مرسیییی
نظرت در مورد گارانتی چیه؟
اگه بخوام 1537 بگیرم حتما با گارانتی بگیرم به نظرت؟؟
و اینکه گارانتی زیگورات چقدر تفاوت قیمت داره؟؟؟؟؟؟
![]()
مرسیییی
نظرت در مورد گارانتی چیه؟
اگه بخوام 1537 بگیرم حتما با گارانتی بگیرم به نظرت؟؟
و اینکه گارانتی زیگورات چقدر تفاوت قیمت داره؟؟؟؟؟؟
![]()
گارانتی زمانی معنی پیدا میکنه که واقعا خدمات درست به مشتری بدن نه اینکه فقط پولی در ازای خدمات بگیرن موقعی هم که نیاز داشتی نتونی پیداشون کنی و تازه پیداشون هم بکنی میزنن زیرش یا یه بهونه ای میارن که از زیر مسئولیت در برن !! اکثر گارانتی های ایران اینجوری هستن غیر اونایی که وارد کننده مستقیم از خود سازنده هستن مثل زیگورات و ایران رهجو و ایران اچ پی ، اینا چون طرف حسابشون خود سازنده هست نه واسطه مجبورن برای اینکه آمار فروش خودشون و سازنده بالا بره و اسم برند بد در نره خدمات درست بدن و از زیر کار در نمیرن !
اگه واقعا میخوای خیالت راحت باشه و دستت به جایی بند باشه آره با گارانتی معتبر مثل زیگورات بگیر و زیگورات هم مال بابام نیست یه وقت پست تبلیغاتی در نظر گرفته نشه برام !! اختلاف قیمت هم بستگی به مدل داره و پرفروش ها اختلاف قیمت زیادی ندارن چون اگه زیاد باشه کسی از گرونفروشه نمیخره مثل همین 1537 فکر کنم دور و بر 50-60 باشه اختلافش ...
دوست عزيز اختلاف قيمت زيگورات و امرتات تقريبا 70 هزار تومنه با مغازه. اگه بدون گارانتي بخري يه سري هم به جمهوري بزن بازار علاء الدين اونجا ارزونتر ميتوني پيدا كني ولي اگه خيلي حرفهاي نيستي كه فرق نو و دست دوم رو تشخيص بدي حتما با گارانتي معتبر بخر. و 3 تا ايراد به xps ميگيرن (با همه اين ايرادا خواهرم xps خريد)
1 - قيمت دي وي دي رايترش 300 تومنه. ميدوني كه يه روزي خراب ميشه چون اصلا قطعه مصرفي حساب ميشه
2 - ميني سي دي و ميني دي وي دي نميخونه و اگه يه ديسك تو باشه ديسك دومي رو بزاري اونم ميكشه تو و چرخ ميكنه ميده بهت.
3 - اگه بخواي كار سنگين مثل رندر و .... اينكارا رو بكني حتما بايد يه فن بزاري زيرش . گرم ميكنه اساسي
4 - چقدر خوشگله بيشرف
5 - رمش يكي از زير عوض ميشه و يكي از رو. يعني بيخيال عوض كردن رم شو چيزي بخر كه جواب كارتو بده
سلام به همه
من با توجه به اینکه بیشتر کارم برنامه نویسی هست در همین تاپیک دوستان dell vostro 1510 رو بهم پیشنهاد دادن ولی خوب 1510 قیافه ی خیلی وحشتناکی داره ولی از طرفی کانفیگش خیلی خوب بود
می خوام بدونم مدل دیگه ای هست که کانفیگ بالایی داشته باشه و ظاهرش هم نسبتا خوب باشه (انتظار ندارم قشنگ باشه ولی بهتر از 1510 باشه )
من می تونم ت0ا 1/200/00 هزینه کنم از طرفی شنیدم که قراره تا 2 ماه آینده قیمت ها افت کنه به نظرتون بهتر نیست تا 2 ماه دیگه صبر کنم و با 1/200/200یه مدل بهتر و بالاتر بخرم
الان نخر ... به نظر من درسته قیمت ها به خاطر آخر سال دراپ میکنه ، اما محصولات جدیدتر در راهند ... البته قیمتشون هم زیاد کم نیست ...
اگر بودجه محدوده الان خرید کنید
سلام دوستان
لپ تاپی با قیمتی تا یک میلیون تومان، با امکانات خوب و کارامد می خواستم.
لطفاً مرا راهنمایی کنید.
کدام شرکت و لپ تاپ را پیشنهاد می دهید.
اگر ممکن است نام گارانتی آنرا هم ذکر نمایید.
