تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 617 از 946 اولاول ... 117517567607613614615616617618619620621627667717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,161 به 6,170 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درود بر دوستان

کمپانی کسپرسکی قسمت VIRUS ACTIVITY خودش به دلیل مخرب FLAME بر روی High قرار داد

از دید کمپانی کسپرسکی وضعیت بحرانیه

2. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

درود بر دوستان

کمپانی کسپرسکی قسمت VIRUS ACTIVITY خودش به دلیل مخرب FLAME بر روی High قرار داد

از دید کمپانی کسپرسکی وضعیت بحرانیه

پس چرا اینجا سبزه؟؟؟

کسپر هم داره مزه را از قلیه میبره !!!

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پس چرا اینجا سبزه؟؟؟

کسپر هم داره مزه را از قلیه میبره !!!
    نمیدونم چرا اونجا سبزه فقط میدونم در صفحه اصلی سایت کسپرسکی تهدیدات بر روی high قرار داره این از دید کسپر ینی خطرناکه حسن البته این وضعیت یه چیز کلیه ممکنه خطرات دیگریم باشه ولی این قسمت لینک کرده به قسمت مخرب flame

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اکی

این شما و اینم تاپیک هر چی دوست داری اسپم کن....................

داری تفره میری !! وقتی جوابی برای پاسخ نبود ، به من اجازه داده شد تا هرچه دوست دارم اسپم بکنم ! گرچه پست های من اسپم نبودند بلکه نوعی انتقاد از پست های شما بود ...

خلاصه کسپر هم معایب و هم مزایایی داره !!
    منم به بحث ادامه نمیدونم ولی همیشه چیز یکه در نظر ما هست شاید در نظر دیگری متفاوت باشه !

تست من با ویروس های شما با MBAM

6. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بلکه نوعی انتقاد از پست های شما بود

پستای من مگه چه عیبی داره پست به این خوشکلی دلت میاد ایراد بگیری

به نظرم این چیزی بدی نیست که هر کسی از یک انتی ویروس خوشش میاد

دلیل نمیشه اگه کسی پست مستدلی داد بر علیش جبهه گیری کرد من سعی میکنم پستام مستدل باشه

ولی کسپر داره از این ویروس برای سیاست خودش استفاده میکنه !!!!
    صد در صد

هر شرکتی کم یا زیاد از این سیاستها داره

درست ویروس خفنی بوده ولی نه اینکه بیاد هشدار بده خطراناک بودن نت در حد بسیار هست
    7 کشور با یک مخرب بسیار پیچیده الوده شدن به نظرت باید میومد میزد رو درجه low این لولها برای اینه که به کاربرا و کشورها هشدار بده بیشتر مراقب باشید

روشهای که مخرب میتونه سیستم الوده کنه

یا اگر خیلی از هشدار دادن خوشش میاد چرا مثل شرکت بیتدفندر یک ریمورد جدا برای این ویروس درست و در نت قرار نداده ؟؟؟؟؟
    حتما هنوز کسپر نتونسته مخرب به درستی شناسایی کنه و گرنه انتی شو میساخت و بیت دفندر سریعتر این کار کرده کارش قابل ستایشه و این واکنش بسیار سریع بیت دیفندر نصب به تهدیدات میرسونه

و بازم مطمین نیستم بیت دیفندر تونسته باشه این ویروس 20 مگی رو به صورت کامل شناسایی کرده باشه این مخرب پلاگینهای زیادی تشکیل شده و میشه روش پلاگین سوار کرد و بسیار پیچیده تر از این حرفاس

این مخرب اگه اشتباه نکنم بیشتر از 100 نوع نرم افزار امنیتی از جمله فایروال و مخلفات دیگه رو شناسایی و میتونه از کار بنداره حالا به عمق پیچیدگی پی ببر این کارفقط یکی از اون هزاران کاریه که انجام میده

انتی در مقابل این مخرب ینی کشک از سال 2010 داره فعالیت میکنه حالا فقط اسمشو داریم میشنویم 20 مگ سورس کدشه عمرا با یک رمور بتونن از بین ببرنش در مقابل استاکسنت که فقط 500 کیلو بات سورسش بود که بازم کامل رمزگشایی نتونستن بکنن

درست سوییت مورد علاقه من کسپرسکی هست ولی هم مزایا و هم معایبش را میگم !!

به خدا ضربه مغزی شدم از بس این حرف شنیدم این که دیگه از واضحاته که هر سویتی یه مشکل اساسی داره اصن قابل بررسی نیست همه میدونن هزاران بار بحث شده

منم به بحث ادامه نمیدونم ولی همیشه چیز یکه در نظر ما هست شاید در نظر دیگری متفاوت باشه !
    اکی من فقط خبر گذاشتم کاری به نظرات دیگران نداشتم شما هم میتونید هر چندتا که دلت خواست خبر بزاری

منم دیگه ادامه نمیدم نظر شما محترمه

امیدوارم اگه بخوای جواب من بدی با دلیل و مدرک باشه

امیدوارم این بحث ها از دوستیها کم نکنه و باعث بالار فتن سطح علمی بشه

موفق باشید

امیر جان جون داداش برو درست بخون تمرکزت به هم میریزه خدای نکرده مشروط میشی من ناراحت میشم جدی گفتم نخند

8. 5 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شما انالیزر شدید ؟؟؟

اکی من فقط خبر گذاشتم کاری به نظرات دیگران نداشتم شما هم میتونید هر چندتا که دلت خواست خبر بزاری

منم دیگه ادامه نمیدم نظر شما محترمه

امیدوارم اگه بخوای جواب من بدی با دلیل و مدرک باشه

امیدوارم این بحث ها از دوستیها کم نکنه و باعث بالار فتن سطح علمی بشه
    نه به بحث علمی و تخصصیت نه به بحث عاطفیت ! نه من تو بحث نه با کسی قهر میکنم نه هیچی ، چون مدرک نیست ، از پاسخگویی معذوریم !!

شوخی ، ولی چیز جدید به دستم بیاد حتما میگذارم ، انجمن هم کسل شده و مثل سابق خوب نیست

ما در بحث نه برند پرستی میکنیم نه چیز دیگری بلکه در مورد سوییت بحث میکنیم و حواشی که وجود داشته باشه و به سوییت ربطی نداشته باشد را نقض می کنیم

شاید ، شاید چند روزی نباشم رفقا !
    Last edited by Karkas20; 03-06-2012 at 10:10.

10. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

12. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

علی تو هم بهتره به این سایت یه نگاهی بندازی !!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هرشرکتی مهندس های قهار و حرفه ای داره که میتونه راحت یک مخرب را انالیز بکنن ، و اینکه شاید الان سورس شعله دسته همه سوییت ها باشه برای انالیز کردن یا همون مخربش که دارند میتونن خیلی راحت در مورد عملکرد ویروس شعله صحبت و برای جلوگیر شدن و ریمو کردنش راهکار بدند و اینکه بعضی شرکت های امنیتی سکوت میکنند دلیل بر این نمیشه که شرکت های امنیتی به مخرب شعله بی اهمیت هستند بلکه ارام و پیوسته داریند روی این مخرب کار میکنند !

14. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

علی تو هم بهتره به این سایت یه نگاهی بندازی !!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هرشرکتی مهندس های قهار و حرفه ای داره که میتونه راحت یک مخرب را انالیز بکنن ، و اینکه شاید الان سورس شعله دسته همه سوییت ها باشه برای انالیز کردن یا همون مخربش که دارند میتونن خیلی راحت در مورد عملکرد ویروس شعله صحبت و برای جلوگیر شدن و ریمو کردنش راهکار بدند و اینکه بعضی شرکت های امنیتی سکوت میکنند دلیل بر این نمیشه که شرکت های امنیتی به مخرب شعله بی اهمیت هستند بلکه ارام و پیوسته داریند روی این مخرب کار میکنند !
    اره هر شرکتی متخصص حرفه ای داره ولی فک نکنم بازم سورس کاملش داشته باشن اصن فک نکنم به این راحتی ها گیر بیاد دیگه بیت دیفندر که از بهترینها هست معلومه که داره رو این مخرب کار میکنه امیدوارم سریعتر بتونه مخرب شناسایی کنه

بالاخره نوسیندگانش یه فکری در این مورد کردن و یا اینکه این مخرب الان ۲ ساله داره فعالیت میکنه حتما دیگه نویسندگانش استفاده کافی از این مخرب بردند و داده بیرو ن تا انتی ها حال اساسی ببرن امیدوارم زودتر این تهدید برطرف بشه

16. 4 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

امروز گفتم یکم در مورد ویروس و انتی ویروس زیاد بحث شد و بزار یکم در مورد هــــــک شدن یوزر توسط مهاجم صحبت کنیم ، من هم فیلمی مبنی بر بستن پورت مهم Remot Desktop انجام دادم تا شما دوستان این پورت که راحت میشه توسط مهاجم در معرض هــــک قرار بگیرید بسته بشود ، بعضی از سوییت های امنیتی این پورت مهم را پیشفرض بلاک میکنن ولی بعضی از سوییت ها این پورت را اجازه دسترسی بهش قرار می دهند و اگر شما پورت Remot Desktopرا تغییر بدید ، مورد هـــک از طریق این برنامه ویندوز قرار نمی گیرید و بیشتر سو استفاده از این پورت و برنامه برای استفاده از ترافیک قربانی هست که با ریموت شدن روی سیستم قربانی با استفاده از تغییر مک سیستم قربانی به سیستم مهاجم ، میشه از اکانت و ترافیک قربانی استفاده کرد ، و یا حتی برخی از هــــــک ها هم با استفاده از این برنامه ویندوز قرار می گیرد که اگر این پورت بسته شود ، درصد هـــــک پایین می اید.

امید وارم این فیلم به کارتان بیاید ...

لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روش وارد شدن در ریجستری : start menu \ run\ tayp kardan regedit \ ok
    قربان شما ، یاحق
    Last edited by Karkas20; 06-06-2012 at 12:58.

18. 15 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •