تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 617 از 983 اولاول ... 117517567607613614615616617618619620621627667717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,161 به 6,170 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    یک هفته از بازی کردن من گذشت
    الان اوضاعم بهتره و راحتتر میتونم بازی کنم
    یه سری اطلاعات هم راجع به این چیترها به دست آوردم که براتون میزارم
    تو بازی آنلاین اصلا نمیشه چیت زد مگر اینکه رو سرور بازی کنید ...
    در عوض یه سری نرم افزار -- هست که از اونها برای ه ک کردن SXE استفاده میکنن
    یکی از برنامه ها Waller هستش که با اجرای اون میتونید دشمنان رو از پشت دیوار ببینید !!!! و دود و فلش هم بهتون تاپیر نداره و سرعت رو هم زیاد میکنه !!! من این نرم افزار رو برای sxe 8.7 پیدا نکردم ولی ورژن قدیمیش رو آفلاین امتحان کردم ، حتما برای شما هم پیش اومده که تو بازی آنلاین هر کاری کردین نتونستین جایی پنهان بشید !!!
    یه نرم افزار دیگه هم هست که کار Auto Aim رو انجام میده !!!! یعنی طرف یه تفنگ میگیره دستش و اینور اونور میره و به محض اینکه کسی رو ببینه اسلحه به صورت خودکار هدشات میکنه !!!
    واقعا نمیدونم چه لذتی از اینجور بازی کردن میبرن ؟!!!
    مثلا بری تو تاپ 15 سرور که چی بشه ؟ بگن بابا اینکاره !!! خودت چی، نمیدونی چیکار کردی ؟ خودت هم میتونی به خودت افتخار کنی ؟ چی شد که ما ایرانیها اینقدر عقده ای شدیم ؟
    ایول خیلی خوب اومدی
    اطلاعاتت در انی هفته خیلی خوبه چند هفته بعد هم باید هدشات کنی شوخی نمیگم هااااااااا
    منم نظر شما رو درمورد والر ها داشتم یا همون چیتر ها
    اگه میشه چند تا سرور ایرانی خوب معرفی کنید که شلوغ باشه و همیشه باز باشه.
    cs.mastergame.ir
    85.9.77.134:27015
    85.185.0.3:27015
    بفرما

داره خودمونی میشه Silver WereWOlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان من تو گیم نت زیاد بازی کردم خوبم بازی میکنم ولی ایا ADSL2 128 اینجا میشه انلاین بازی کرد
    یه هو نگین 128 ها سرعت دانلودش 10 کیلو بایت در ثانیس زیاد نیست
    میشه؟

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان من تو گیم نت زیاد بازی کردم خوبم بازی میکنم ولی ایا ADSL2 128 اینجا میشه انلاین بازی کرد
    یه هو نگین 128 ها سرعت دانلودش 10 کیلو بایت در ثانیس زیاد نیست
    میشه؟
    دوست عزیز سرعت زیاد مهم نیست متونی بری تو بازی و اونجا ببینی لتنسیت خوبه اگه زیر 150 باشه خوبه و اگه زیر 100 باشه که خیلی عالیه واسه شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    A P C O M teh

پيش فرض

Nrique
    )
    سلام دوست عزیز

من بازیه شما رو دیدم کلا توهمی!

هی من میگم say بده انگار نه انگار!

گه گداری هم ول میدی

چند سالتونه؟

nick = Nrqexy )

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    A P C O M teh

پيش فرض

سلام دوستان
    پیشاپیش عید رو به همتون تبریک میگم
    میشه سروری رو معرفی کنید که امکان چیت زدن توش نباشه و همه عین آدم توش بازی کنن ...
    من 2 ، 3 روزه که شروع کردم و تو همین 2 ، 3 روز چیزایی دیدم که شاخ در آوردم
    مثلا یکی رو دیدم که تو 2 ثانیه میتونست همه ی بازیکنهای رقیب رو با چاقو بدون اینکه اصلا بدونه اونها کجان بکشه و تو حالت عادی هم وقتی چاقو دستش بود میتونست 50 تا 100 متر (در مقیاس بازی) تو کسری از ثانیه به جلو بره !!! در واقع غیب میشد و 50 متر جلوتر ظاهر میشد !!!!
    یا یکی رو دیدم که اصلا احتیاجی به نشونه گیری نداشت !!! حتی احتیاجی به شلیک کردن نداشت !!! فقط کافی بود که دشمن رو ببینه ، بدون نشونه گیری اسلحه اش شلیک میکرد !!! حتی با تفنگ دوربین دار هم که بدون روشن کردن دوربین زدن به هدفی که مثلا 100 متر باهات فاصله داره غیر ممکنه این کار رو میکرد در واقع کافی بود یه تفنگ بگیره دستش و اینور و اونور بره !!!
    یا کسانی رو دیدم که با نارنجک فلش کور نمیشدن ویا کسانی که جوری با سرعت حرکت میکردن که بازی رو با مسابقات دو اشتباه میگرفتم !!!!
    یا کسانی که با وجود خالی کردن یه خشاب از فاصله ی نزدیک بهشون فقط 25 تا 50 تا از جونشون کم میشد ...
    برای من تازه کار که همینطوریش هم حریف کسی نمیشم بازی تو یه همچین سرورهایی غیر ممکنه ...
    لطف کنید و سرورهایی رو که بازیکنانش پاک هستن و از چیت توشون خبری نیست به من معرفی کنید
    ممنون و موفق باشید
    در جواب شما
    خیلیا موشونو تو کانتر سفید کردن! مثلا 8 ساله داره بازی میکنه ! شمایی که تازه کانتر رو شروع کردی در حیرت بازیه اون میمونی!