متشکر
سلام.چند وقته خفن دنبال یه لپ تاپ خوبم.کمکم کنید.من دنبال این مشخصات میگردم که هم بازی خور خفن باشه هم واسه فیلمهای HD باشه و هم واسه کارای مالتی مدیایی و گرافیکی
رم 4 گیگ یا بالاتر
هارد بالای 500 گیگ (قابلیت ارتقا هم داشته باشه خوبه)
کارت گرافیک:بازی خوری باشه دیگه
وزن مهم نیست
ظاهرشم زیاد مهم نیست
قیمت تا 2500000 باشه مناسبه
من این مدلهارو تو اینترنت پیدا کردم:
G71V
Intel® Core™2 Duo Processor T9600/T9400/P8600/P8400/P7350
DDR2 800MHz SDRAM, up to 4GB
Nvidia GeForce 9700M GT, with 512MB GDDR3 VRAM
(البته فکر کنم فعلا تو ایران نیومده باشه)
G50v
Intel Core 2 Duo T9400 2.53GHz
4GB 800MHz DDR2 RAM
Nvidia GeForce 9700M GT 512MB
HDD 500GB (250*2
Sony AW170Y/Q
Intel Core 2 Duo T9400 / 2.53 GHz
Cache size 6 MB
ram 4 GB
Hard Drive 500 GB - Serial ATA-150 - 4200 rpm
Hard Drive (2nd) 500 GB - Serial ATA-150 - 4200 rpm
Graphics Processor / Vendor NVIDIA GeForce 9600M GT
(یه جورایی به نظر میرسه این مدل سونی از همه بهتره)
ASUS G71G A2
Intel Core 2 Duo T9400 / 2.53 GHz
Ram Installed Size: 6 GB / 8 GB (max) DDR2)
(عجب رمی داره لامصب!!!!)
Hard Drive: 320 GB, Serial ATA-150, 7200 rpm
Hard Drive (2nd): 320 GB, Serial ATA-150, 7200 rpm
Type: DVD±RW (±R DL) / BD-ROM
Graphics Processor / Vendor: NVIDIA GeForce 9800M GS
Video Memory: DDR3 VRAM, 512 MB
(اینکه میگه دوتا هارد 320 گیگ یعنی میشه خودم به جاشون دو تا هارد 500 بذارم یا نه؟؟؟؟؟؟)
این مدلهایی بود که واقعا حال کردم.البته فکر کنم مدل سونی گرونتر باشه.من از G71G-A2 خوشم اومده اونم بخاطر رم خفنش!! فقط فکر کنم کارت گرافیکش یکم جالب نباشه.از اساتید و دوستان عزیز تقاضا دارم کمکم کنند.یه خواهش دیگه هم داشتم که اگه تونستین قیمت این مدلها یا رنجشونو بهم بگین.(خدایی خیلی طول کشید تا تایپ کنم.).ممنون./
آره خب خیلی ها با ظاهر 1510 کنار نمیان و خشکه طراحیش ، میتونی به قول رجیستر اگه پولت محدوده و عجله و نیاز داری بخری ولی خب مدل های جدید معمولا بعد از عید میان ... بهتره برای خرید لپ تاپ عجله نکنین چون چیزیه که اگه آدم اشتباه خرید کنه خیلی ضدحال داره و میخوره تو ذوق آدم !
اي ول
منم دنبال همين چيزي كه ميخاي ميگردم
من يكي دو مدل اپل و كازنيو توشيبا هم ديدم كانفيگشون عالي بودن فقط تو دي ماه 3200 بودن
فكر نكنم ارزون شده باشن
ولي خداييش عالي بودن
منم 2500 پول دارم
حيف نميتونم اونا رو بخرم
اپل مدل 471
كازميو مدل ايكس 300
يه سرچ كن ببين چيه.....!!!
خب رسیدیم به برندی که تازه چند ساله به طور مشترک داره لپ تاپ میسازه و البته بیشتر پروژه از طراحی تا ساخت رو خود فوجیتسو انجام میده و بیشتر سود رو هم خودش میبره ، فوجیتسو زیمنس تو اروپا خوب فروش میکنه و طراحی های کلاسیک داره و داره راه خودش رو میره و تو ایران هم به خاطر قیمت های پایین طرفدار پیدا کرده برای خودش ... فعلا ارزونترین لپ تاپ در حوزه 15 اینچی ها رو همین برند داره که از نظر کمی خیلی خوبه ولی کیفی رو نمیدونم ! به هر حال یه سری هم هستن که احتیاج ندارن زیاد هزینه کنن و دستگاه گرون بخرن و براشون فرقی نمیکنه که گرافیکش آی فلانه و ... ! این مدل بهترین دستگاه با قیمت مناسب از طرف فوجیتسو هست ...
سری های فوجیتسو شامل : AMILO - AMILO PRO - CELSIUS - EMPERIOMO - STYLISTIC - LIFE BOOK
مدل : Emperimo Mobile V6545
قیمت در ایران : 998.000 تومان
گارانتی : بهین تکنولوژِی ( نماینده رسمی و انحصاری Fujitsu Siemens در ایران )
CPU : 2.0 Ghz - 3MB - 1066
RAM : 3GB DDR2
HDD : 320GB Sata 5400 RPM
VGA : ATI HD3450 256MB
LCD : 15.4" WXGA 1280x800
Weight : 2.8 KG
Made in Germany
Bluetooth & Webcam
من خودم با دستگاه های فوجیتسو کار کردم البته مدل 2 سال پیشش و در حد دستگاه های ارزون قیمت و اداری خوب جواب میده و گارانتی خوبی هم تو ایران داره و با مشخصات بالا قیمت معقولی داره ... جالب اینجاس بهین برای رضایت مشتری یه مقداری پول میگیره و شما میتونین گارانتی دستگاهتون رو تمدید هم بکنین !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)