کلا این نشونه گیری gta مزخرف طراحی شده
تو یه مرحلش که باید با اسنایپر کار کنی بیشتر از ده بار رفتم به خاطر این نشونه گیری افتضاح![]()
کلا این نشونه گیری gta مزخرف طراحی شده
تو یه مرحلش که باید با اسنایپر کار کنی بیشتر از ده بار رفتم به خاطر این نشونه گیری افتضاح![]()
بستکی به پک اون gps داره مثلا بعضی ها با یک umd عرضه میشن که یک سری برنامه و نقشه داره اما یک سری نه.
نقشه های ایران را نه تا حالا هم مثل اینکه کسی نتونسته نقشه ایران را اجرا کنه.
اما برای بقیه کشور ها کامله.
حتی یک جایی خوندم برای ژاپن نقشه همه زمین های گلف هم داره.
برای نقشه برداری زیاد جالب نیست چون زیاد دقت بالایی نداره.مثل اینکه دقتش 5 متر هست یعنی 5 متر کم و زیاد میده که توی نقشه برداری این مقدار اشتباه هست نه خطا.
اینجوری که هیچ فایده ای نداره.
کلی پول بدی و همچین چیزی بگیری. کلا وسایل جانبی psp با اینکه سطح بالایی ندارن اما خیلی گرون تو ایران ، شایدم همه جا ، داره به فروش می رسه. مثلا واسه یه هدست معمولی باید سی تومنی پیاده شی. کیف psp هم که از ده تومن شروع میشه. نمی دونم چرا اینطوری. اما انگار باید سوخت و ساخت.![]()
در کل انگار توو ایران اونم با این قیمت اصلا خریدش مقرون به صرفه نیست.
همه وسیله های جانبی psp توو ایران و شاید اکثر کشور ها نسبت به کیفیت پایین و کارایی کمشون قیمت بالایی دارن.
مثلا بابت یه هدست معمولی باید تا سی تومن پیاده شی. خوباش رو که بی خیال.
یا کیف های محافظش از ده تومن شروع میشه. آخه یه دستگاه دویست هزار تومنی چرا باید وسایل جانبیش این همه گرون باشه؟
به هر حال ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز توی ایران این شکلی هست.متاسفانه هرکسی هر مقدار بخواد میفروشه.برای کشور های خارجی که پولی نیست.مثلا gps قیمت یک بازی umd هست.
اینم دوتا مدل دیگه از tv tuner برای psp که یکیش دیجیتال هست یکی دیگشم انالوگه برای شهر هایی که فرستنده دیجیتال ندارن.
راستی کسی از دوستان این هدفون وایرلس زیر رو توی بازار ندیده؟؟؟؟
![]()
این انالوگه رو کسی امتحان کرده ... اگه واقعا کار کنه خیلی خوب میشه ...
من که tv tuner یه جا دیدم یارو خودشم اشتباع اورده بود یعنی ماله ژاپن بود فقط
اگه بتونه تلویزیون ایران رو بگیره عالی میشه
خیلی با حاله همه چیش یه ور
عکسsteve fox هم یه ور
من از استیو خیلی بدم میاد
وقتی با دوستم بازی میکنیم همش با جین دخلشو در میارم(البته تو ps2)
کسی تا حالا با psp دو نفری بازی کرده؟ تو ایران این قابلیت وجود داره؟ اینترنت میخواد؟ کلا قضیش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)