Safe Run Shared : ایجاد امنیت در به اشتراک گذاری فایل ها در سیستم های شیرینگ.
Safe Run برای اجرای برنامه ها در محیط ایزوله شده است.
Safe Run Shared : ایجاد امنیت در به اشتراک گذاری فایل ها در سیستم های شیرینگ.
Safe Run برای اجرای برنامه ها در محیط ایزوله شده است.
کمی بیشتر توضیح میدید؟
قابلیتهای Safe Run مبتنی بر تکنولوژی جدید Sand Box در این محصول ادغام شده است، قابلیتی که در محصولات امنیت اینترنتی منحصر به فرد است.
Safe Run به کاربر این امکان را میدهد که نرمافزار جدید را در یک محیط ایزوله شده اجرا نماید، و در نتیجه سیستم عامل را از همه تغییرات مخرب در امان نگاه دارد. آمار نشان می دهد که هکرها غالبا با بهره برداری از آسیب پذیری سیستم عامل و برنامههای مورد اعتماد به برنامههایی که از اینترنت استفاده میکنند حمله مینمایند.
قابلیت Safe Run کاربر را قادر می سازد که با استفاده از انواع مرورگرهای اینترنتی با ایمنی و راحتی بسیار بیشتری از فضای اینترنت استفاده کند و در عین حال هر تعداد نرم افزار دیگر را به طور همزمان اجرا کند. نمایش یک نوار سبز رنگ به دور پنجره برنامه به کاربر نشان میدهد که آن نرم افزار محافظت شده است.
سلام به همه ي دوستان !!!
به همه پيشنهاد مي كنم به تاپ تن بريد و بهترين آنتي ويروس رو ببينيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این دیسک نجات رو از کجای سایت کاسپر میشه دانلود کرد؟ با خود برنامه نمیخوام دانلود کنم چون باید برم کافی نت از لینک های سایت های متفرقه هم میترسم مشکل داشته باشه اگه ممکنه لینک صفحه ای از خود کاسپر که برای اون توضیح داده باشه که الان چه ورژنی اخرین هست و لیتک دانلود رو گزاشته باشه بدید
با سپاس
ویرایش
دوستان یه سوال دیگه این فولدری که مای کامپیوتر درست میشه کارش چی هست؟ وتوی ورزن 2010 اینترنت سکیوریتی فایل هایی که پاک میشن کجا قرینطینه میشن؟
Last edited by mrmmnb; 14-11-2009 at 21:52.
با سلام.کسپر اسکای هر چنددقیقه ای پیغام زیری را میدهد
و روی ریورت هم که کیلیک می کنم تصویر زیر را نشون میده
میخاستم بدونم دقیقا چی میگه چون خیلی رو یاعصاب میره والبته احتمال نرم افزار جاسوسی میدهم .با تشکر
با سلام به همه دوستان .یه مدتیه که درایو c کامپیوترم حسابی پر شده و شدیدا اخطار میده .تا اونجاییم که پیگیری کردو واسه پوشه کسپرسکیه که تو این آدرسه .C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8.حالا سوال من اینه که این طبیعیه که این فولدر 2 gig باشه ؟
یا میشه جاشو تغییر داد ؟ یا اینکه چیزی ازش کم کنیم؟
سلام دوستان
من قبلا از نسخه ی 8 کسپرسکی استفاده میکردم وحالا میخواستم نشخه 2010 رو دانلود واستفاده کنم
برای تسخ ی 8 یادمه که یکی از دوستان زحمت کشیده بود و Setting کسپرسکی رو به صورت کامل در قالب یک فایل PDF شرح داده بود
حالا میخواستم بدونم که آیا چنین چیزی برای نسخه ی 2010 خم تهیه کریدن یا نه ؟ و اگه تهیه نشده ، Setting نسخه 2010 با نسخه 8 چقدر فرق کرده ؟ ( چون من عادت دارم که تا ریزترین تنظیمات رو خودم انجام بدم )
نتايج ارايه شده توسط اين سايت هيچ ارزش علمي نداره.اين سايت از راه تبليغ محصولات 20درصد سهم فروش را براي خودش برميداره و تستهاي تخصصي خاصي را روي محصولات امنيتي انجام نميده.
از سايت زير ميتونيد دانلود كنيد با ذكر اين نكته اين فايل براي 4-5 ماه قبل ميباشه:
آخرين نسخه را بايد از سايتهاي مختلف بگرديد و پيدا كنيد.خود كاسپر لينك فوق را داشت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد آن فولدر دوست خوبمون در صفحه قبل توضيح داده اند.
آن پيغام ميگه رفتار آن برنامه كه ظاهرا درايور سخت افزار خاصي هم بايد باشه شبيه يك Keylooger ميباشه.البته اگر آن درايور از سايت معتبر دانلود شده باشه آن پيغام مشكل خاصي نداره.
محتويات فولدر Temp را با غيرفعال كردن كاسپر و Exit آن ميتونيد پاك كنيد.
محل آن فولدر را نميشه تغيير داد.
فعلا تنظيمات خاصي براي نسخه 2010 در قابل فايل PDF منتشر نشده.اصول تنظيمات در نسخه هاي مختلف مشابه هم ميباشند.نسخه 2010 يكسري امكانات بيشتري نسبت به نسخه هاي قبل داره كه براحتي ميتونيد از عهده تنظيمات آن بربياييد.
سلام
من یک مشکلی دارم که یک بار دیگه هم اینجا گفتم
مشکل ام مربوط به انتقالات کسپر هست . توی Network traffic این مقدار نوشته شده که واقعا همین مقدار دانلود شده (با برنامه ی دیگه دیدم) , اما شما می گفتید که این مقدارش دقیق نیست و غیر واقعی هست.
به نظر میرسه مربوط به application reaport اش باشه , اما چطوری غیر فعال میشه ؟ اگه نسخه 2009 رو بریزم چیزیو از دست میدم نسبت به این نسخه ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)