الد اسپایس رو که زمستون 100 میلش رو 7.500 خریدم...!
دویست میلش هم 14 تومن بودش!!
الد اسپایس رو که زمستون 100 میلش رو 7.500 خریدم...!
دویست میلش هم 14 تومن بودش!!
امشب دماغ همه رو با سیلور سنت ترکوندم تا دیگه نگن بو عطرت نمیاد![]()
دقیقا . منم با شما هم عقیده ام.چند وقت پیش تو تاکسی یکی پیشم نشسته بود صد رحمت به توالت عمومی. مردم تا به مقصد رسیدم. فقط هم بهش فحش دادم.
الگانت و کد 37 فراموش نشه. فرانسوی و بوهای مدرنتری دارن. نسبت به قیمت کارهای خوبین.
البته تجربه من از عطرایی مثه اوپن یا دریک اینه که باید از 25-30 سانتی اسپری بشن و یک یا دوتا پیس تا بوی مطبوع تری داشته باشن.
پخش بو و ماندگاریش که محشره. فقط بعضیا میگن بوش خیلی باکلاس نیست. نظر شما چیه؟ اطرافیان چی میگن در این مورد؟
اتفاقا یکی دوتا از با کلاسا خیلی پسندیدن خب به نظر م وقتی ادم مثلا عطرای کرید رو بو میکنه یا .... خب شاید و او مایه ها نباشه اما به نظر من واقعا به قیمت می ارزه
بچه ها کسی قیمت روز این میدنایت این پاریس رو داره؟ امروز کارتیه روداستر رو تست کردم به نظرم خوب اومد پخش بوش هم زیاده ولی نگرفتم میخوام یه مون بلان لجند بخرم بوش رو همه پسندیدن blv از بولگاری رو هم یه تست زدم یه بوی خاص نه شیرین نه تلخ نه گرم نه سرد من ارتباط برقرار نکردم باهاش . بازم ریچموند رو تست کردم خیلی حال میکنم باهاش اما احساس میکنم موندگاری و پخش بوی زیادی نداره
درسته حق با شماست. می خواستم نظرتون رو بدونم. به هر حال مبارکتون باشه. عطر باحالیه منم حتما می گیرمش.
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
آره. منم اشانتیونشو دارم اصلا نه پخش بو داره نه موندگاری. تعطیله کلا.
حالا خیلی جالبه من اینو زمستون میزدم بدم میامد.حالا الان دارم میزنم خیلی خوشم میاد
من تسترش رو در شرف گرونی 20 خریدم.یکی میگفت بهم بوی یه آدامسی رو میده.نمیدونم والا.شما هم این
حس رو داشتید؟![]()
حالا خیلی جالبه من اینو زمستون میزدم بدم میامد.حالا الان دارم میزنم خیلی خوشم میاد
من تسترش رو در شرف گرونی 20 خریدم.یکی میگفت بهم بوی یه آدامسی رو میده.نمیدونم والا.شما هم این
حس رو داشتید؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)