من آپدیتم مشکل دار شد بعد درستش کردم حالا که با یوز قبلیم میخوام برم توی بازی به ترافیها گیر میده و از بازی میاد بیرون لطفا کمک کنید تمام سیو هام توی اونه
سلام به همه.
میخواستم بدونم که کنترلر(دسته) ps3 قاعدتا باید چند ساعت تو شارژ باشه که فول بشه و با اون شارژ چقدر میشه باهاش بازی کرد و اینکه مثل موبایل باید تا وقتی کاملا خالی نشده شارژش نکنیم و تا وقتی هم که کاملا شارژش پر نشده از برق نکشیم؟
یه بار به اینترنت وصل بشید تروفی هاتون رو سینک کنید احتمالا درست می شه ! البته اگه توضیح بهتر می داد ، بهتر بود یعنی چی آپدیتم مشکل دار شد و درستش کردم !!!
پر شدنش حدود یک ساعت و نیم طول می کشه ، حدود هفت هشت ساعتم کار می کنه شایدم بیشتر من وقت نگرفتم هیچ وقت هر وقت داشت خالی می شد شروع می کنه به چشمک زدن وصلش کنید شارژ شه !
setting>system setting>system information
همین...............
چون من cfw 3.55 استفاده میکنم نمیتونم به اینترنت وصل شم
یک نرم افزار نصب کردم دستگاه ریستارت شد و دیگه بالا نیامد بعد درستش کردم و حالا یوزرم مشکل دارشده و ترافی بازی ها رو لود نمیکنه
آقا مبین نت که خیلی خوبه!(البته من شاتل دارم ولی شاید مبین نت گرفتم!)
شما یه 512 بگیر 20 گیگ 35000 تومان!!من دارم 1 مگ میگیرم 3 گیگ 20 تومان!!
برا اینم که بهت نمیدن بگرد ببین تو فامیل دارید کسیو که دانشجو باشه؟ اگه آره کارتشو یه کپی بگیر پشت و رو(البته هماهنگ کن اول ببین مبین نت کارت قبول میکنه یا نه! چون شاتل که قبول میکرد!) برو یه 512 بگیر! منم همینجوری 1 مگ گرفتم کارت پسر داییم و کپی کردم!
داداش 3.60 هم که اومد! چجوری میرین؟
سلام دوستان
من رفتم یه ps3 اسلیم 320 گیگ پال گرفتم که جهان دو هست به قیمت 460
.به نظر شما خوب خریدم یا گرون؟
راستش از 2 روز پیش که PSN دچار تغییرات شد این هم دیگه کار نمیکنه. فعلاً هیچ برنامه با CFW نمیتونه به PSN وصل بشه ولی خبر های خوبی اومده.
اول اینکه kakaroto بک باگ سخت افزاری تو CPU PS3 پیدا کرده که با استفاده از اون میشه همه Firmware های آینده رو هم Jailbreak کرد. ئلی این به معنای استفاده از PSN نیست.
اما در باره PSN همون تیم C4eva که داره رو DVDRom های xbox360 کار میکنه، قرار شد بعد از تموم شدن کارشون کار روی BD- Drive PS3 رو شروع کنن تا بشه BD کپی اجرا کرد و بدون مشکل به PSN هم وصل شد.
اصلا اینا کلا اشتباه کردن که همه ی وقت و هزینه و سمینارو همایش و Mode Chip و ... رو صرف -- OS دستگاه کردن !!
از همون اول باید شروع میکردن روی درایو دستگاه کار کردن , که مطمئنا تا الان هم به جواب رسیده بودن.
سلام بچه ها یه مشکلی برا من پیش اومده هر کی میدونه فوری بگه
پلی استیشن رو کپی خور کردم با نرم افزار کاستل فریور 3.55 .بعد امروز رفتم حدود 10 15 تا بازی ریختم روی یه هارد مخصوص بعد اومدم نصب کنم توی پلی استیشن از هیچ طریقی گزینه ای نیست که نصب کنم کسی میتونه راهنمایی کنه؟این صفحه مربوط به کپی بازیها:
اصلا هیچ اسمی نمیاره! هر دکمه ای هم که میزنم هیچ کاری انجام نمیده!
اینم لیست بازیهای درون هادرم که فقط هم بازین یعنی چیز دیگه ای قاطیشون نیست که مانع خوندن بازیا توی پلی بشه:
توی هر فایل هم چند تا فایل دیگس عکس و فایل زیپ و اینجور چیزا حالا من چه جوری نصب کنم اینارو؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)