چرا چون پلیر دیگه نووب نیست!

حالا نمیخوام مفصل توضیح بدم ولی

اگه به کانتر علاقه داشته باشی 1 سال دیگه به الان خودت می خندی که چه طرز فکری نسبت به کانتر و پلیر ها داشتی!
    همه پلیر ها این دورانو "نووبیت " گذروندن!

بیشتر هم تو این موقع دنبال چیت میرن! مثل خودم! ولی بعد که حسه بالا رفتن skill تو خودت رو ببینی شرمنده میشی که اسمه چیت رو بیاری و چیتر هارو فحش و لعنت میگی
    بادی کردیم از قدیم :| !

در ضمن بیشتر بجایه اینکه بازی کنی speec باش و پلی بازیکنای خوب رو بببین نووب کشی هم نکن اگه رفتی تو یه سرور دیدی راحت همه رو میکشی خوشحال نشوو چون در این حالت بازیت ضعیف می شه با حرفه ای ها بازی کن " بازو اونا ضعیف میشه "

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    امیدوارم که سال نو تا اینجا براتون خوب بوده باشه

شما توی کدوم سرور معمولا بازی می کنی و با چه اسمی؟
    معمولا تو pgameserver بازی میکردم و با سم Nriquexy

من می تونم برای خودم یه سرور بسازم رمز هم براش بذارم و فقط آی پیم رو به یک عده ی خاص بدم؟ کسانی که مطمینم اهل تقلب نیستن.
    فکر نمیکنم به این آسونیها باشه و هزینه ی بالایی باید برای داشتن یه سرور خوب بدین چون سرعت پینگ پایینی بین شما و بازیکنها باید باشه البته میتونید با دوستانتون که همشهریتون هستن و از یک ISP اینترنت گرفتین بازی منید و مشکلی نخواهید داشت

چند هفته بعد هم باید هدشات کنی شوخی نمیگم هااااااااا
    همین الانش هم میتونم هدشات کنم ولی از فواصل دور تو جاهای نزدیک نمیتونم اصلا فرصت نمیشه موس رو ببرم رو سر طرف

)
    سلام دوست عزیز

من بازیه شما رو دیدم کلا توهمی!

هی من میگم say بده انگار نه انگار!

گه گداری هم ول میدی

چند سالتونه؟

nick = Nrqexy )
    من 20 سالمه با نیک Nriquexy
    خوب انتظارتون از کسی که تازه 10 روزه کانتر رو شروع کرده خیلی بالاست من تا 3 ، 4 روز پیش اصلا say ها رو نمیخوندم و اصلا نمیتونستم هم بازی کنم و هم say بخونم ، همین الانش هم برام سخته که هم بازی کنم و هم say بدم

خیلیا موشونو تو کانتر سفید کردن! مثلا 8 ساله داره بازی میکنه ! شمایی که تازه کانتر رو شروع کردی در حیرت بازیه اون میمونی!

چرا چون پلیر دیگه نووب نیست!

حالا نمیخوام مفصل توضیح بدم ولی

اگه به کانتر علاقه داشته باشی 1 سال دیگه به الان خودت می خندی که چه طرز فکری نسبت به کانتر و پلیر ها داشتی!
    همه پلیر ها این دورانو "نووبیت " گذروندن!

بیشتر هم تو این موقع دنبال چیت میرن! مثل خودم! ولی بعد که حسه بالا رفتن skill تو خودت رو ببینی شرمنده میشی که اسمه چیت رو بیاری و چیتر هارو فحش و لعنت میگی
    بادی کردیم از قدیم :| !

