سلام.
اگر از برنامه های جانبی مدیریت بلوتوث استفاده میکنید مثل OBEX Inbox توی تنظیماتش تیک گزینه دیباگ رو بردارید درست میشه.![]()
سلام.
اگر از برنامه های جانبی مدیریت بلوتوث استفاده میکنید مثل OBEX Inbox توی تنظیماتش تیک گزینه دیباگ رو بردارید درست میشه.![]()
اینجا تاپیک x1سرعت بلوتوث به گوشی در ارتباط و رامتون بستگی داره . با چه گوشی این سرعت رو دارین ؟
منم رلجع به x1 گفتم
مرسی از راهنماییتونسلام.
من از پرشین بلو استفاده میکنم
تو قسمت ریسیو تیک گزینه ی WM will reciev files رو زدم
سرعتش بهتر شده ولی نه خیلی حدود 40 تا 50
من وقتی n78 داشتم سرعتش وقتی با لپ تاپم در ارتباط بود حدود 150 بود
50 اخر سرعت x1 ه؟؟
دوست عزیز !اینجا تاپیک x1
منم رلجع به x1 گفتم
شما بلوتوث که می فرستید واسه چه گوشی می فرستید ؟! "گوشی در ارتباط ! "
50 برای ارتباط با لپ تاپ کمه !
با لپ تاپ 50
با ان 78 هم همین حدود
با کا 510 حدود 20![]()
این نهایت سرعت X1 نیست ...
با K510 شاید طبیعی باشه ولی با لپ تاپ خیر !
از چه رامی استفاد می کنید ؟
رام اصلی خود گوشی
ورژن 1.05.931.10
این ورژن رو نمی دونم ، اگه R3A باشه که واقعا جای سوال داره این سرعت !
من به شخصه از برنامه های جانبی استفاده نمی کنم و سرعتش در ارتباط با لپ تاپ خیلی خوبه .
سلام خسته نباشید من رام انرزی نصب کردم بعد فارسی ساز هم نصب کردم ولی وقتی بک آپ پیام هامو میارم پیام رو فارسی نشون میده ولی وقتی بازش میکنم علامت؟؟؟؟؟؟ به جاش هست . فارسی سازهم از علی رضا استفاده می کنم خواهش میکنم کمکم کنید.
یعنی وارد مسیج که میشید ، مسیج ها رو باز نکرده می تونید بخونید ولی وقتی بازشون می کنید علامت سوال میشن ؟
سلام نه . مقداری از متن فارسی که قبل این که باز بشه مثل حالت معمول هست ولی وقتی باز میشه علامت سواله کلش . خواهش می کنم کمک کنید
الان که یه عکس هم که اسمش فارسی بود رو دیدم اون هم به جاش علامت سوال بود خواهش میکنم کمک کنید.
با فارسی ساز mobidiv هم امتحان کردم نشد. فارسی میخونه برای اسمس ولی نوشتن پیام و باز کردن پیام فارسی به جای کلمات علامت ؟؟؟؟؟؟ میزاره /کمک کنید.
Energy.XPERIA.23569.Sense2.5.Cookie.Jun.2 6
Last edited by mohsen.haftom; 30-06-2010 at 01:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)