سلام بچه ها
تو آموزشی هر کی فرار کنه
(3 ماه)
بعدش که بخواد بره چی میشه ؟
سری اوله که فرار کرده
مرسی
سلام بچه ها
تو آموزشی هر کی فرار کنه
(3 ماه)
بعدش که بخواد بره چی میشه ؟
سری اوله که فرار کرده
مرسی
سلام دوستان..همگی خوبین..ما تازه با اینجا آشنا شدیم...
من افتادم پدافند نیروی هوایی سمنان...تاریخ 1390/10/1 اعزامم..
کسی میدونه چه جوریاست اونجا؟؟؟ :?:
کسی هست که اونجا افتاده باشه؟؟ :?:
Last edited by Ezel; 11-12-2011 at 14:46. دليل: حذف سایت و ایمیل
آقا من افتادم آموزشی 05 کرمان میگن تپه تمساحه تورو خدا شانسو میبینی؟؟
کسی اونجا بوده برامون تعریف کنه وضعیت چه جوریاست؟؟
دوستان من تا چند وقت پیش فکر میکردم تا 18 اذر فرصت دارم دفترچه رو ارسال کنم تا 3 ماه اضاف نخورم و سعی خودمو کردم تا بتونم 1 روز قبلش پست کنم که نشد به دلایل مختلف !!
.
الان با مطالعه ی بیشتر دفترچه فهمیدم که خیلی وقته اضاف خوردم !! یعنی مهلتم 18 مهر بود !
.
تکلیف چیه ؟! تا اخر این هفته 100% کارا و مدالرک تکمیل میشه و دفترچه پست میشه تا چند روز دیگه !!
.
میخواستم بدونم همون 3 ماه اضاف رو داارم دیگه ؟! یا اینکه چون حدود 2 ماه دیر تر دارم اقدام میکنم بییشتر اضاف میخورم ؟! لطفا یه توضیحی بدید !!
.
مرسی![]()
3 ماه اضافه دفترچه ای رو خوردی.چه 1 روز دیر میکردی چه یه ماه.
برو خدمت و دعا کن باز یه بخشنامه ای بیاد و 3 ماه اضافه ها هم بخشیده شه.البته فرمانده ات هم میتونه این کارو بکنه و باید مخش را در آینده بزنی.
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
متاسفانه شما به علت غیبت معاف نمیشی مگر اینکه یه پارتی جور کنی تا زیر سبیلی کاراتو ردیف کنه.
ماده ۴۰
اعضا غیرثابت نیروهای مسلح اعم از وظیفه، پیمانی و غیره که در زمان صلح مدت غیبت آنان از پانزده روز متوالی تجاوز نماید و عذر موجهی نداشته باشند فراری محسوب و پس از دستگیری به حبس از شش ماه تا دو سال و یا اضافه خدمت تا یک سال محکوم میشوند.
ماده 41:
فراریان مشمول مواد فوق در صورتی که شخصاً خود را معرفی نمایند به ترتیب زیر با آنان رفتار خواهد شد:
۱- هر گاه در زمان صلح باشد حسب مورد از دو ماه تا یک سال حبس محکوم میشوند.
۲- هر گاه در زمان جنگ یا بسیج یا هنگامی که یگان مربوطه در آمادهباش رزمی است، باشد و حداکثر ظرف مدت سه ماه از تاریخ شروع جنگ یا بسیج یا اعلام آمادهباش خود را معرفی نمایند از تعقیب و کیفر معاف خواهند بود.
۳- هر گاه معرفی پس از مدت مذکور باشد حکم فرار در زمان جنگ را خواهد داشت.
حالا چون بار اوله احتمالا دادگاهیش نکن و فقط به ازای هر روز 2 روز اضافه خدمت بخوره.اگر هم دادگاهی بشه میتونه زندانشو بخره و فقط اضافشو بکشه.
Last edited by ahad_judo; 11-12-2011 at 17:17.
یه پارتی خیلی خیلی خوب دارم ولی میخوام تا جایی که میشه بهش رو نندازم.
اصلا دلم نمیخواد اون برام کاری بکنه.
ببینیم چی مشه. توکل به خدا
[جابجایی از بوشهر به شمال
سلام من برا سربازی افتادم زندان اموزشیمو کرج بودمو حالا تو بوشهر خدمت میکنم اصلیتم شمالیه کسی هست بخواد باهام جابجا کنه؟ اینم ایمیلمه melodram_boy
عزیز من یه راه دیگه بهت میگم انجام بده.
یکی رو بفرست بره شمال امار بگیره ببینه جنوبی کسی هست یا نه تا موافقتشو بگیره و تو درخواستتو بده اونوقت.
سلام همشهری
18 آذر سال 91 ؟؟؟؟؟کی دفترچه فرستادی ؟؟
بعضی وقتا نظام وظیفه اطلاعیه میده میگه میتونین برای تعجیل در اعزام اقدام کنید.......
یچی هم برات پ خ کردمراهنمایی خصوصی ویژه همشهری خودم
![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)