تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 617 از 1138 اولاول ... 1175175676076136146156166176186196206216276677171117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,161 به 6,170 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یکی از نمونه های اسکای لارک 1969 که خیلی هم تک بود و حدود دو سال یا بیشتر هم در تعمیرات و بازسازی اون زحمت کشیده شده بود و مشابه اون در بالا (البته با پلاک ملی)120 میلیون قیمت داشت چندی پیش در کنار خیابان پارک بوده که یه ماشین باهاش برخورد میکنه و به این شکل درمیاد و بیمه هم به این بهانه که ماشین قدیمی هست فقط 500 تومان خسارت میده و با این پول هم که هیچ کاری نمیشه براش کرد و برای فروش گذاشتنش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 9 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بايد مابقي خسارت رو از مقصر ميگرفت و رضايت نميداد، متاسفانه قبل از اينكه كار به بيمه و بررسي كارشناس بيمه و ارزيابي خسارت برسه، راهنمايي و رانندگي يه امضاء از صدمه ديده ميگيره كه ديگه رضايت دادم و شكايتي ندارم!!
    اگر قبول نكنه پرونده رو به جريان نميندازه و ميگه بريد خودتون با هم كنار بيايين!!
    همين بلا سر من اومد ( سال 84) و يكي زد عقب كامارو كه پارك كرده بودم كنار خيابان...( داستانش خيلي مفصله..)
    نميدونم الان قوانين فرقي كرده يا نه، اما اگر اين اتفاق رخ داد و صدمه ديدين، هرگز رضايت نديد تا زماني كه مطمئن شديد كل هزينه خسارت رو دريافت ميكنين.

Last edited by camaro lt; 05-03-2013 at 15:13.

4. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behrouz.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

سلام
    آقا عجب جایی درس کردین
    دم همه گرم

6. 2 کاربر از behrouz.m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چند روز پیش به جلوبندی نوا نگاه میکردم و به نکته ای برخوردم و فکر کردم بد نیست با شما دوستان مطرح کنم.اون هم اینه که در طبقهای بالا اون بخشی که به شاسی متصل میشن در دوطرف واشر هایی دارند و مثلا در سمت راننده در سمت کابین حدود 1 سانتیمتر واشر داره ولی در سمت جلوی ماشین نداره
    تصویر اول و دوم مربوط به سمت راننده هست که اختلاف مقدار واشرها رو نشون میده.

و سمت شاگرد هم اختلاف داره!

سوال اینه که نمیدونم این واشرها فابریک بودن و یا بعدا اضافه شدن ؟
    ماشین در حال حرکت مقداری به سمت راست متمایل هست ولی فرمان اصلا نمیزنه و حرکت ناگهانی هم اصلا نداره حتی با 150 کیلومتر سرعت امنحانش کردم ولی در زمان حرکت در مسیر مستقیم باید کمی فرمان را به سمت چپ بگیرم!!
    ممکنه طبقها قبلا بر اثر ضربه مشکل پیدا کردن و خواستن با واشر گذاری میزانش کنن؟
    البته تصمیم دارم در اولین فرصت (احتمالا بعد از رنگ) جلوبندی رو باز کنم و از نو ببندم و یه جک 10 تن با مارک نوا هم گرفتم.ولی اگر بدونم طبقها مشکل دارند از قبل نمونه ی سالم رو تهیه و اماده میکنم.
    Last edited by MJ1970; 07-03-2013 at 09:15.

8. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

با اچازه علی آقا.
    اطلاعاتی که من دارم ولی نمیدونم درست هست یا نه
    اون واشر ها برای تنظیم هستش. ظاهرا فابریکه اما برای شما فکر کنم واشر طرف دیگر هم روی اون واشر ها قرار دادن.
    احتمال میدم قبلا تصادفی داشته که باعث شده سر چرخ کمی مایل بشه! اینجوری با مهار کردنش تونستن صاف کنن!
    اون چیزی هم که گفتن شروع حرکت باید کمی فرمون رو به چپ بدم بعدش درست میشه از همین قضیه آب میخوره

10. 5 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    فقط در شروع حرکت اون حالت نیست و کلا با هر سرعتی این مشکل رو داره و با افزایش و کاهش سرعت مشکلش کم و زیاد نمیشه و کلا در حال حرکت فرمان کمی به سمت چپ باید مایلتر باشه و اینطور نیست که فقط در شروع حرکت این حالت باشه.
    من خودم به طبق های سمت راننده مشکوک هستم چون از همون سمت هم قبلا ضربه داشته و روی گلگیر قبلی سمت راننده اثر تصادف بود ولی شاسی مشکل نداره و طبقهای سمت راننده کلا فنر سمت راننده رو شل نگه داشتن و ارتفاع سمت راننده رو 1.5 سانتی منر کمتر از سمت شاگرد نگه داشتن!
    راهنمایی بفرمایید چکار کنم چون به هیچ وجه نمیشه با واشرگذاری مشکل رو اصولی حل کرد و قطعا لاستیک سابی پیدا میکنه.پس اون واشرها به طور فابریک وجود دارن ؟
    اگه مطمین بشم طبقها مشکل داره کلا عوضشون میکنم و کاملا فابریک میشه.
    Last edited by MJ1970; 07-03-2013 at 10:24.

12. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد اون واشرها( لاينر) ، فرمايش جناب امير كاملا درسته، البته در تمام خودروهاي آمريكايي، حتي بصورت نو، اين لاينرها وجود داره و براي تنظيم طبق بالا بكار ميره ( لاينرهاي اصلي آمريكايي تقريبا شكل آچار تك سر رو داره كه دسته بسيار كوتاهي داشته باشه)
    از اين لاينرها براي تنظيم فرم قرار گرفتن طبق بالا و درنهايت تنظيم كجي و راستي و البته زاويه انحراف تاج تاير( بالاترين قسمت تاير در حالت توقف و حالت عمود بر سطح زمين) به سمت داخل و بيرون، استفاده ميشه كه روي تنظيم فرمان تاثير داره.
    اين لاينرها بين پايه طبق و پايه شاسي كه به خود شاسي متصل شده قرار گرفته و با كم و زياد شدن تعداد اونها اين انحنا تغيير ميكنه، البته محدوديتي در اين كار وجود داره و اونهم كمبود فضاي نصب اين لاينرهاست.
    كشيده شدن بسيار كم تاير به يك سمت( در حدي كه ماشين شما داره) لاستيك سابي بوجود نمياره، مگر اينكه تاج تاير و يا زاويه ( to in و to out ) از يه حدي بيشتر بشه كه اونوقت حتي ميتونه باعث شنيده شدن صداي لاستيك در نرمترين و ارامترين ترمزها بشه و در حين حركت هم اين صدا بخوبي شنيده ميشه و كشيدن ماشين به يه سمت هم كاملا و با مقدار زيادي مشهوده.
    در كنار تنظيم با لاينر، كه براي طبق بالا استفاده ميشه، تنظيم طول ميله متصل به سر روتها هم هست( كه به سگدست وصل شدن) و اونها بيشترين مقدار تاثير در كشيده شدن به يك سمت رو دارن، البته تمام اينها ميتونه با خرابي شاسي و تصادف داشتن ماشين دچار تغييراتي شده و تنظيم مجدد بخواد و اگر صدمه ديدن شاسي از يك حدي بيشتر باشه با اين تنظيمات چندان نميشه مشكل رو رفع كرد.
    اگر اندازه هاي شاسي رو بگيريد و از يك صافكار واقعا ماهر در مورد تنظيم و چك كردن شاسي كمك بگيريد بهتره چون گاهي لازمه شاسي با وينچ كشيده و تنظيم بشه كه اين خودش نيازمند ابزار كار هست كه اونها دارن.

و اينهم دوهزارومين پست....!!!

Last edited by camaro lt; 07-03-2013 at 14:23.

14. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در مورد شاسی تا جایی که در توان خودم بود چک کردم و نتیجه ای که بهش رسیدم این بود که طبقها به دلیل ضربه ای که به سگدست سمت راننده خورده کمی تغییر شکل دادن و به همین دلیل هم با اینکه فنر چپ و راست ماشین با هم از نظر ارتفاع یکی هستن ولی وقتی فنرها در تعمیر جلوبندی (2 سال قبل) جا زده شد سمت راننده 1.5 سانتیمتر پایینتر می ایسته!!
    و فکر کنم محلی که فنر سمت راننده درونش قرار میگیره کمی جا باز کرده و احتمال میدم با تعویض طبقهای سمت راننده حل بشه.ولی اینها فقط حدسیات خودم هست و ممکنه اشتباه کنم.
    البته ماشین رو به چند صافکار و شاسی کش هم نشون دادم ولی صرفا از دور یه نگاه میکنن و یکیشون گفت شاسی اینها تیر اهنه و امکان نداره تکون بخوره!دیگری هم که همه به اسمش قسم میخوردن یه نگاه کرد و گفت شاسی سالمه.
    البته من خودم با متر فاصله های دو سرشاسی و چرخها رو طولی و عرضی و ارتفاعی چک کردم و مشکلی ندیدم و فکر میکنم که برای چک کردن شاسی به صورت کاملا دقیق و میلیمتری راهی به جز اندازه گیری وجود نداره.
    در حال حاضر جاهایی که به نظر شما میشه چک کرد (شاسی)و من چک نکردم رو بفرمایید تا در حد توان چک کنم.فعلا که صافکار خوبی به غیر از جاهایی که بردم مد نظرم نیست و فعلا چاره ای نیست جز اینکه تا حد ممکن خودم چک کنم.

Last edited by MJ1970; 07-03-2013 at 15:56.

16. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Misha.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

just camaro

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در مورد جلوبندی نوا داشتم تحقیق میکردم که به چیزای جالبی رسیدم و اینجا لینکش رو قرار میدم .
    در مورد تعویض جلوبندی نوا 1970 هست که لوازم جدید روش میبندن و ترمزها از کاسه ای به دیسکی تبدیل میشه و نکته ی جالبش این بود که بوش طبقهای جدید گریس خور دارند و مشکل بوش طبقهای قدیمی اینه که گریس خور ندارند و معمولا جیر جیر میکنن بعد از یه مدت ....

19. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •