من هم همین مشکلو دارم... وقتی آفیس رو نصب می کنم یه مدتی خوبه و یهو قاط میزنه و دیگه کیبورد کلمات فارسی کار نمی کنه. جالبه برای تایپ فارسی باید اول یک سیمبول مثل نقطه رو تیپ کنم و بعد اون میتونم فارسی تایپ کنم!!!!
من هم همین مشکلو دارم... وقتی آفیس رو نصب می کنم یه مدتی خوبه و یهو قاط میزنه و دیگه کیبورد کلمات فارسی کار نمی کنه. جالبه برای تایپ فارسی باید اول یک سیمبول مثل نقطه رو تیپ کنم و بعد اون میتونم فارسی تایپ کنم!!!!
از قوانین انجمن ابتدا جستجو هست
جستجو کنید تا پاسختون رو پیدا کنید
سلام خسته نباشيد من مي خوام توي ورد اعدادم رو فارسي بنويسم بايد از فارسي به انگليسي برم قبلا با يه كامپيوترديگه كارمي كردم اما تو اين كامپيوتر اين مشكلو دارم.از كنترل پنل هم امتحان كردم درهيچ حالتي درست نميشه ميشه راهنماييم كنين؟
سلام
در ورد2007 چطوری می شه فهرست جدول و فهرست شکل ایجاد کرد؟
من با table of content فهرست مطالب درست کردم اما بقیه رو نتونستم.
می دونم حتما راجع به این مورد توضیح داده شده اما بعد از سرچ چیزی پیدا نکردم.
ممنون از توجهتون
-----------------------------------
پیداش کردم،با دقت جستجو نکرده بودم.
Last edited by setare2; 24-05-2011 at 14:41.
سلام
این پست رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگه می خواید در هر متنی چه فارسی و چه انگلیسی اعدادتون فارسی باشه,باید Hindi رو انتخاب کنید.
درود
هنگام استفاده از برخی فونت ها در ورد 2007 حرف ی جدا نوشته میشه چکار باید کرد؟
ویندوز xp
سلام
این قبیل سوالها خیلی پرسیده شده...لطفاً سرچ کنید!!!
این پست رو ببینید
و می تونید از Shift + X هم به جای حرف ی استفاده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سپاس از شما
با Shift + X حل شد...
آیا راه حلی نیست که بتونه این مشکل را بطور کلی حل کنه و نیازی نباشه هر دفه Shift + X را بزنم...
در آدرس پستی که در بالا قرار دادید دو تا نرم افزار است که دانلود نمیشه
لطفا برای حل همیشگی این مشکل راهنمایی بفرمائید؟
راه حلش همون نرم افزارهایی بود که معرفی شده بودن...
این رو دانلود و اجرا کنید ببینید مشکلتون حل میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر جهت تذکر بجاتون این مسیرنوشته شده توسط wordist;6122525
سلام
میشه برا ورد تعیین کرد که همه تیتره ها رو تو یه صفحه بیاره برا نوشتن فهرست لازم دارم؟
word 2010جستجو شد ولی مسیر ها رو تو ورد2010 نگفته و هلپ ورد هم کمک چندانی نکردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مسیر ها رو تو 2010 توضیح بدید لطفن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)