ویندوز من هم 64 بیتی هست خیلی هم خوب کار میکنه !
ویندوز من هم 64 بیتی هست خیلی هم خوب کار میکنه !
سلام ببخشید من این sims medieval رو از یه یه جا دیگه دانلود کردم ولی وقتی میرم توش میگه باید سی دی رو بزارم...توی صفحات 494 یا 495 بود فک کنم نگاه کردم گفته بودن از سریاله با همون سریال نصب کردم ولی نشد...باید چیکار کنم؟
کرکی هست که بازی رو بشه بدون سی دی اجرا کرد؟ من کرک خود سی دی رو ریختم ولی بازم سی دی میخواد واسه اجرای بازی
در ضمن از وقتی آپدیت خود لانچر بازی رو با حجم حدودا 1 گیگ ریختم دیگه وارد بازی نمیشه،باید کرک جدید بریزم؟ هیچ پکی هم نریختم تا الان
از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک و آپدیت و پک هارو دانلود کن درست میشه.البته اگه سیمزت هم نسخه قدیمی باشه باید اون رو هم دانلود کنی(برای نصب پک ها)![]()
سلام
1-درمورد برنامه pose player سوالی داشتم .من فایل های مربوط به این برنامه و چند تا از pose هایی که دانلود کرده بودم رو تو فولدر mods قرار دادم.آیکون برنامه رو هم تو بخش لوازم دکوری پیدا کردمو توی خونه ام قرار دادم،وقتی روش کلیک می کنمو مثلا گزینه select a pose from list رو می زنم،هیچ اتفاقی نمی افته و سیمزم همینطوری سرجاش می ایسته بدون اینکه هیچ کاری انجام بده.نه لیستی میاد نه سیمزم حرکتی می کنه.انگار که سیمزم هنگ کنه.فقط سرجاش می ایسته و همون حالاتی که موقع ایستادن داره رو نشون میده (مثل قبلش) وقتی هم که روی آیکون برنامه که اون گوشه بالا سمت چپ هستش کلیک می کنم تا لغوش کنم،روش ضربدر قرمز می افته ولی همینجوری با ضربدر باقی می مونه،سیمز منم همینطوری سرجاش هست.بازی هنگ نمی کنه چون می تونم صفحه رو بچرخونم یا برم توی نقشه ... فقط سیمزم سرجاش خشک میشه!اون آیکونه هم همونطوری میمونه حتی وقتی به سیمزم دستور میدم که مثلا با کامپیوترش بره کار کنه،هنوز اون آیکونه pose player اون گوشه بالا سمت چب باقی هستشو سیمز منم سرجاشه و به دستورم عمل نمی کنه.آخرش مجبور میشم از بازی خارج شمو دوباره بازی رو اجرا کنم.
2-چطوری از سیمزم back up بگیرم؟
وقتی ویندوزم رو پاک می کنم باید بازی رو هم از اول نصب کنم و هم از اول شروع کنم،البته من متوجه شدم که اگه فایل های مربوط به پوشه document\electronic arts رو توی یکی از درایوهام کپی کنم و بعد از اینکه ویندوزم رو عوض کردمو دوباره بازی رو نصب کردم،اگر این فایل ها رو دوباره به همون مسیر گفته شده برگردونم بازیم رو از همون جایی که بوده شروع می کنه،اما راستش حجمش بالاست مثلا 11GB بودش که کپی کردن و انتقالش یه مقدار وقت گیره.در ضمن من فایل های با پسوند sims3pack و package زیادی رو هم نصب کردم،چطوری از سیمزم یه back up تهیه کنم که بعد از نصب دوباره ویندوز و بازیم،هم بازیم از جایی که بوده شروع بشه هم اینکه فایل های package و sims3pack هم توش باشه؟(کلا همون تنظیمات رو حفظ کرده باشه)
لطفا راهنمایی کنید.ممنون.
چه عجب یکی جواب منو داد!
ممنون camry
ولی مشکل اینه که وقتی زن داری اصلا نمیتونی با کسی رابطه عاشقانه برقرار کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خواهش میکنم کمکم کنید!!
من یه اپدیت حدود 1GB دانلود کردم حالا بازی اجرا نمیشه
کرک اخرین نسخشو کسی نداره sims 3
سلام
نسخه اي كه من ازش استفاده مي كنم خودش كرك شده است واسه همين تا به حال به كركش نياز پيدا نكردم اما يه نگاه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بندازيد،شايد به درد بخور باشه براتون.
چرا اتفاقا همین چند روز پیش یه خیانت کردم فقط باید دور از چشم زنه رابطه بر قرار کنین
نه متاسفانه
نسخه ای که من استفاده میکنم 2.17.2 هستش
کسی کرک این نسخه رو نداره sims 3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)