اون کسایی که اکانت https p دارند یک ترفند هست که میتونند از سایت های ssl با سرعت بنز بازدید کنند.روی مبین نت هم من تست کردم پرواز میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون کسایی که اکانت https p دارند یک ترفند هست که میتونند از سایت های ssl با سرعت بنز بازدید کنند.روی مبین نت هم من تست کردم پرواز میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ﺧﻮﺏ ﺍﻳﻦ ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎﺳﺖ و ﻣﺤﺘﺮﻣﻪ!
ﺍﻣﺎ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ :
ﺗﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﻳﮏ ﺷﻴﻮﻩ ﺩﺍﺭﻩ ﮐﺎﺭ ﻣﻴﮑﻨﻪ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﭼﻴﺰﺍﻳﯽ ﺩﻳﮕﻪ ﻫﻤﻪ ﮔﻴﺮ ﻧﺸﻪ ﺗﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺍﻳﻦ ﺑﺴﺘﻪ ﺷﻪ ﺑﻌﺪ ﺑﺮﻳﻢ ﺳﺮﺍﻍ ﺭﻭﺵ ﺑﻌﺪﯼ
ﺍﮔﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯽ ﺑﺎﻫﺎﻡ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﻭﻧﻴﻢ ﮐﻪ ﮐﺎﺭﺵ ﻓﻴﻠﺘﺮﻳﻨﮓ ﻫﺴﺖ ﻫﻤﻪ ﺭﻭ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻩ ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﻣﺎﻳﻴﻢ ﮐﻪ ﺩﺳﺘﻤﻮﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﻣﯽ ﻣﻮﻧﻪ
ﺗﺎﺯﻩ ﻣﻨﻢ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﻨﻮﺯ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺵ ﻫﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ، ﻭﻗﺘﯽ ﺭﻭﺵ ﻫﺎﯼ ﺩﻳﮕﻪ ﮐﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ، ﻣﮕﻪ ﺧﻠﻢ!
ﺧﻮﺵ ﺑﺎﺷﻴﺪ
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Last edited by FerineFast; 10-02-2012 at 23:13.
سلام دوستان
میخوام مبین نت از این 1 ساله ها که مودم رایگان میده بگیرم....
دو نوع مودم دارن یکی 2 تا لن میخوره و بزرگ تره و دیگری 1 لن و یه خورده از اولی گوچیک تره.....حالا موندم توش فرق دارن تو آنتن دهی یا نه چون منم یه جای با انتن نسبتا ضعیفم....
لطفا راهنمایی کنید و مشخصات مودم ها رو واسم تو ضیح بدین ...
با تشکر فراوان
خواهشا جواب بدین
سلام دوستان
میخوام مبین نت از این 1 ساله ها که مودم رایگان میده بگیرم....
دو نوع مودم دارن یکی 2 تا لن میخوره و بزرگ تره و دیگری 1 لن و یه خورده از اولی گوچیک تره.....حالا موندم توش فرق دارن تو آنتن دهی یا نه چون منم یه جای با انتن نسبتا ضعیفم....
لطفا راهنمایی کنید و مشخصات مودم ها رو واسم تو ضیح بدین ...
با تشکر فراوان
جواب بدین مراما
آقا میشه بگید این ساکس رو از کجا گرفتید؟ (واسم پیغام خصوصی کنید ممنون میشم)
=================================
من Working mode رو از Router به Bridge تغییر دادم
مشکلی پیش نمیاد؟کار دیگه ای نباید بکنم؟
اینها که همه ش یوزرنیم و پسورد میخواد. زنگ هم زدم ولی چون ساعت 4صبحه جواب نداد!
هم ساکس و هم اون یکی که نمیدونم اسمش چیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس 1 به 4 1مگ شبانه![]()
من عاملیت شرکت ارتباطات مبین نت هستم. به نظرم مشکلاتی که دوستان اینجا دارن همش بر می گرده به نداشتن اطلاعات کافی از نحوۀ دریافت سیگنال مودم وایمکس از آنتن های BTS.
شما بایستی در منطقه ای که می خواین استفاده کنین اول از همه در سال شرکت مبین نت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به قسمت نواحی تحت پوشش برین و از طریق نرم افزار Google Earth یا نقشۀ گوگل، منطقه خودتون رو چک کنین که آنتن دهی داخلی داشته باشه.
دوماً؛ دوستانی که الکترونیک خوندن حرف بنده رو بهتر متوجه می شن که امواج به قفس فارادی وارد نمی شه!! اگر شما پنجره های آلومینیومی یا آهنی داشته باشین، باید تا جایی که ممکنه از سر راه بر دارید تا آنتن دهی بهتر باشه.
ملاک و معیار آنتن دهی خوب در مرحلۀ اول چراغ های روی مودم و در مرحله بعد که از مرحلۀ اول هم مهمتره، ورود به پنل مودم هستش (معمولاً با آی پی 192.168.1.1 و شناسه و رمز admin) در اونجا دو تا آیتم هستش که باید چک کنین.
1- RSSI که بایستی عددی منفی بین بازۀ -75 تا 0 باشه در حالت خوب و قابل استفاده
2- CINR که بایستی عددی مثبت بین بازۀ 12 تا 40 باشه در حالت خوب و قابل استفاده
هر موقعی دیدین این دو تا عدد درست و میزون نیست، بدونین که نمی تونین استفاده کنین از مودم و بایستی جای مودم رو عوض کنین.
بازم اگه سوالی بود بپرسین.
اون عکس دکوراسیون داخلی مبین نت هم خیلی باحال بود راستی)))
این شرایط ایده آلی که شما میگید رو من دارم یعنی آنتن 100%
rssi:-63
cinr:24
پس میشه نتیجه گرفت که از لحاظ کیفیت مبین نت از بیخ و بن مورد داره.
من خودم الان 1.5 ساله مبین نت دارم قبلش هم 2 سال adsl داشتم الان هم با adsl کار میکنم.
بزگترین مشکل مبین نت عدم ثباته. پینگ توی مبین نت به نسبت adsl خیلی بالاست و شدیدا نوسان داره.
با adsl وقتی پینگ میگیری اختلاف زمان ها از 10ms کمتره ولی با مبینت به طور میانگین 50-70 ms بین 2 تا درخواست پشت سرهم اختلاف هست!
packet lost توی مبین نت شدیدا زیاده!
به جرات میگم دقیقا هر روز حداقل یک بار قطعی رو مبین نت داره.
قطعی ها مدت زمان کوتاه دارند ولی همیشه هستند در صورتی که من زمانی که adsl داشتم ماهی یک بار هم قطعی نمیدیدم.
من چند وقته دقت کردم حدود ساعت 12 ظهر و همینطور 12 شب همه روزه دچار اختلال میشه!
الان هم که کلا وضعیت اینترنت کشور داغونه و درست نیست که شرایط الان رو در نظر بگیرم وگرنه براتون تست هم میزاشتم.
اکثر این مشکلات هم به نظر من به خاطر over sell ـه.
امیدوارم حداقل شما مشکلاتی که اینجا بچه ها با مبین نت دارند به گوش مدیریت مبین نت برسونید.
این چیزی که شما گفتی PHP هستش، راه خیلی راحتی که برای اینکه آدم بفهمه اسکریپت طرف چیه، اینه که به اخر آدرسش نگاه کنی!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این یه نمونه! فک کنم aspx ربطی به php نداشته باشه زیاد!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)