بازی نسبت به نسخه دمو خیلی بهتر شده مخصوصا پاسهای بلند و پاسهای تودر
اما گزارشگر و صدای تماشاچیها خیلی تعریف نداره
فعلا هم نتونستیم یک پچ خوب که هم ترانسفرها رو بطور کامل درست کنه و هم لباسها و آرمها رو
بازی نسبت به نسخه دمو خیلی بهتر شده مخصوصا پاسهای بلند و پاسهای تودر
اما گزارشگر و صدای تماشاچیها خیلی تعریف نداره
فعلا هم نتونستیم یک پچ خوب که هم ترانسفرها رو بطور کامل درست کنه و هم لباسها و آرمها رو
این امتیاز بالاست یا پایینه؟ (البته نسبت به بازیای دیگه مخصوصا فیفا)
یعنی چی سپردم ؟از ماه نوامبر به مدیر برنامه های نقل و انتقالات تیم سپردم فابرگاسو ژانویه که زمان نقل و انتقالاته بیاره رم فعلا داره چکش کاری میکنه تا با قیمت مناسب بگیریمش
تا جایی که میدونم شما یه پیشنهاد میدی که یا قبول میکنه یا نمیکنه
این که سپردم دیگه چیه ؟
جواب این رو هم ندادید
آقا این قسمت community رو بازی کردید ؟اقا توی trainig بعد در focus ponit alocation اون که نوشته athletic abillity چیه ؟
تو 9 نبود دیگه ؟!
خیلی عالیه مخصوصا واسه کسایی که چند نفرن که هر روز با هم بازی میکنن توی خونه یا گیم نت
اگر خواستید آموزش هم میذارم ازش( شوخی کردم کار باهاش خیلی سادس ولی اگه مشکلی داشتید توضیح میدم )
موفق باشید
سلام دوستان . ییخشید یه سئوال : چرا کنترلر من بجای کیبورد دسته ی ایکس باکس هستش ؟ برا همه همینطوره ؟
اگه لطف کنید بهترین ترکیب چیدن کلیدای کیبورد رو که خودتون بعنوان یه حرفه ای تو این بازی استفاده میکنید بگید خیلی عالی میشه .
ممنون
آپشن فایل 2010 که از یه سایت خارجی برداشتمش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم الان گرفتم و دارم بازی رو نصب میکنم
البته همونجا یه چند ثانیه ایی بازی کردم و چندتا پاس دادم که خیلی ناامیدم کرد و سرعت بازی خیلی نسبت به دمو زیاد شده بود و من رو یاد نسخه 2009 انداخت البته امیدوارم اشتباه کرده باشم و سرعت بازی کم باشه بعد که نصب شد نظرم رو میگم
سلام..
من هم چند ساعت پیش بازی رو گرفتم و نصب کردم...
در یه جمله میتونم بگم که این اون چیزی نیست که همه تعریفشو میکردن!![]()
کسی تو کرج بازیو گرفته ؟؟؟؟
من شماره ی وست گیم رو می گیرم میگه قطع شده این خط
لطفا جواب بدید که بدجور تو کفم
نمیدونم یا به pes کم دادن یا به fifa زیاد
( البته من نمیخوام این بحث رو دوباره راه بندازم فقط به درخواست دوستمون این امتیازات fifa رو میزارم )
PS3
FIFA Soccer 10
90.25%
X360
FIFA Soccer 10
89.48%
من دیگه بحث رو ادامه نمیدم خواهش هم میکنم که کسی این بحث امتیازات رو پیش نکشه
ممنون
سلام
کسی میدونه قسمت uefa در pes 2010 رو چطور میشه رفت توش؟
uefa champions league رو نمیگم ها...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)