پست ایشون رو خوندم میخواستم نظر بقیه رو هم بدونم نیازی نیست شما بیای پست یاد آوری کنی.
پست ایشون رو خوندم میخواستم نظر بقیه رو هم بدونم نیازی نیست شما بیای پست یاد آوری کنی.
سرعت و کشش تیپ 5 یا اس دی وی 8 بالاتر از تیپ های دیگر هستن .
تیپ 2 با قدرت 75 اسب و گشتاور 118 نیوتونی نمی تونه حرفی پیش تیپ 5 با قدرت 110 اسبی و گشتاور 142 نیوتونی بزنه .
اس دی وی 8 هم با توان وزنیش که 100 هست در برابر تیپ 5 که 104 هست عملکرد پایینی نداره .
در کل برای سفر و گشت و گذار وی 8 و برای داخل شهر و کار اداری تیپ 5 .
![]()
با این ملاکهای شما اصلا سانتافه ماشین راحتی نیست خشکی ماشین از ix55 هم بیشتره
به صدا افتادن اتاق دقت کنید اگر در خرید این ماشین مصمم شدید . و کمک فنرهاش که خیلی سریع باید تعویض بشن
به نظر من خرید ماشین صفر کیلومتر بهتره اگر از این نظر افت قیمت مشکلی ندارید .
ازنظر من مزدا 3 نیو یا سراتو 2011 بردارید .
نظرتون درباره خودرو جدید دنا چیه ؟ مشخصاتش قدرت موتور 150 اسب رو زدن!!!
همون موتور ef7 هست که با توربو شارژ تقویت شده باید ببینیم چه مصرف سوختی را به جا می زاره اولش قرار بود با موتور tu5 هم عرضه بشه ولی نباید دل بست تا ببینیم چی میشه اخه ایران خودروست . و مشکلات زیادی به همراه خواهد داشت به حرف نمیشه نظر داد . باید محصول بیاد توی بازار بعد![]()
بابا اصلا کانسپتش هم تولید نکردن ، یه نمونه تولید کردن داخلش سورن ای ال ایکس بود . با عکس خود ایران خودرو زمین تا آسمون فرق میکرد . چراغ های جلوش هم کپی سوزوکی گرند ویتاراست . کاش به جای این همه هزینه و تلاش بیهوده به فکر تولید برندهای روز دنیا و با همکاری خود کمپانی ها بودن .
خوب اگر قرار بود بیاد که دیگه محصول جدیدشون فروش نمیرفت!!!1
در ثانی خوب پلیس با همین بنز هایی که ترتر میزنن چطور میخواد با موتور 150 اسبی کنار بیاد؟!!!
به نظر من اگر ایراد خودرو دنبال بازار یابی هست باید بیشتر روی خودرو های هاچبک تمرکز کنه البته در کنار تولید نوع سدان همون خودروها مثلا من به شخصه اگه ایراد خودرو سمند هاچبک با 4 ترمزدیسکی و موتور 150 تولید کنه به نظرتون سهم هاچبک بهتر نمیشه؟؟؟
مسولین ما که عادت دارن به تولید و اختراع و بومی سازی ماشین های جدیدی مثل پراید 111 هاچبک یعنی نمیتونن یه خودرو هاچبک سمند تولید کنن؟
Last edited by roteal2007; 10-09-2011 at 18:20.
یه پرسش دیگه، تفاوت مزدا 3 تیپ 3 با تیپ 2 در حدی هست که ارزش 3 تومن اضافه داشته باشه؟
بله دوست من.
مزدا 3 رو فقط فولش رو بخرید
سلام. بچه ها يكي از دوستاي بابام 405 86 داره ميخواد بفروشتش..... تمام فابريكم هست.... فقط باهاش ميرقته دره مغازه و ميومده.....به نظرتون چند قيمتش باشه خوبه؟؟؟ دوگانه هستا...... بعد بچه ها قيمت يگانش چنده؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)