در ضمن بیشتر بجایه اینکه بازی کنی speec باش و پلی بازیکنای خوب رو بببین نووب کشی هم نکن اگه رفتی تو یه سرور دیدی راحت همه رو میکشی خوشحال نشوو چون در این حالت بازیت ضعیف می شه با حرفه ای ها بازی کن " بازو اونا ضعیف میشه "
    خوب من کانتر رو فقط 10 روزه شروع کردم ولی بازی کامپیوتری زیاد انجام دادم و نشونه گیری و شلیک رو خوب بلدم ، البته کانتر هم یه ریزه کاریهایی داره که کلا با بازیهای دیگه متفاوته ...
    به هر حال تو این چند روز فرق بازیکن حرفه ای و چیتر رو خوب یاد گرفتم و میتونم تشخیصشون بدم ...
    بازیکن حرفه ای هر چه قدر هم که حرفه ای باشه بلاخره انسانه و یه اشتباههایی میکنه ولی اشتباه برای کسی که AutoAim و Wall داره معنی نداره !!!!
    من اون اوایل زیاد به عنوان speec تو سرورها بودم و نفرهای برتر رو از دید اول شخص دنبال میکردم و همونجا بود که متوجه شدم فلش و دود روشون تاثیر نداره !!!!
    منم هم از چشم اونها داشتم بازی رو میدیدم ولی در حالی که چشم من کور بود و هیچی نمیتونستم ببینم اونها 3 ، 4 نفر رو هدشات میکردن !!!!
    این قضیه رو راجع به تمام کسانی که تعداد کشته هاشون شدیدا بیشتر از کشته شدنشون بود چک کردم و در مورد همه شون صدق میکرد ...
    من آخرین روزهایی که بازی میکردم میتونستم به همون تعداد که کشته میشدم بکشم ....
    ولی کانتر 1.6 رو ول کردم و الان سورس بازی میکنم چون همون کانتر هست ولی با گرافیک فوق العاده بهتر ....
    البته تو سرورهای سورس هم همین اتفاقات میافته مثلا یکی رو دیدم که مثل فرفره میچرخید و هر کی دور و برش میومد کشته میشد !!!
    من 4 ، 5 ثانیه بازی رو از دید اون دیدم و سرگیجه گرفتم نمیدونم خودش چه طور بازی میکرد !!!
    یا یکی رو 4 بار هد شات کردم و نمرد !!! و بعد تازه دیدم خونش 243 است !!!
    فکر میکنم همین چیزها باعث میشه که حرفه ای ها هم به سراغ چیت برن چون براشون سخته که یه نوب رو 4 بار هدشات کنن و اخر سر هم خودشون کشته بشن ...
    الان بیشتر سورس رو آفلاین بازی میکنم و اینطوری بیشتر لذت میبرم چون میبینم که از تقلب خبری نیست !!!

آخر فروم باز omidshsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    شهر شیراز

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    امیدوارم که سال نو تا اینجا براتون خوب بوده باشه

معمولا تو pgameserver بازی میکردم و با سم Nriquexy
    میشه IP رو بدی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

IP : 85.9.77.134:27015

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان من فعلا" همین 1.6 افلاین حال میکنم چون رو نت همش چیت و این جور چیزا هست

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    A P C O M teh

پيش فرض

در جواب enriqe

ببین شما چون تازه واردی مثل یه زن راننده که نمیدونه ترمز بگیره یا گازز

شما اسپک هستی باززی طرفو می بینی جولوش فلش میندازن احتمالا شما فلش رو میشینی نگاه میکنی؟

ولی اون پلیر با سرعت عمل و موس خفنی که داره "طرف 80 تومن داده موس گرفته بعد یه نووب میاد بهش میگه ایم داری !"

الیته موس ادمو پلایر نمی کنه!

شما ندونی چجور بازی کنی و هول بشی سخت افزار نمیتونه کمکت کنه!

چیزایه دیگه! مثل تنظیمات ویندوز تنظیمات مانیتور تنظیمات موس .وووووووووو اووووووو خیلییی

اینا رو بورو دنبالش!

من خودم تهه گیمر بوودم عشق اویل دویل ما کرای کال اف ولی 1 ساله پیش که کانتر بازی کردم فهمیدم هیچی از بازی اکشن نمیدوم :((

اون موقع منم نووب بودم با مو س خرید میکردمو یه گوشه میشستم کمپ تا طرف بیاد بعد یارو منو از پشت دیوار میزد منم فحش خوار مادر می دادم

بعدش چی انقد اعصابم خورد شد رفتم دنبال چیت

یادمه چیت ایم و واال داشتم

یه 2 ماه اونجوری بازی کردم دیدم خودمو دارم اوس میکنم. وا مسادم پشت دیوار طرف بیاد بعد :((

تا اینکه

شانسی 2 تا از بکس پروو سی ای اومدن پاب فهمیدن من کانتر دوست دارم البته فحشم دادن برای اینکه چیت داشتم !

ولی ازشون ممنونم!

بازی رو اونا یه شبه به من یاد دادن ولی من 4 ماه روزی 10 ساعت فقط کانتر تمرین کردم با بوت نه با پاب لیکیای نووبب

خلاصه .. بازیم در حدی شد که بهمون می گن واالر و ایمر !

ولی اینا نتیجه زحمته! معمولا تو سرور hud_sytext 0 می کنم که نرن رو اعصاب

فلش و دود روشنون تاثیر نداره با صدا پا ! میزنن

رفته بودم شیراز یکی بود تو گیم نت مثلا زمانی که داری میدویی از یه جا بر ی تو مثل در A اون بدون اینکه به مانیتور نگاه کنه با هد ست 350 هزار تومنی و تمرکز عالی طرف رو با دیزرت هد شات می کرد!

نیک نیم هایی که میبینی بازیشون خوبه شاید یه نفر باشه! یه پرو با نیک اصلی هیچ وقت بازی نمیکنه ! البته تو پابلیک 10 تا نیک میبینی ولی همه یه نفرن !
    Last edited by pejmangame; 30-03-2010 at 22:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •