تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 617 از 720 اولاول ... 117517567607613614615616617618619620621627667717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,161 به 6,170 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم نمیدونم جای درست تایپ میکنم یا نه .... دیروز یه vt 50 از بانه برامون اوردن ... خونه آوردن روشن کردن از فلش چند تا عکس هم نشون دادن و گفتن فردا از گارانتی بیان راش بندازن ...بهد از رفتن اونا نیم ساعت بعد نصویر پایین تلوزیون اندازه یه نوار باریک دون دون های مشکی پیدا کرد. به صورت پیکسل پیکسل.... که باز بعد از نیم ساعت تلوزیون خاموش شد امدیم روشن کنیم چراغ قرمز چشمک زن داشت ..و روشن نشد...//حالا نه از گارانتی امدن و نه من میدونم چه بلایی سرش امده .. کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟
    Last edited by esmozuf; 03-07-2013 at 17:42.

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم نمیدونم جای درست تایپ میکنم یا نه .... دیروز یه vt 50 از بانه برامون اوردن ... خونه آوردن روشن کردن از فلش چند تا عکس هم نشون دادن و گفتن فردا از گارانتی بیان راش بندازن ..... بهد از رفتن اونا نیم ساعت بعد نصویر پایین تلوزیون اندازه یه نوار باریک دون دون های مشکی پیدا کرد. به صورت پیکسل پیکسل.... که باز بعد از نیم ساعت تلوزیون خاموش شد امدیم روشن کنیم چراغ قرمز چشمک زن داشت ..و روشن نشد...//حالا نه از گارانتی امدن و نه من میدونم چه بلایی سرش امده .. کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟
    سلام. اگه از بانه خریدید جنس قاچاقه و گارانتی نداره.
    اگه تلویزیون روشن نمیشه و هفت بار چراغش چشمک میزنه بردش سوخته.

3. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سلام دوستان
    1.برای دریافت تصویر فول اچ دی یا اچ دی از کانالهای صداوسیما ایران چکار باید کرد؟؟؟یا حداقل برای افزایش کیفیت تصویر کانال های صدا وسیما چکار باید کرد؟؟؟؟تلویزیون من پاناسونیک42اینچ مدلvt30 هست که داخل تلویزیون گیرنده دیجیتال یاهمونdvb-tداره
    2.ایا حتما باید 100 ساعت اول روی حالت نرمال با کنتراست 50درصد باشه وبعد از100ساعت میشه گذاشت روی حالت دینامیک؟؟؟ضروری است؟چه فایده ای داره؟؟؟
    3.ایاvt30سایز42 اینچ ازپورتusbاش قابلیت پخش3d داره؟یا حتما باید بلوری پلیر داشت؟کیفیت پخش3d از پورت usb تی وی با پخش از بلوری پلیر فرق داره؟اخه فروشنده مغازه گفت باید حتما بلو ری پلیر بخری؟اما گفته اگر به درد نخورد برام پس بیار!!!الانم کیفیت پخش3dبلوری شارپم از پورت usbبهتره چرا ایا؟؟؟فرمتmp4 از پورت usbتی وی بدون صدا پخش میکنه!!!؟؟؟چرا؟
    سلام
    1. تلویزیون ایران پخش HD نداره. کیفیت شبکه هاشون 720x576i هست یعنی مشابه کیفیت فیلمهای DVD .
    تلویزیون شما از بهترین تلویزیون ها برای پخش شبکه هایی با این کیفیت (SD) هست و خیلی خوب Upscalingش (بزرگنمایی) میکنه. همونطور که قبلاً گفتم برای افزایش کیفیت تنظیماتتون اینا باشه :
    Sharpness : 100
    Intelligent Frame Creation : Max
    Resoulation Enhancer : Max
    2. اونقدرها ضرورت نداره. فقط محض احتیاط و برای آب بندی پیکسل هاست تا جاموندگی رو تصویرش پیش نیاد. با افزایش کارکرد احتمال جاموندگی خیلی خیلی کم میشه.
    3. اگه 3D استفاده می کنید و حتی زیاد فیلم می بینید حتما یه دستگاه پخش جداگانه بگیرید. پورت USBش همه فرمت ها رو ساپورت نمیکنه.

5. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم نمیدونم جای درست تایپ میکنم یا نه .... دیروز یه vt 50 از بانه برامون اوردن ... خونه آوردن روشن کردن از فلش چند تا عکس هم نشون دادن و گفتن فردا از گارانتی بیان راش بندازن ..... بهد از رفتن اونا نیم ساعت بعد نصویر پایین تلوزیون اندازه یه نوار باریک دون دون های مشکی پیدا کرد. به صورت پیکسل پیکسل.... که باز بعد از نیم ساعت تلوزیون خاموش شد امدیم روشن کنیم چراغ قرمز چشمک زن داشت ..و روشن نشد...//حالا نه از گارانتی امدن و نه من میدونم چه بلایی سرش امده .. کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟
    در مورد برد نمی دونم، اما مشخصاتی که می دید به نظر پیکس سوخته هم میاد. (امیدوارم اینطور نباشه)
    TV های بانه (که بالای 90% تلویزیون های جمهوری رو هم شامل میشه) گارانتی رسمی نداره. اما بعضی فروشگاه ها با شرکت ها یا تعمیرگاه های داخلی قرارداد بستن برای پشتیبانی.
    چقدر بابت این TV پول دادید و از کی خریدید؟ (شاید) بتونم کمکی کنم.
    Last edited by mehran_west; 03-07-2013 at 08:59.

داره خودمونی میشه esi900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

پونل جان دستت طلا.واقعا متشکرم.اگر شما اینجا نبودی ما چکار می بایست مکیردیم!!خداروشکر که هستی.ایا راه حلی برای چسباندن زیرنویس به فرمت mkvوجو دارد؟؟؟اگر چندتا تصویرhdبرای تست پیکسل بگذاری ممنون میشم.بازم تشکر

8. این کاربر از esi900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

در مورد برد نمی دونم، اما مشخصاتی که می دید به نظر پیکس سوخته هم میاد. (امیدوارم اینطور نباشه)
    TV های بانه (که بالای 90% تلویزیون های جمهوری رو هم شامل میشه) گارانتی رسمی نداره. اما بعضی فروشگاه ها با شرکت ها یا تعمیرگاه های داخلی قرارداد بستن برای پشتیبانی.
    چقدر بابت این TV پول دادید و از کی خریدید؟ (شاید) بتونم کمکی کنم.
    سلام
    اکه کمکی همفکری چیزی از دستتون بر میاد ... بگید من که دارم دیونه میشم// یه روز نیست اینو گرفتیم 6600 +200 هزینه ی حمل - از بانه. گارانتی نوین سرویس هم داره.-----7 تا چراغ قرمز نزد گمونم 2 تا زد .. // تروخدا زود بگید چه باید کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    اکه کمکی همفکری چیزی از دستتون بر میاد ... بگید من که دارم دیونه میشم// یه روز نیست اینو گرفتیم 6600 +200 هزینه ی حمل - از بانه. گارانتی نوین سرویس هم داره.-----7 تا چراغ قرمز نزد گمونم 2 تا زد .. // تروخدا زود بگید چه باید کرد
    حال تون رو می فهمم. نگفتید از کی خریدید؟ (من هم فروشنده ی TV های بانه هستم. بگید ببینم فروشنده رو می شناسم که باهاش صحبت کنم.)

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

پونل جان دستت طلا.واقعا متشکرم.اگر شما اینجا نبودی ما چکار می بایست مکیردیم!!خداروشکر که هستی.ایا راه حلی برای چسباندن زیرنویس به فرمت mkvوجو دارد؟؟؟اگر چندتا تصویرhdبرای تست پیکسل بگذاری ممنون میشم.بازم تشکر
    خواهش می کنم. لطف دارید دوست عزیز.
    چسباندن زیرنویس راه داره اما من وارد نیستم.

تصویر برای تست پیکسل :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

علت خرابی برد در panasonic vt50 چی ممکنه باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فرمت مرسوم زیر نویس srt هستش که در پلیرهای معمولی مث DVD پلیرهای قدیمی پخش نمیشه. این پلیرها فرمت Sub/Idx رو پخش می کنند.
    البته srt بهتره چون تکستِ (نوشته س) وبه راحتی قابل ویرایشِ، اما Sub/Idx عکس هستش و نمیشه ویرایشش کرد.
    برای اینکه srt رو به Sub/Idx تبدیل کنید، نیاز به نرم افزار ساده و کم حجم Subtitle Creator دارید که لینک دانلود و آموزش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.

15. این کاربر از mehran_west بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •