تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 617 از 752 اولاول ... 117517567607613614615616617618619620621627667717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,161 به 6,170 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کسی نیست کمکمون کنه؟؟؟
    خواهشا یه نظری به ما نیز بکنید!
    شاید به این خاطر کسی نظری نداد که فردا بیاید و بگید:
    آقا کلا بحث هدفون رو ول کنید
    اما فکر میکنم با توجه به بودجه شما تقریبآ مدلهای خوب موجود هست اما نه با اون مشخصاتی که شما در نظرتون هست منظورم با:
    کیفیت ساخت + تفکیک و پخش صداها بصورت دقیق و زیبا + کیفیت بیس...
    اگه اینها هم مثل بحث DJ یه جوری کنسل بشه احتمالآ توی مدلهای زیر مدل مناسب شما قابل تهیه باشه:
    1. AKG K44
    2. AKG K77 که احتمالا قیمت بالاتری داره اما ارزش اون اضافه هزینه رو داره

شما هم موفق باشید.

2. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام خدمت اقا رضاي عزيز
    ببخشين ميشه كمي در مورد صداي هدفونهاي الكتروستاتيك و تفاوتشون با هدفونهاي ديناميك بهمون توضيحاتي بدين.و اينكه ايا تو الكتروستاتيكها هم بنسبت امپشون صداي سرد و گرم (با توجه به امپ هاي لامپي و ترانزيستوري)دارن؟و در اخر تفاوت و برتري هدفونهاي koss esp 950 و stax srs 4170 وsrs3170 رو لطف كنين خيلي ممنون ميشم.
    با تشكر ويژه . 

4. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

شاید به این خاطر کسی نظری نداد که فردا بیاید و بگید:

اما فکر میکنم با توجه به بودجه شما تقریبآ مدلهای خوب موجود هست اما نه با اون مشخصاتی که شما در نظرتون هست منظورم با:

اگه اینها هم مثل بحث DJ یه جوری کنسل بشه احتمالآ توی مدلهای زیر مدل مناسب شما قابل تهیه باشه:
    1. AKG K44
    2. AKG K77 که احتمالا قیمت بالاتری داره اما ارزش اون اضافه هزینه رو داره

شما هم موفق باشید.
    دیدم دوستان بخاطر اون انتظاراتم بهم گفتن زیر 150 - 200 تومن چیز داندان گیری گیرت نمیاد منم که فعلا نمیتونم زیاد بخرجم بدلیل خرید هارد اکسترنال! بنابراین گفتم اون انتظارات رو بی خیال، تو رنج قیمت 50 تومن چیز خوب بنظرتون چی گیرم میاد؟

این برند AKG K44 و K77 قیمتاشون تو بازار چنده؟
    +
    وب سایت رسمی داره (میخوام کاتالوگشو ببینم)

تنکس

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با درود.
    با سپاس از به اشتراک گذاشتن تجربیات و دانسته های گرانقدرتان.
    و باز هم سپاس از این همه حوصله و زمانی که برای راهنمایی ما میگذارید.
    با توجه به گفته های شما , تصمیم فعلیم این شد که: فعلا ماتریکس را خریداری کنم و بعدا با بودجه ای مناسب و اختصاصی,یک دک خوب تهیه کنم.فعلا با ست آپ Laptop+FiiO+M-Stage+EX1000 سر کنم تا مسافر بعدی.
    کابل هم که قرار شد از همینجا تهیه کنم.
    فقط مشکل اینجاست که این ست آپ رو نمیتونم به هم وصل کنم!! چطوری خروجی کواکس یا لاین اوت دک را به ورودی RCA L/R آمپ وصل کنم؟؟اون چیزی که خودم فهمیدم اینه که باید یه کانورتر مثل FiiO D3 داشته باشیم که خودش 30 دلاره.
    آیا این هم رو نویز و کیفیت خروجی ما اثر میذاره؟آیا باید این رو هم بگم بیارن یا با قیمت ارزونتر و همون کیفیت میتونم اینجا تهیه کنم؟اگه اضافه شدن یه کانورتور روی خروجی اثر میذاره آیا بهتر نیست که ام استیج یو اس بی دار با 30 دلار بیشتر تهیه کنم و بی خیال FiiO بشم؟آخه دک ام استیج کیفیتش واقعا افتضاحه و Fiio کیفیتی به مراتب بهتر از اون داره.
    با سپاس پیشاپیش از راهنمایی شما عزیزان.
    بدرود.
    درود بر شما

اینقدر خجالت ندید پس این همه زحمت میکشیم و آنلاین میشیم که بیایم اینجا چیکار کنیم؟
    غیر اینه که میایم اون چیزی رو که به عنوان تجربه چه درست و چه غلط حالا هر چند به نظر خودمون درست حداقل تا اون لحظه با هم درمیون بزاریم یعنی از صبح تا شب همه نظرات ما و دیگران درسته که اینجا بخایم شسته رفته و 100% درستش رو عنوان کنیم
    به هر حال انتظار دارم همونقدر که در طول یه روز از زندگی روزمره برای دیگران مفید هستیم اینجا هم به همون اندازه بتونیم به کسایی یا دوستانی که همه سلیقه با ما هستند و هم علاقه کمک کنیم حالا چه اشکالی داره که اون کمک ما در حد تمام دانش و علم و تجربه و یا هر چیزی که شما اسمش رو میزارید، باشه

پیش اپیش مبارکتون باشهبرای اتصال کابل کواکسیال تقریبآ راهی جزء استفاده از Converter نیست و تقریبآ این Converter می تونه سیگنالهای دیجیتالی رو تبدیل به دیجیتال البته با فرمت متفاوت کنه نه آنالوگ که قابل اتصال به ورودی آمپ باشه

به هر حال شما می تونید خیلی راحت و با استفاده از یک کابل بسیار کوتاه مثلآ 10 سانتی متری و یا کمتر و هر چی کوتاه تر بهتر ولی با شیلد بسیار قوی و چند لایه بافته شده و چه بهتر که لایه فویل دار به خصوص از نوع مس با روکش نقره یا حداقل از نوع فویل آلومینیومی ، که از یک سمت وصل شده به Line Out دک و از سمت دیگه وصل شده به Line in آمپ حالا Setup شما اماده استفاده هست

چون قصد دارید یواش یواش Setup کنید و بعدآ هم از دست راهنمایی احساسی من نوعی ناراحت نباشید اسرار به این دارم که آمپ جداگانه بگیرید مثلآ چند ماه دیگه که شم یک دک مناسب به دستتون رسید و تازه متوجه شدید که ای وای این rezaomido چرا به من گفت این مدل خوبه و کار شما رو راه میندازه در حالیکه نه کیفیت خوبی داشت و نه ارزش استفاده و نه حرفه ای تر بود حالا هم مجبورم اون قسمتی ک کلی براش هزینه کردم بدون استفاده بزارم حالا از کجا معلوم که کیفیت آمپش هم مثل همون مدل آمپ ساده بود باشه و کلی حرف که از فکرو ذهن میگذره و نصار روح پر فتوح . . .
    حاضرم این حرفها رو الان بشنوم ولی بعدآ نه به همین خاطر باز اسرار میکنم که اگه دوست دارید یک Setup با کیفیت داشته باشید به فکر انتخاب بهترین ها در حد Setup و توانایی مالی خودتون باشید و کاری به تبلیغات و جملات وسوسه کننده دیگران نداشته باشید

یه نگاهی به محصولات Nuforce کردید اونها هم با کیفیت و ارزان قیمت هستند و از Fiio به مراتب با کیفیت تر

شما هم موفق باشید.

7. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام خدمت اقا رضاي عزيز
    ببخشين ميشه كمي در مورد صداي هدفونهاي الكتروستاتيك و تفاوتشون با هدفونهاي ديناميك بهمون توضيحاتي بدين.و اينكه ايا تو الكتروستاتيكها هم بنسبت امپشون صداي سرد و گرم (با توجه به امپ هاي لامپي و ترانزيستوري)دارن؟و در اخر تفاوت و برتري هدفونهاي koss esp 950 و stax srs 4170 وsrs3170 رو لطف كنين خيلي ممنون ميشم.
    با تشكر ويژه . 
    سلام به شما
    خیلی خلاصه توی این پست درباره تفاوت کیفیت صدای بین الکترواستاتیک و داینامیک توضیح میدم بقیه برای فرصت بعد البته به شرط یاد آوری به من فراموش کار و حواس پرت (:
    هدفونهای الکترواستاتیک پرسرعت ترین هدفونهای موجود هستند که می تونن بیشترین جزییات صدا رو پخش کنند البته در مقام دوم مدلهای پلنر و در مقام سوم مدلهای آرمیچری هستند و بعد از اون ها داینامیک ها
    پس از این ور بوم تا اون ور بوم تفاوت در سرعت بین این دو هست و اگه از بین هدفونهای داینامیک HD800 رو کنار بزاریم تقریبآ هیچکدام جزییات چشمگیری ارائه نمیدن و نهایتآ جزییات صوتی و تولید شده اونها محدود می شه به یک محدوده خاص از فرکانسهای قابل پخش از اون هدفون مثلآ فقط در مید که این هم اگه بخایم دقیق تر توضیح بدیم میشه چیزی بین Low-mid تا مید نه High-mid به همین خاطر معمولآ از این نظر برتری خاصی نسبت به سایر مدلها ندارند جزء سادگی درایو کردن و پاسخ فرکانسی بسیار باز و همچنین راندمان کیفی خوب اونها

هدفونهای الکترواستاتیک با کمترین THD ممکن قادر به تولید صدا هستند یعنی نامبر وان از نظر شفافیت صدا یعنی بک گراند اونها همیشه تمایل به سیاهی داره یعنی اگه صداها رو فرض کنیم یک عکس از یک منظره بهاری از طبیعت که داره توسط یک هدفون داینامیک ترسیم میشه اون عکس یه چیزی توی مایه های اینه که:
    آسمون آبی به جای اینکه آبی باشه کمی فیروزه ای هست چون رنگ سبزی چمن با اون تداخل پیدا کرده و رنگ قهوه ای براق زیبای خاک تبدیل شده به قهوه ای کبود چون با آبی اسمون کمی ترکیب شده و رنگ گلهای قرمز تبدیل شده به تیره و رنگ زرد چشم نواز گلها تبدیل شده به زرد روشن ، به هر حال تصویری ترسیم میشه که شبیه واقعیت هست اما نه همرنگ واقعیت که به شما احساس واقعی دیدن رو منتقل کنه اما در طرف مقابل تقریبآ تمام اون عناصر طبیعی با هدفونهای الکترواستاتیک وجود داره ولی با این تفاوت که اینبار کمی تصاویر تو هم توهم شده ولی کاملآ قابل تفکیک یعنی لبه آسمون نسبت به کوه عظیم کمی توی هم محو شده گی داره در حالیکه شما میتونید سنگ ریزه های اون کوه رو از فاصله دور غیر از نواحی لبه ببینید و این اشکال اساسی این هدفونهاست و مثال واقعی اون میشه توی داینامیک شما اصوات رو به راحتی می تونید دنبال کنید ولی در بین اون اصوات که نباید صدایی وجود داشته باشه یعنی فضای بین اونها باید ساکت یا به اصطلاح فنی و درست تر تاریک باشه که این رنگی بودن منظور این رو میرسونه که چقدر شلوغ و یا چقدر ساکت مثل تاریکی یا همون سیاهی هست، در این نوع هدفونهای داینامیک اینطور نیست یعنی بسیار آشفته و قاطی هست یعنی صداهای سازها با هم در فاصله بین دو صدا با هم ترکیب میشن و یه جور صدایی مثل هم همه تولید میشه که درصد توان این صداها به نسبت توان صدای اصلی میشه چیزی به نام THD که هرچه کمتر بهتر و کمترین اون در الکترواستاتیک به دست میاد ولی متاسفانه به دلیل عدم توانایی این نوع هدفونها در باز تولید بیس که اون هم به دلیل ساختار ذاتی این نوع هدفونها هست باعث از بین رفتن یک سری صداها میشه در حالیکه صداها با جزییات زیادی تولید می شوند ولی ضعف در باز تولید فرکانسهای پایین موجب میشه که فرکانسهای پایین اصوات رو طوری به گوش ما برسونه که انگار مثل همون مثال لبه های محو شده کوه ، همه چیز درسته اما اون کوهه چندان فورم بدنه اون واضح نیست در حالیکه میشه ذره دره اون کوه رو دید و حس کرد

هدفونهای الکترواستاتیک به دلایل ذاتی در فرکانسهای پایین با مشکلات زیادی روبرو بودند و هستند و به همین خاطر معمولآ صدای اونها سرد هست تا گرم هر چند مدلهای گرانقیمت اونها صدای مانیتور مانندی دارند ولی هیچ وقت به خوبی سایر مدلها در این محدوده نبودند و سرسخت ترین رقیب اونها در این محدوده پلنر ها بودند و هستند و خواهند بود چون از الکترواستاتیک های بیش از 100 سالها انتظار یا امیدواری به تفاوت بسیار چشمگیر رو نباید داشت مگه اینکه اتفاق خاصی بی افته که من بی اطلاع هستم و بعد از پلنرها نوبت آرمیچری ها هست که توی این محدوده بیس فوق العاده هستند ولی نه به اندازه پلنرها با کیفیت و با جزییات چشمگیر و برای بار سوم داینامیک ها در رده آخر جا میشن ولی با این تفاوت که برخلاف سایر مدلها این مدل توانایی باز تولید وحشتناک بیس بدون جزییات داره یعنی بوووومی یعنی بووووم بوووووم بووووووم و این همون چیزی هست که بیشترین خریداران آماتور دنیا به دنبال تجربه اون هستند یعنی چیزی بالغ بر 70% فروش کل هدفونهای دنیا (البته آمار براساس تجربه شخصی هست چون هیچ آماری در این مورد هیچ جایی وجود نداره فردا نیاید بگید از کجا دراوردی (: )

و در آخر هدفونهای الکترواستاتیک بر خلاف سایر مدلها نیاز به شرایط و ابزار خاص و بسیار خطرناک یا ترسانکی برای راه اندازی دارند که معمولآ قیمت اونها کم از خود هدفون گرانقیمت نداره ولی داینامیک ها رو میشه به راحتی به چیزی که خروجی صدا بتونه بده وصل کرد و از این بابت در رتبه اول از نظر راحتی استفاده و همچنین دوام نسبت به هر سه مدل دیگه هستند و جای بیس خوشحالی البته اگه تکنولوژی ساخت بسیار با کیفیت و نانو ی الکترواستاتیک و پلنر ها رو ازشون بگیرند اونها از این نظر یکی از بدترین هدفونهای تاریخ خواهند بود و ماند ولی آرمیچری ها اوضاع به مراتب بهتری دارند چون یه جورایی به نظر همون المانهای داینامیک رو بکار گرفته ولی نوع مکانیک اونها متفاوت با داینامیک ها هست البته فقط از نظر نوع اتصال به دیافراگم نه چیز دیگه ای و بعد از آرمیچری ها نوبت به پلنر ها میرسه و با کمال تاسف مدل بی رقیب و سرسخت و اسطوره و بابا بزرگ تمام هدفونها جایگاهی بهتر از چهارم نصیبش نمیشه چون هم اینکه به آمپ مخصوص نیاز داره که هم قیمت خود هدفون هست و هم اینکه با ولتاژ بسیار بالای 500 تا 700 ولت کار میکنه و هم اینکه امکان استفاده از اون در کاربرد پرتابل به هیچ عنوان نیست پس سعی نکنید آمپ و تجهیزات رو توی یه کوله جا بکنید و برید توی کوچه و خیابون و هم اینکه بسیار بسیار زشت هستند البته زشتی اونها بر می گرده به صنعتی بودن اونها که جدیدآ با یک دو مدل انگشت شما که فکر نمیکنم انگشت های همه ما به یکی از اونها برسه دیگه چه برسه بخایم ازشون ایراد قیافه ای بگیریم ، انصافآ زیبا طراحی شدن و هم اینکه بسیار بدقلق هستند و استفاده از اونها راحت نیست به خصوص برای ساعتهای طولانی چون آخه کی حاظرم بیش از 700 گرم رو روی سرش به مدت یک ساعت تحمل کنه؟ حالا بخاد چند ساعت هم از اون استفاده کنه و هم اینکه جای مربوط به هیچ عنوان قابل استفاده نیستند و هم اینکه اگه پوست شما خیلی تعریق داره و یا اینکه شما خون گرم هستید پیشنهاد خوبی ، خرید این هدفونها برای شما نیست هر چند که خطر شوک شدید الکتریکی از جانب این هدفونها فکر همه روبه خودش مشغول میکنه ولی از این نظر با رعایت یک سری ریزه کاری ها بعید میدونم هیچ وقت صدای جرغه ناشی از شوک رو بشنوید هر چند اگه این صدا از توی درایور اومد تنها کاری که از دست ما برمیاد اینه که با خونسردی تمام هدفون چند هزار دلای رو توی جعبه چوبی اون که اغلب اینقدر ساده هم هست که مثل تابوت می مونه بزارید و به فکر جایی برای دفن کردنش باشید راستی آمپش یا در حقیقت درایورش رو هم فراموش نکنید کنارش بزارید چون همه چیز با هم در کمتر از 0.001 ثانیه نابود میشه و می ره . . .

تا دعوت نشدیم به به مراسم باشکوه خاکسپاری چند ده هزار دلاری شما هم موفق باشید.

9. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دیدم دوستان بخاطر اون انتظاراتم بهم گفتن زیر 150 - 200 تومن چیز داندان گیری گیرت نمیاد منم که فعلا نمیتونم زیاد بخرجم بدلیل خرید هارد اکسترنال! بنابراین گفتم اون انتظارات رو بی خیال، تو رنج قیمت 50 تومن چیز خوب بنظرتون چی گیرم میاد؟

این برند AKG K44 و K77 قیمتاشون تو بازار چنده؟
    +
    وب سایت رسمی داره (میخوام کاتالوگشو ببینم)

تنکس
    عزیزم به شوخی گفتم (:

فکر می کنم چند تا نمایندگی AKG باشه که احتمالآ موجود داشته باشند و برای آدرس و مشخصات تماس اونها یه سری بزنید به تاپیک همسایه و قیمتهای تقریبی:
    1. AKG K44 حدود 40 الی 50 تومن
    2. AKG K77 حدود 50 الی 65 تومن ولی این مدل ارجح تر هست و ارزش اختلاف هزینه رو بیشتر از K44 داره و از این مدل بهتر می شه K99 که خرج یه باره برای شما میشه که صاحب یک هدفون بسیار خوش صدا و با کیفیت بشید که این K99 هم قیمتش حدود 70 الی 85 تومنه که به همون اندازه ارزش خرید داره که K77 نسبت به K44

اگه نمایندگی ها موجود نداشتند می تونید از فروشگاههای لوازم حرفه ای صدا هم تهیه کنید ولی تا جای امکان از فروشگاههای متفرقه خرید نکنید و به این خاطر میگم لوازم و تجهیزات حرفه ای صدا چون این فروشگاهها برای جذب مشتری میلیونی خودشون برای هر چیزی برنامه ریزی می کنند و کمتر پیش میاد برن و یه هدفون تقلبی به مشتری دائم چه حال و چه آینده خودشون، بفروشند.

فکرکنم AKG چند ده ساله که جزوء برندهای مطرح باشه و تا جایی که سن استفاده از اینترنت من قد میده بیش از 10 ساله که سایت دارند و سایتشون هم بسیار راحت و ساده مثل روز اول همه چیز رو دم دست گذاشته و شما میتونید از اونجا هر چیزی درباره محصولاتش به دست بیارید

شما هم موفق باشید

11. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوست عزیز جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنده رفتم به سایت تهران ملودی برای خرید و قصد خرید K99 دارم (به صلاح دید شما)
    شما این سایت فروشگاه اینترنتی رو تضمین میکنید؟؟؟
    الان K99 رو زده 105 تومن، بصرفه هستش یا ارزون تر از اینم پیدا میشه؟
    اصلا این سایت فروشگاه معتبر هست؟ توضیحات و گارانتی که از این سایت دیدم بنظرم معتبر هستش، نه؟

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درود به دوستان عزیزم امیدوارم حال همگی خوب باشه
    میخواستم ببینم کسی اینجا مقایسه ای بین دو مدل Creative Zen Aurvanaو Klipsch Image S4داره؟
    و کدوم کیفیت صدا و ارزش خرید بیشتری دارن؟اگه ادرس نمایندگی هم دارید ممنون میشم بگید با تشکر

داره خودمونی میشه SiavElClassico's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

4

دوست عزیز
    زخمی وجود نداره که به دنبال مرهم برای اون باشیم اما عشقی وجود داره که به دنبال معشوق اون هستیم
    علاقه داشتنی رویایی هست که باعث میشد یه زمانی نه چندان دور یک فیلمی با کیفیت تصویر بسیار محوی که برروی صفحه قوس دار چیزی به نام تلویزیون رنگی CRT که وصل شده بود به خروجی یک دستگاهی پلیر به نام ویدیو آنالوگ ، همه این مشخصات برای الان ما شاید شوکه کننده بود اما یادمون نره که همون زمان بهترین ابزار و رویای ترین Setup بود تا ما هر آنچه به عنوان فیلم و خاطرات ضبط شده بود ببینیم و لذتی ببریم وصف ناپذیر طوریکه حتی دیدن چندین و چند باره ما همیشه باعث از بین رفتن و حتی پاره شدن اون نوار بزرگ ویدیو میشد اما اون کی بود که پای تلویزیونی با اون کیفیت پایین با تمام وجود لحظات خوش زندگی رو سپری میکرد با خاطره ای همیشه جاودان تا زمانی که چشمش به اسمون آبی بالاسرش روشن هست؟

می خام بگم که با همون چیزی که داریم می تونیم همیشه لذتی ببریم که هیچ کس و چیز دیگه . . .
    و نیازی نیست همیشه بهترین دنیا در اختیار ما باشه ولی نه اینکه از بین مدلهای خوب ما با بی توجهی کم ارزش ترین اونها رو انتخاب کنیم مثلآ چقدر جالبه که الان بریم و یه هدفون 50 تومنی برای کلاسیک انتخاب کنیم در حالیکه می تونیم یه هدفون با کفیت تر از اون رو انتخاب کنیم

با توجه به توضیحات شما هر چند که سورس پلیرتون رو فراموش کردم اما ه نظرم برای کاربرد پرتابل بهترین تر از Sony MDR-EX1000 که اینجا به قیمت بسیار مفت در اختیار ما هست ، مدل بهتری سراغ ندارم اما برای اینکه همه چیز این هدفون در اختیار شما باشه باید براش یک آمپ بسیار خوب که کم از قیمت خود هدفون نداره تهیه کنید که متاسفانه این آمپ مناسب بر خلاف هدفون اینجا قابل تهیه نیست و مجبور هستیم سفارشی از خارج خرید کنیم که کمی قیمت افزایش پیدا میکنه

به هر حال اگه با Setup بالا موافق نیستید به نظرم میتونید یه نگاهی به هدفونهای خوبی مثل:
    1. DT880 Pro که مدل 250 اهمش موجود بوده و قیمت مناسبی داشت و هر سه نمایندگی ایران هم موجود داشتند
    2. HD650 که فکر میکنم با قیمت بالایی در دسترس هست و یکی از اون چند هدفون مورد علاقه علاقه مندان کلاسیک هست
    3. K702 و یا K701 که هر دو اینجا موجود هستند ولی با قیمت نجومی که کمی هزینه کردن با این قیمت رو سخت میکنه اما باز هم جزوء مدلهای خوش صدایی برایکلاسیک خواهند بود

در آخر حتی اگه از این مدلها خوشتون نیومد بهتره که با توجه به خصوصیات صوتی این سبک به دنبال گمشده خودتون باشید

در آخر آخر هم یه پیشنهاد کوچولو از فکر انتخاب اسپیکر زیر قیمت چند تومن بیرون بیاید چون هیچکدام صدای مناسبی برای شما به ارمغان به عنوان تهفه ای ارزان قیمت نخواهند داشت چون اسپیکر از این رنج قیمت به بالا تاز با مدلهای خوب اون آشنا خواهیم شد در حالیکه در کمتر از این قیمت هدفونها بسیار با کیفیت تر هستند و کلی امتیازهای دیگه ای که حتی بهترین اسپیکر دنیا هم نمی تونه به اونها دست پیدا کنه مثلآ:
    1. شخصی هستند یعنی در و همسایه و اتاق بغلی همیشه از دست سرو صدای شما ناراحت نیستند

2. بسیار بسیار کم مصرف هستند یعنی نیازی به روشن بودن انواع دستگاههای مختلف که هر کدام تلفات حرارتی مختلفی دارند نداره

3. بهترین هدفونها کیفیتی معادل رنج وسط اسپیکر های گران قیمت چند ده میلیونی دارند که احتمالآ نیازی به توضیح من نداره

4. آزادی عمل دارند یعنی مجبور نیستید برروی یک جای خاصی مثل مجسمه ثابت بمونید البته هر چه اسپیکر با کیفیت تر و گرونتر بشه این فضا بسیار محدود تر می شه یعنی چیزی حدود 30 سانتی متر

5. اینقدر ارزون قیمت نیستند که خریدشون برای خیلی از علاقه مندان توجیح اقتصادی برای خود فرد داشته باشه دیگه چه برسه بخاد چیزی از سبد بودجه یک خانواده هر چند کوچولو و با درآمد خوب کسر شه

6. خرید یک هدفون با کیفیت اینقدر راحت هست که انتخاب یک اسپیکر ممکنه یک سال نیاز به تحقیق داشته باشه و تازه باید یه فکری به حال خرج اضافه نگهداری و Setup اون هم بکنید که خیلی خلاصه و با تجربه کوچولویی که داشتم حدود دو برابر هزینه یک اسپیکر بودجه برای این جور ابزارهایی که بی شک نیازه کنار بزارید یعنی اسپیکر تشکیل نشده از دو جعبه چوبی که درون هر کدام بلندگو قرار گرفته و هر کدام دو رشته سیم داره که وصل میشه به آمپ و خلاص

7. دقت صدای یک هدفون به حدی شاید نباشه که به عنوان یک اسپیکر با دقت برای شما ایفای وظیه کنه اما به خوبی می تونه تا رنج بالای متوسطه شما رو از این نظر بی نیاز کنه

8. نشتی صدای و صداهای خارج شده از هدفون همگی به جایی ختم میشه که اون جا و یا فضا چیزی به نا Cup هست اما اسپیکر ها صداشون به همه جا میره و ما همیشه مجبور هستیم که تمام ابزارهای موجود در اتاق رو مدیریت کنیم که مبادا باعث بشه جهت صدا به سمتی نا خواسته هدایت بشه که برای همین مسئله دو راه بیشتر وجود نداره که یکی اینکه توی اتاق هر ابزاری یا دستگاهی اضافه شد دوباره Setup کنید که این خودش کلی زمان میبره و همیشه احساس میکنید توی یه قفس دارید به رویاها می پردازید که اصلآ لذت بخش برای من نیست ولی راه دوم اینه که توی یه اتاق مخصوص که هیچ ابزاری توی اون نیست غیر اسپیکرها که این هم برای من حکم اینه که توی یه جایی تنها دارم به موسیقی گوش میکنم بدون هیچ نوع لذتی از محیط اطراف و دست کمی از زندان قبلی نداره راه سومی تقریبآ وجود نداره که همیشه در آزادی باشید و در و پنجره رو برای هوای وسوسه کننده یه روز بهاری باز بزارید تا در اوج ابرهایی سفید و بالای اسمونی آبی و پاک در اوج معصومیت به عالمی برید که به قول دوست عزیزمون تمام موهای بدن . . .

9. جای خالی برای شما . . . . . .

شما هم موفق باشید.
    ممنون از پاسخ شما در مورد اون قسمت كه گفتيد بسته به زمانه و تجهيزات نياز هاي ما هم تغيير مي كنند درسته ولي وقي يه اجراي زنده وصداي ساز هارو با جديت گوش كني و بعد بياي جملات پر احساس شما رو در مورد سبك و لذت ها و عدم وجود امكانات رو بخوني بيشتر احساس كمبود و ناراحتي عجيبي نسبت به فناوري تو آدم درست ميشه با اين كه برخي اوقات با يه هدفون يا اسپيكر زير 30 تومن هم يه آهنگ مورو به تن آدم سيخ ميكنه وبا همون درك ناقص هم وقتي اون رو تو درون خودش باز شنوي(!) ميكنه مخصوصا در حالت آرامش فكري احساس انرژي مضاعف به آدم دست ميده...من خودم با اين كه تو طراحي و عكاسي شم تصويري نسبتا قوي و خوبي دارم ولي نسبت به تلويزيون خودم بي توجهم (فعلا) ولي نزديك مثل اتفاقي كه تو موسيقي افتاد الكي برم سورس هام رو خوب كنم در حالي كه طبيشتر اوقات با يه تلويزيون زيمنس 14 اينچ فيلم نگاه ميكنم و تو لذتم از آثار تاثير زيادي نداره ولي احتمال ميدم اگه آدم هايي مثل شما يه تاپيك در مورد تلويزيون راه بندازن و من بي خبر از همه جا برم بيشترشو بخونم احتمالا دنبال OLED 300 اينچ ميگردم و اصل قضيه رو فرامش ميكنم... هر چند كه بيشترين احساس يك فيلم از طريق موزيك منتقل ميشه...

جدا از اين ها اين مدل ها واقعا به يك آمپ نسبتا قوي نياز دارند كه كار حضرته فيله پيدا كردنه يه مدل خوبش وقتي نصف شاهكار هاي صوتي اين جا پيدا نميشن, ازتون ميخوام اگه زحمتي نيست يه آمپ كه احتمال ميديد اينجا پيدا بشه معرفي كنيد حتي الامكان پرتابل.

خوشحال شدم كه يه آدم فهيم داره جوابمو ميده
    با تشكر.

آخر فروم باز h_r_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كــــــــرمان

پيش فرض

یک هدســـت ( برای MP3 Player و موبایل ) با قیمت 80 معرفــی میکنــــید؟!
    اگه بلوتوث هم بود چه بهــــــتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •