تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 617 از 2403 اولاول ... 11751756760761361461561661761861962062162766771711171617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,161 به 6,170 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

عزیزم فروم شاتل هم همینجا هست بخونش اگه نخوندی
    N صفحه اخر رو بخون میبینی که داری تعریف الکی میکنی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    والا راستشو بخوای رفتم یه دوری زدم تو شاید صفحه اول رو خونده باشی ولی من یه 10 صفحه ای هم نگاه کردم دیدم بدم تعریف نمی کنن قبول کن تو تمام این شرکتا کسایی هستن که همیشه ناراضی هستن
    باید نسبت کاربرا رو به نسبت سرویس دهنده بگیری بعدا مقایسه کنیم می گن انگار تو مشهد دارن کولاک می کنن

راستی اندیشه نماینده کدوم شرکته

داره خودمونی میشه SasY.King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

چه میکنه این آپلود !!!!!

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این تایپک فقط شده صحنه رقابت کارمندان ispها.
    معلوم نیست به اینا چه قدر حقوق میدن که اینا اینقدر میان اینجا کل کل میکنن.
    بسته دیگه .
    خدایش من با حقوقی که شما تو این ispها میگرفتین یه پست هم نمیزدم تا براشون تبلیغ کنم.
    من فعلا حقوق بگیر نیستم ولی به سهم خودم عذر خواهی میکنم اگر چه چند باز سعی کردم بحث ها 2 طرفه نشه ولی خب دوستامون لطف دارن و اظهار نظر میکنن و چیزایی رو به رقبا / رفقا یا ... نسبت میدن که حداقل خودشون چون نیستن نمیتونن صحت و سقمشو تایید یا رد کنن. خدا رو شکر که اندیشه یه خبطی تو مرکز 4 کرد که الان 1-2 ماهه شده سوژه تخریبی رفقا.
    مثل اونم مثل یه یارویی میمونه که بهش میگن حالت خوبه میگن نه میگن چرا میگه اخه پارسال مریض بودم میگن خب اون که پارسال بود الان چطوری میگه خوب تیستم میگن چرا میگه اخه اون موقع رفته بودم دکتر اصلا حالم خوب نبود. میگن بابا الان رو میگم خوبی؟ میگه نه والا میگن ای بابا چرا میگه اخه اون موقع خیلی بهم قرص دادن و این قصه همینطور ادامه داره.
    اینو به اون دوست عزیزم میگم:
    دوست من اینو ختم کلام میگم چون دیگه به پست های شبیه پست های 2 طرفه جواب نمیدم
    طرفدار هر کی هستی و بهر دلیل نظرت برام محترمه ولی خواهش میکنم سعی نکن نظرت رو به دیگران القا کنی. چون اگه سعی کنی اینکار رو بکنی یکی مثل من اونم بهر دلیل میاد جوابتو میده نتیجش میشه دلخوری بچه های فروم
    تبلیغ میکنی خیلی خوب و عالی ولی دیگران رو تخریب نکن
    منم بعنوان یه طرفدار اندیشه عذرمیخوام که در مقام اعتراض اون لینک رو در مورد شاتل گزاشتم. فکر کنم اگه همه پستامو بخونید همچین موردی که یه سرویس دهنده دیگه رو نقد کنم نزاشته بودم اگه هم گزاشتم اونو هم ببخشن.

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

؟؟؟؟
    منتظر راهنمایی تون هستم

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من فعلا حقوق بگیر نیستم ولی به سهم خودم عذر خواهی میکنم اگر چه چند باز سعی کردم بحث ها 2 طرفه نشه ولی خب دوستامون لطف دارن و اظهار نظر میکنن و چیزایی رو به رقبا / رفقا یا ... نسبت میدن که حداقل خودشون چون نیستن نمیتونن صحت و سقمشو تایید یا رد کنن. خدا رو شکر که اندیشه یه خبطی تو مرکز 4 کرد که الان 1-2 ماهه شده سوژه تخریبی رفقا.
    مثل اونم مثل یه یارویی میمونه که بهش میگن حالت خوبه میگن نه میگن چرا میگه اخه پارسال مریض بودم میگن خب اون که پارسال بود الان چطوری میگه خوب تیستم میگن چرا میگه اخه اون موقع رفته بودم دکتر اصلا حالم خوب نبود. میگن بابا الان رو میگم خوبی؟ میگه نه والا میگن ای بابا چرا میگه اخه اون موقع خیلی بهم قرص دادن و این قصه همینطور ادامه داره.
    اینو به اون دوست عزیزم میگم:
    دوست من اینو ختم کلام میگم چون دیگه به پست های شبیه پست های 2 طرفه جواب نمیدم
    طرفدار هر کی هستی و بهر دلیل نظرت برام محترمه ولی خواهش میکنم سعی نکن نظرت رو به دیگران القا کنی. چون اگه سعی کنی اینکار رو بکنی یکی مثل من اونم بهر دلیل میاد جوابتو میده نتیجش میشه دلخوری بچه های فروم
    تبلیغ میکنی خیلی خوب و عالی ولی دیگران رو تخریب نکن
    منم بعنوان یه طرفدار اندیشه عذرمیخوام که در مقام اعتراض اون لینک رو در مورد شاتل گزاشتم. فکر کنم اگه همه پستامو بخونید همچین موردی که یه سرویس دهنده دیگه رو نقد کنم نزاشته بودم اگه هم گزاشتم اونو هم ببخشن.
    آقایون سلام
    منم به نوبه خودم ازینکه بحث هارو دو طرفه کردیم از همه دوستان معذرت می خوام ، خدایی من سعی نکردم نظرم رو به کسی القا کنم فقط داشتم در مورد سرویسم صحبت می کردم منم قول می دم بعد از این دیگه بحث های دو طرفه و به قول دوستان ،تخریبی انجام ندم و تو این تاپیک فقط به دوستان کمک کنیم ، برای من فرقی نمی کنه امیدوارم با این مباحث تو این فروم باعث بشیم سرویس دهنده ها به فکر اصلاح نقاط ضعفشون بشن و ما هم سرویس خوبی داشته باشیم و از فضای مجازی لذت ببریم

به امید روزی که دیگه اصلا در مورد مشکل سرویس ها صحبت نکنیم و اینترنت با سرعت دنیا داشته باشیم

روز خوش دوستان

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

؟؟؟؟
    منتظر راهنمایی تون هستم
    بله دوست عزیز
    اگه میتونی به مودم وصل شی که هیچ و گرنه

این راهنمای فارسی مودم tp-8811 هست که قبلا بچه ها تو همین تاپیک گذاشته بودن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط حواست باشه فقط مواردی که مربوط به نحوه اتصال به مودم هست و یا نمایش اطلاعان مودم رو اجرا کنی
    نتظیمات مودم رو بهم نزنی
    اگه هم زدی میتونی ریست کارخانه ای کنی
    چون بیشتر سرویس دهنده ها یا حداقل اندیشه با مودمی که کانفیگ کارخانه ای هم داره وصل میشه چون معمولا مودمها VPI/VCI 8/35 رو روی مودم بصورت پیشفرض دارن.

7. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اره دیگه جیگر ما که 1سال نیم هست داریم از اندیشه سرویس میگیریم میدونیم کی قیمت ها را پایین میکشن.
    من خبر ندارم همین جا از بچه ها شنیدم اما فردا زنگ می زنم شرکت یه کارمند قدیمی دارن به نام ماهانیان اون از بقیه مطلع تره اگه خبری باشه از زیر زبونش می کشم بیرون

9. این کاربر از alves2774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    در حال حاضر رشت. گلسار

پيش فرض

بچه ها امروز خبری شنیدم که کلی شوکه شدم.همین فردا میرم شاتل سرویس می گیرم
    امروز رفتم تو سایت شاتل فهمیدم سرویس های art با همون قیمت همشون نامحدود شدن.یعنی 3/1 قیمت شرکتهای دیگه.واسه منی که دانلود زیاد دارم آخرشه.دم شاتل گرم با این قیکتهای کمش

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

از دیروز تا حالا این تایپیک 10 صفحه جلو رفته نشستم تک تک صفحه هارو خوندم حداقل 8 صفحش اسپم بود
    شمارو بخدا یکم پست مفید بدین
    میخاستم در تایید حرف foa.neh بگم اره منم تو مرکز 2 سرعتم تا ساعت 4 از 60 بیشتر نیمیشه اما از 4 به بعد میرسه به 109
    و تا ساعت 6 بیشتر از ساعت 1 تا 4 دانلود میشه

12. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

می بینم که دوست عزیزمون حرف ما رو گوش کرد و یه id جدید ساخت خوبه اما اگه لطف کنه و کلا دست از سر این فروم بر داره بیشتر خوشحال می شیم واقعا این جور کارا حال ادم بهم می زنه اینجا محل جمع شدن کاربراست نه کارمندا
    تبلیغات تکراری و بیخود و اسپم ممنوع
    Last edited by alves2774; 01-09-2010 at 22:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •