ولی من همچنان با تمام مسنجرها و mail.yahoo.com مشکل دارم! با سه سیستم مختلف که رو یکیش هم دو تا سیستم عامل (کاملا مستقل از لحاظ بوت لودر , ini,bcd...) ارتباط بی سیم، باسیم... تست کردم نتونستم لاگین بشم. البته همون اول صبح با اون براوزر معروفه! (که چندماهی بود چیزش کرده بودند و لازم بود که توش یه سری تنظیمات انجام بشه!(که در حال حاضر به روال سابق برگشته!)) لاگین کردم و چیزش رو تو اینترنت اکسپلورر ست کردم و همه چی رو به خوبی و خوشی برا خودم حل کردم. ولی بحثم اینه که تا کی قراره وضعیت اینطوری بمونه؟! مگه تفاوت حقوق 2نفر باسواد با اینایی که الان گذاشتن برا پشتیبانی، چقدر هست؟ آخه چرا وقتی بهشون می گی من فلان تنظیمات رو بررسی کردم رو چندتا سیستم تست کردم...؛ بگه که "مشکل از مودم به اونطرف هست!" مگه لوله کشی آبیاریه که بعداز کنتور قبل از کنتور داشته باشه؟! در نهایت هم گفتند که نمی دونیم مشکل از چی هست! 24ساعته بودنشون هم که حکایتی هست برای خودش! کلا مثل اینکه شبا رو در 24ساعتشون حساب نمی کنن! 2تا 12ساعت، روزای 2 روز پشت سرهم رو جمع می کنن می گن 24! به عنوان نمونه وقتی شبا از فایل سرور همارا دانلود می کنم سرعت دانلودم مدام صفر میشه بعد چند ثانیه ماکزیمم می شه، نمودار منحنی دانلودریت می شه شکل یه موج مربعی که اصلا تریگ نشده!!! فایل دانلودی هم هیچ اعتباری بهش نیست و ممکنه که با این وضعیت خراب شده باشه! بدیهیه که این مشکل از ساعت 02:00 شروع می شه تا 08:00! یه بار چون می خواستم در حین دانلود ازشون علتش رو بپرسم و اونا هم نتونن انکار کنن، چند شب بین ساعات رایگان سعی کردم باهاشون تماس بگیرم، نتونستم! در نهایت روز جمعه حدود ساعت 10 صبح تونستم گیرشون بیارم و طبق معمول عکس منحنی ها رو در شرایط مختلف (که ایشون به بیسم بودن ایراد گرفت!) و رو 2تا سیستم عامل مختلف براش فرستادم؛ که در نهایت اون نابغه فرمودند که "نمی دونم مشکل از کجاست ولی به مسئول مربوطه اطلاع می دم"من سرویس 128 نامحدوددارم
دیسکانکت که چند روزه خیلی زیاد شده
ولی با یاهو مشکلی نداشتم و هر لحظه لاگین میکنم
خلاصه که به نظرم مهمترین نماد پیشرفت تمدن و فرهنگ یه مملکت محترم شمردن حقوق دیگران هست، که البته مراجعی هم برای پیگیری حقوق باید وجود داشته باشه! (و گرنه برا خودم هم اگه الزام نباشه ،خودم رو ملزم نمی بینم! مگه مرض دارم!؟ والا...!)
مخلصیم!![]()