شعر گفته یارو من که 512 دارم سرعت همیشه بین 100 تا 120 ثابته
شعر گفته یارو من که 512 دارم سرعت همیشه بین 100 تا 120 ثابته
توی این سایت نوشته سرعت دانلود من نزدیک 700 کیلو هست در حالی که من در بعترین حالت به 250 میرسم!
سرویس من 128 کیلو هست!
قضیه چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من
لازمه يه توضيح كوچيك بدم:
واحد سنجش پهناي باند بر اساس بيت بر ثانيه هست كه با حرف بي كوچيك b نوشته ميشه حالا ميتونه كيلوبيت بر ثانيه باشه Kb/s يا مگابيت بر ثانيه Mb/s .
واحد سنجش سرعت دانلود بر اساس بايت بر ثانيه هست كه با حرف بي بزرگ B نوشته ميشه كه كيلوبايت بر ثانيه KB/s هست.
خوب اگر دقت كرده باشي تو تستي كه بالا گذاشتي نوشته 0.78 مگابيت بر ثانيه كه نشون دهنده پهناي باند هست.
يعني پهناي باند اختصاص يافته به شما 780 كيلوبيت بر ثانيه هست. براي محاسبه ميزان سرعت بايد ميزان پيهناي باند به كيلوبيت بر ثانيه رو تقسيم بر عدد 8 كني تا معادل مگابيت بر ثانيه سرعت دانلود محاسبه بشه ( چون 1 بايت معادل 8 بيت هست )
پس سرعت دانلود شما : 780 تقسيم بر 8 ميشه 97.5 كيلوبايت بر ثانيه.
Last edited by mehrdad38; 25-02-2010 at 14:37.
سلام . یک مشکلی برای من پیش اومده به این صورت که اعتبار کارت دانشجوییم تموم شده (البته دانشگام هم تموم شده ) حالا آی.اس.پی من برای این دوره که می خواستم سرویس رو تمدید کنم ازم ایراد گرفت ویک کارت با تاریخ معتبر ازم خواست و گفت اگه مال شخص دیگه ای هم باشه مشکلی نداره. حالا میخواستم بپرسم کسی میتونه در راه رضای خلق خدا یه اسکن از کارتش برای من میل کنه ؟ . ( لطفا توی همین تاپیک یا از طریق پی.ام پاسخ بدید) . تشکر
کسی هست prefered dsn server وalternate dsn server رو بده
کسی نمی دونه
خیلی ممنون! واقعا جالب بود
ولی یه سوال عجیب تر دارم!
الان من اینجا سرویس 128پیشگامان رو میگیرم و سرعت دانلودش در حالت خفن 16 کیلو هست! و همین سرویس 128 رو از صبا میگیرم و سرعت خفنش 250 هست!
خوب این یعنی چی؟
این 128 اصلا چی هست؟ و چه ربطی به پهنای باند داره؟
این 128 کیلو بیت هست یا بایت؟
چرا این دوتا اینفدر با هم فرق دارن؟
چرا من از بعضی سایت ها با سرعت 100 دانلود میکم ولی از سرور های وطنی با 250 ؟
با تشکر
دوست عزیز اون حقه شرکتهاست برای این که زودتر حجم شما تموم بشه وبرید ترافیک بخرید هر گیگ هم دو تومن حساب میشه
خوب به نفع شرکته که به شما یه سرعت بالاتر از قرارداد بده !!!
در ضمن برای اثبات حرف من میتونید به تاپیک بقیه شرکتهایی برید که اینترنت نامحدود دارند وببینید که سرعتها همون 16 هستش اقای مهرداد درست گفنتند .سرعت واقعی برای 128 16 هستش
برای 256هم 32
برای 512 هم 64
برای یک مگ هم 128
برای دومگ هم 256 !!!!!
ممنون.
ولی من اخر جوابمو نگرفتم! یعنی صبا بجاب سرعت 16 بما 250 میده! فکر نکنم.
در ضمن اگه اینطوری هم باشه که خیلی خوبه! ما اینترنت 128 میخریم ولی به سرعت بالاتر درسترسی پیدا میکنیم!
ولی حتما یه دلیل دیگه وجود داره!
این درست ، ولی یه خوبی هم داره اینه که در وقت صرفه جویی میشه
اون چیزی که قراره توی 2 ساعت دانلود بشه ، توی نیم ساعت داون میشه
اگه هم مدیریت داشته باشی که فرقی نمی کنه سرعت چقدر باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)