من میگم سرباز میلی شو.
سوال دومت رو هم هزار بار جواب دادم.کوئست رو بیخیال شو.
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
من میگم سرباز میلی شو.
سوال دومت رو هم هزار بار جواب دادم.کوئست رو بیخیال شو.
اوه اوه چی کار کردی پسر؟
ویگورت چقدر پایینه.mobility و charisma رو چرا بالا بردی؟
trading و animal instinct و fine motor و .....
آخه اینا به چه دردت میخوره؟
خوبه دو صفحه داشتم تو رو توجیه میکردم.
حالا باید 3000 تا خرج کنی تا اسکیلات رو برگردونی...
اگه تفنگ دوست داری ... همون سرباز و انتخاب کن بعدش همه ی لباسات و تاتیکی انتخاب کن و 1 دونه هم اسکیل خرج تاکتیک نکن و بجاش رو appearance کار کن این جوری هم دفاع و هم حمله توپ میشه.
این لباسا رو نیگا .اینا همش توش تاکتیک داره ... هادی میدونه این لباسای کیهاین لباسا 40 به بالا دقیق نمیدونم تاکتیک توش نهفته هست
کاراکتر سربازم انتخاب کنی 25% به اسکیل تاکتیکت اضافه میشه اون موقعه دیگه هر کی بهت حمله کنه جسد میشه
در مورد کوئست هم کلا بیخیالش شو همین
توجه : رو اسکیل appearance حتما کار شود ... به نظر من مهمترین اسکیل تو حمله هستش ... اونایی که به حرفم گوش ندادن دارن چوبشو میخورننمونش همین دیشب با یکی از بچه ها به یکی که تاکتیکش 77 بود حمله کردیم ... appearance من 81 بود برا اون 45 .... من اول حمله کردم بهش زدمش یارو رو 200 تا تجربه زدم به جیب اما رفیقمون حمله کرد بعد از من بهش جسد شد
تازه لول و تفنگ رفیقمون یه سر و گردن از من بالاتر بودش
![]()
خوب درصد می خوره رو تاکتیک دیگهتو که خام تری پسر خوب ... کسی با چماغ بالا سرت واستاده میگه تاکتیک و ببر بالا مگه
ممنون که اجازه رو صادر کردیداشکال نداره شما هم به ما تیکه بنداز.
پیشنهاد من اینه که بیخیال تفنگ بازی چون نمی تونی باهاش هیچ کاری گیر بیاری. میمونه تو پول در آوردن.آخرش من سرباز بشم یا دوئلر ؟ اخه من بیشتر دوست دارم تفنگ بازی کنم و شوتیگ رو بالا ببرم
تازه به تجربه به من ثابت شده همه جاخالیشون رو می برن بالا و در مقابل تنفگ خودشون رو دفاعی می کنن. اگه قمه به دست بشی به نفعته چون کمتر مردم تاتنس شون رو می برن بالا
ورلد 6 اين دوئلرها پدر منو در آوردن فقط منتظرم همين اتفاق براي ورلد 7 بيفته كلي بهشون بخندم الان appearance 50 هستش وقتي با شوتينگ جمع بشه كاراي باحالي هم باز ميشه![]()
تا چهل تا رو ويگور كار كنيم بسه؟
اينها يعني چي؟
Hey everyone,
We'll be updating all our worlds with Version 1.18 on Wednesday. Please note that this will not include the new [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] feature.
The changes include:
Level cap removed (was 99)
At the start a player's start location is nearer to a tobacco field.
Quest employers marked with a white point.
It is no longer possible to sell your burned uniform.
Whiskey is now possible to sell.
Skill and attribute displays will no longer be generated by the server. This should improve performance.
New quest series completable in March only.
New quest series for those level 65 and above.
We'll also be adding a new tutorial for new players.
Cheers,
- Jon
سه سوال دیگه : دی
شما که میگین کوست رو بی خیال ، پس چیجوری لول آپ کنم ؟ اخه کار برای دوئلر خیلی کمه ...
دوم :
این تاکتیک به چه درد میخوره ؟
سوم :
برای چی میون دوئلر و سرباز ، شما همش میگین سرباز ؟!
فوقش دفاعش خوبه دیگه : دی
این همون بزرگترین آپدیت وست هست که من یه ساعت داشتم میگفتم دیگهاينها يعني چي؟
صفحات قبل رو خوندی ؟
1. خب وقتي دوئل ميكني هم پول گيرت مياد هم تجربه
2. تاكتيك ميزان دفاع تو هست
3. به اين دلايل:
For each skill point given to the skill health points you receive an additional 5 health points for your character.
The level needed to use a weapon is lowered by 3 levels.
In duels you receive a bonus of 50% to your tactic skill.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)