تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 617 از 2199 اولاول ... 11751756760761361461561661761861962062162766771711171617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,161 به 6,170 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ای بابا نه یاهو نه جیمیل ... هیچی کار نمیده ، بعضی از افراد رو دیدم که که مشکل کمتری دارن .. انگار روی مبین نت مشکل شدیدتره چون همینجوریش مبین نت با https مشکل داشت ..
    فقط یه چیزی رو بگم اگه می خواید به یاهو مسنجر وصل بشید برید به سایت ebuddy (با سا:س یا وی پی یا هر چیز دیگه ای ) و از اونجا می تونید تو یاهو sign in کنید ...
    من که با همون چیز هایی که میدونم کار میکنم و مشکلی هم ندارم سرعتم هم پایین نمیاد بنابراین به این راه ها نیاز ندارم ولی خواستم بگم از آدمایی که تک خوری میکنن و به بقیه چیزی نمیدن و نمیگن به شدت بدم میاد
    در تک خوری موفق باشید
    من تا حدود یک ماه پیش که مبین داشتم شخم کار می کرد حالا نمیدونم کار میکنه یا نه ولی آیا همه مدل هاش رو چک کردید؟ (PPTP-SSTP-L2TP with Ipsec-L2TP without Ipsec)
    اما فکر کنم از همین HTTP پ ها هم استفاده کنید هم بشه وارد ایمیل شد ولی برای مسنجر فقط همون راه شخم یا ebuddy و اینا به کار میاد
    دوستان هم گفتن فقط کافیه موقع لاگین شخم وصل باشه بعدش قطعشم کنید مشکلی دیگه نیست.
    شما اگر سرور هم دارید Remote می تونید کار های سبک رو سرور بکنید
    سای ف ون ۳ امتحان کنید.
    سی پ ر کسی امتحان کنید.
    چند مورد دیگه هم هست چون اگه همه گیر بشه اونم می بندن یا کند میکنن شرمنده نمی تونم بگم الان

من که ایمیل هام با POP3 میاد رو گوشی همونجا کارام رو می کنم مسنجرم هم با Ebuddy هست فقط مشکلم گوگل سرچ هست که اونم ناچارا با شخم میرم.

شخم هم اینجا توضیح نمی شه داد خواستید PM بزنید!

+

این رو هم تست کنید برای پارس که خیلی وقته کار نمی کنه!
    تا دو سه روز پیش میشد gmail https را به زور باز کرد اما الان نمیشه. کلاً هیچ سایت https پیدا نکردم که بشه باز کرد. به غیر از سایت هایی که داخلی هستند. ایمیل هم با انواع پروتکل ها چک کردم که هیچکدام کار نمیکند.
    - شبکه خصوصی مجازی که کلاً کار نمیکند. سا$^ ک س به شدت کم سرعت است و فقط h#tt% ps p *^ro^xy تا حدودی کار میکند.

اون کسایی که اکانت https p دارند یک ترفند هست که میتونند از سایت های ssl با سرعت بنز بازدید کنند. روی مبین نت هم من تست کردم پرواز میکنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

من که با همون چیز هایی که میدونم کار میکنم و مشکلی هم ندارم سرعتم هم پایین نمیاد بنابراین به این راه ها نیاز ندارم ولی خواستم بگم از آدمایی که تک خوری میکنن و به بقیه چیزی نمیدن و نمیگن به شدت بدم میاد
    در تک خوری موفق باشید
    ﺧﻮﺏ ﺍﻳﻦ ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎﺳﺖ و ﻣﺤﺘﺮﻣﻪ!
    ﺍﻣﺎ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ :
    ﺗﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﻳﮏ ﺷﻴﻮﻩ ﺩﺍﺭﻩ ﮐﺎﺭ ﻣﻴﮑﻨﻪ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﭼﻴﺰﺍﻳﯽ ﺩﻳﮕﻪ ﻫﻤﻪ ﮔﻴﺮ ﻧﺸﻪ ﺗﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺍﻳﻦ ﺑﺴﺘﻪ ﺷﻪ ﺑﻌﺪ ﺑﺮﻳﻢ ﺳﺮﺍﻍ ﺭﻭﺵ ﺑﻌﺪﯼ
    ﺍﮔﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯽ ﺑﺎﻫﺎﻡ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﻭﻧﻴﻢ ﮐﻪ ﮐﺎﺭﺵ ﻓﻴﻠﺘﺮﻳﻨﮓ ﻫﺴﺖ ﻫﻤﻪ ﺭﻭ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻩ ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﻣﺎﻳﻴﻢ ﮐﻪ ﺩﺳﺘﻤﻮﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﻣﯽ ﻣﻮﻧﻪ
    ﺗﺎﺯﻩ ﻣﻨﻢ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﻨﻮﺯ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺵ ﻫﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ، ﻭﻗﺘﯽ ﺭﻭﺵ ﻫﺎﯼ ﺩﻳﮕﻪ ﮐﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ، ﻣﮕﻪ ﺧﻠﻢ!
    ﺧﻮﺵ ﺑﺎﺷﻴﺪ

دوستان اگه با Socks هم با HTTPS مشکل دارید فقط کافیه همون ------ و پورت ساکس رو توی مرورگرتون وارد کنید عین ساعت کار میکنه!
    الان من هم فیسبوک و هم جیمیل رو راحت باز میکنم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    Last edited by FerineFast; 10-02-2012 at 23:13.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    میخوام مبین نت از این 1 ساله ها که مودم رایگان میده بگیرم....
    دو نوع مودم دارن یکی 2 تا لن میخوره و بزرگ تره و دیگری 1 لن و یه خورده از اولی گوچیک تره.....حالا موندم توش فرق دارن تو آنتن دهی یا نه چون منم یه جای با انتن نسبتا ضعیفم....
    لطفا راهنمایی کنید و مشخصات مودم ها رو واسم تو ضیح بدین ...
    با تشکر فراوان
    خواهشا جواب بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    میخوام مبین نت از این 1 ساله ها که مودم رایگان میده بگیرم....
    دو نوع مودم دارن یکی 2 تا لن میخوره و بزرگ تره و دیگری 1 لن و یه خورده از اولی گوچیک تره.....حالا موندم توش فرق دارن تو آنتن دهی یا نه چون منم یه جای با انتن نسبتا ضعیفم....
    لطفا راهنمایی کنید و مشخصات مودم ها رو واسم تو ضیح بدین ...
    با تشکر فراوان
    جواب بدین مراما

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

آقا میشه بگید این ساکس رو از کجا گرفتید؟ (واسم پیغام خصوصی کنید ممنون میشم)
    =================================
    من Working mode رو از Router به Bridge تغییر دادم
    مشکلی پیش نمیاد؟کار دیگه ای نباید بکنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اینها که همه ش یوزرنیم و پسورد میخواد. زنگ هم زدم ولی چون ساعت 4صبحه جواب نداد!
    هم ساکس و هم اون یکی که نمیدونم اسمش چیه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض خدایااااااااااااااااااااا ا

8. این کاربر از lordofleaders بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت pouya7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ندونسته حرف نزنین دوستان

من عاملیت شرکت ارتباطات مبین نت هستم. به نظرم مشکلاتی که دوستان اینجا دارن همش بر می گرده به نداشتن اطلاعات کافی از نحوۀ دریافت سیگنال مودم وایمکس از آنتن های BTS.
    شما بایستی در منطقه ای که می خواین استفاده کنین اول از همه در سال شرکت مبین نت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به قسمت نواحی تحت پوشش برین و از طریق نرم افزار Google Earth یا نقشۀ گوگل، منطقه خودتون رو چک کنین که آنتن دهی داخلی داشته باشه.
    دوماً؛ دوستانی که الکترونیک خوندن حرف بنده رو بهتر متوجه می شن که امواج به قفس فارادی وارد نمی شه!! اگر شما پنجره های آلومینیومی یا آهنی داشته باشین، باید تا جایی که ممکنه از سر راه بر دارید تا آنتن دهی بهتر باشه.
    ملاک و معیار آنتن دهی خوب در مرحلۀ اول چراغ های روی مودم و در مرحله بعد که از مرحلۀ اول هم مهمتره، ورود به پنل مودم هستش (معمولاً با آی پی 192.168.1.1 و شناسه و رمز admin) در اونجا دو تا آیتم هستش که باید چک کنین.
    1- RSSI که بایستی عددی منفی بین بازۀ -75 تا 0 باشه در حالت خوب و قابل استفاده
    2- CINR که بایستی عددی مثبت بین بازۀ 12 تا 40 باشه در حالت خوب و قابل استفاده
    هر موقعی دیدین این دو تا عدد درست و میزون نیست، بدونین که نمی تونین استفاده کنین از مودم و بایستی جای مودم رو عوض کنین.
    بازم اگه سوالی بود بپرسین.
    اون عکس دکوراسیون داخلی مبین نت هم خیلی باحال بود راستی )))

10. این کاربر از pouya7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من عاملیت شرکت ارتباطات مبین نت هستم. به نظرم مشکلاتی که دوستان اینجا دارن همش بر می گرده به نداشتن اطلاعات کافی از نحوۀ دریافت سیگنال مودم وایمکس از آنتن های BTS.
    شما بایستی در منطقه ای که می خواین استفاده کنین اول از همه در سال شرکت مبین نت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به قسمت نواحی تحت پوشش برین و از طریق نرم افزار Google Earth یا نقشۀ گوگل، منطقه خودتون رو چک کنین که آنتن دهی داخلی داشته باشه.
    دوماً؛ دوستانی که الکترونیک خوندن حرف بنده رو بهتر متوجه می شن که امواج به قفس فارادی وارد نمی شه!! اگر شما پنجره های آلومینیومی یا آهنی داشته باشین، باید تا جایی که ممکنه از سر راه بر دارید تا آنتن دهی بهتر باشه.
    ملاک و معیار آنتن دهی خوب در مرحلۀ اول چراغ های روی مودم و در مرحله بعد که از مرحلۀ اول هم مهمتره، ورود به پنل مودم هستش (معمولاً با آی پی 192.168.1.1 و شناسه و رمز admin) در اونجا دو تا آیتم هستش که باید چک کنین.
    1- RSSI که بایستی عددی منفی بین بازۀ -75 تا 0 باشه در حالت خوب و قابل استفاده
    2- CINR که بایستی عددی مثبت بین بازۀ 12 تا 40 باشه در حالت خوب و قابل استفاده
    هر موقعی دیدین این دو تا عدد درست و میزون نیست، بدونین که نمی تونین استفاده کنین از مودم و بایستی جای مودم رو عوض کنین.
    بازم اگه سوالی بود بپرسین.
    اون عکس دکوراسیون داخلی مبین نت هم خیلی باحال بود راستی )))
    این شرایط ایده آلی که شما میگید رو من دارم یعنی آنتن 100%
    rssi:-63
    cinr:24
    پس میشه نتیجه گرفت که از لحاظ کیفیت مبین نت از بیخ و بن مورد داره.
    من خودم الان 1.5 ساله مبین نت دارم قبلش هم 2 سال adsl داشتم الان هم با adsl کار میکنم.
    بزگترین مشکل مبین نت عدم ثباته. پینگ توی مبین نت به نسبت adsl خیلی بالاست و شدیدا نوسان داره.
    با adsl وقتی پینگ میگیری اختلاف زمان ها از 10ms کمتره ولی با مبینت به طور میانگین 50-70 ms بین 2 تا درخواست پشت سرهم اختلاف هست!
    packet lost توی مبین نت شدیدا زیاده!
    به جرات میگم دقیقا هر روز حداقل یک بار قطعی رو مبین نت داره.
    قطعی ها مدت زمان کوتاه دارند ولی همیشه هستند در صورتی که من زمانی که adsl داشتم ماهی یک بار هم قطعی نمیدیدم.
    من چند وقته دقت کردم حدود ساعت 12 ظهر و همینطور 12 شب همه روزه دچار اختلال میشه!
    الان هم که کلا وضعیت اینترنت کشور داغونه و درست نیست که شرایط الان رو در نظر بگیرم وگرنه براتون تست هم میزاشتم.
    اکثر این مشکلات هم به نظر من به خاطر over sell ـه.
    امیدوارم حداقل شما مشکلاتی که اینجا بچه ها با مبین نت دارند به گوش مدیریت مبین نت برسونید.

12. 2 کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت pouya7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مهندسی معکوس! :))

من شک کرده بودم ولی مطمئن نبودم!
    خوب من همچنان اولم این هم از اولین پستم
    کسی میدونه وب سایت شرکت مبین نت با گدابازی تمام ساخته شده
    این وب سایت از اسکریپت مدیریت محتوای E107 استفاده میکنه که یک اسکریپت مجانی هست
    و درواقع یه قرون هم خرج سایتشون نکردند ! خدا به داد وضعیت اینترنتشون برسه
    البته شاید من زود قضاوت میکنم ولی کسی که اینجوری کارشو پیش میبره بعدا معلوم نیست چه کیفیتی برای محصولاتش در نظر مییگره
    میترسم صبانت2 افتتاح بشه.....
    این چیزی که شما گفتی PHP هستش، راه خیلی راحتی که برای اینکه آدم بفهمه اسکریپت طرف چیه، اینه که به اخر آدرسش نگاه کنی!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این یه نمونه! فک کنم aspx ربطی به php نداشته باشه زیاد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •