با سلام
این رو با گوشی گرفتم 6220 کلاسیک
(جالب اینجاست که دوربین هم، همراهم بود اما با گوشی این عکس رو گرفتم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
این رو با گوشی گرفتم 6220 کلاسیک
(جالب اینجاست که دوربین هم، همراهم بود اما با گوشی این عکس رو گرفتم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و...
ممنون از دوستان
خوشحال هم میشم نظرتون رو بیشتر بدونم
Last edited by tranceyou; 20-01-2012 at 20:12.
از دیروز دارم هی با این دوربین عکس میگیرم.تئوری چه قدر راحت بود همه چیز! پای عمل همه چیز سخت میشه.
اصلا نمیتونم رابطه خوبی بین سرعت شاتر و دیافراگم و ایزو برقرار کنم.کادر بندیم افتضاح هستش![]()
به هر حال چند تا عکس که امروز گرفتم رو میزارم
canon powershot sx40hs
1/50
f/4
iso/100
فاصله کانونی 7
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
canon powershot sx40hs
1/40
f/4
iso/100
فاصله کانونی 8
![]()
Last edited by mohammadirani; 20-01-2012 at 21:11.
آقا این عکس آخرت شاید اشکالاتی داشته باشه اما حال هوای منو عوض کرد .. مخصوصا امسال که خیلی دلم واسه یه برف تنگ شده . جایی که باید اولین شهر باشه که برف بیاد امسال هیچ خبری نبود .
با اجازت :
![]()
خواهش میکنم
چه قدر قشنگ، عکس بی روح من رو جذاب کردین
یه تغییر هیستوگرام چه قدر زیباترش کرد خدایی
تو خود دوربین هنگام عکس گرفتن نمیشه چنین کاری رو کرد؟
ممنون . لطف داری . عکس باید خوب باشه که ادیتش هم خوب در بیاد .و عکس شما هم عکس با حس و حال و نوستالوژیکی بود واسه من .
این تغیر هیستوگرام نیست . در واقع نشنیدم که به پروسه ی سیاه سفید کردن تغیر هیستوگرام بگن ..
هیستوگرام ابزاری هست که اطلاعات نوری و رنگی عکس در اون قابل دیدنه و با تغیر نور و رنگ عکس هیستوگرام هم تغییر میکنه ..
من این رو در لایت روم سیاه سفید کردم ... در خود دوربین هم با انتخاب مود Black White یا Grayscale یا B&W میشه اینکار رو کرد اما بازم باید در نرم افزار ویرایش بشه تا به کنتراست و نتیجه دلخواه رسید ..
پیشنهاد من اینه که رنگی عکاسی کنید و در ادیت اگر خواستی سیاه سفید کن![]()
حرف شما درسته.من اشتباه کردم
هیستوگرام تعداد پیکسل های با یک درجه روشنایی خاص رو با استفاده از بارهای یک گراف نشون میده و به بیان ساده تر مربوط به کیفیت رادیو متریک عکس هستش که من فکر کردم همین کار رو کردین
همین 2 عکس آخر رو سعی کردم چنین بلایی سرش بیرام که نمیدونم چرا نویز عکس اول به خصوص مه موجود در اسمونش این قدر بالا رفتش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)