تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 617 از 800 اولاول ... 117517567607613614615616617618619620621627667717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,161 به 6,170 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام...من چند وقته ویندوزهایی که نصب میکنم بعد از یه مدت خود به خود میپرن...یعنی وقتی کامپیوترو روشن میکنم بعد از اینکه اون آرم ویندوز xp اومد صفحه سیاه میشه...و من مجبور میشم یه ویندوز دیگه نصب کنم...چند بارم پیش اومده که وقتی بعد از چند وقت میرم تو اون ویندوزی که مشکل داشته میبینم خود به خود مشکلش حل شده...به نظرتون مشکلش چیه...چی کار کنم؟؟خسته شدم از بس ویندوز نصب کردم

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام...من چند وقته ویندوزهایی که نصب میکنم بعد از یه مدت خود به خود میپرن...یعنی وقتی کامپیوترو روشن میکنم بعد از اینکه اون آرم ویندوز xp اومد صفحه سیاه میشه...و من مجبور میشم یه ویندوز دیگه نصب کنم...چند بارم پیش اومده که وقتی بعد از چند وقت میرم تو اون ویندوزی که مشکل داشته میبینم خود به خود مشکلش حل شده...به نظرتون مشکلش چیه...چی کار کنم؟؟خسته شدم از بس ویندوز نصب کردم
    سلام

راه حل مشکلتون :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

3. 3 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام اقا من یه مشکل با ویندوزم داشتم اونم این بود که cpu با 100% ضرفیتش کار میکرد و task managerشو که باز میکردم و به لیست برنامههای در حال اجرا نگاه میکردم یه نرمافزاری که اسمش یادم نیست چندین بار اجرا شده بود و همشون هم در حال پردازش بودن و سیستم کاملا کند شده بود و خیلی سخت میشد با کامپیوتر کار کرد منم فکر کردم حتماا یه ویروسی چیزی هست خواستم یه انتی ویروس نصب کنم که هر چی سعی کردم نتونستم کسپرسکای رو نصب کنم ولی nod32 نصب شد زدیم اسکن کنه که به خاطر کند شدن شدید سیستم نشد یعنی کارا خیلی کند پیش میرفت و با اون وضعیت یه 8 9 ساعتی باید nod کار میکرد که امکانش نبود (به این انتی ویروس اعتماد ندارم و ازش خوشم نمیاد نمیدونم چرا یه زمانی بهترین انتی ویروس شده بود هیچ کاری ازش بر نمیاد فقط کسپر سکای ) خلاصه قید همه چی رو زدیم گفتیم یه ویندوز جدید نصب کنیم سی دی ویندوز رو گزاشتیم سیستم رو ریستارت کردیم و گزینه بوت از طریق سی دی رو انتخاب کردیم تا ویندوز نصب کنیم ولی سیستم اول کار که فایلهای ویندوز تو سی دی رو که load میکنه خیلی بیشتر از حد معمولش طول کشید قبلنا که سه چهار دقیقه ای فایلهلرو لود میکرد و بعد وارد setup میشد این باز حداقل 10 دقیقه ای طول کشید بعد از لود شدن فایل ها و ورود به setup و انتخاب پارتیشن و زدن گزینه نصب ویندوز جدید نصب شروع شد ولی این بار نصب ویندوز هم خیلی خیلی طول کشید شاید یه یک ساعتی یا بیشتر طول کشید خلاصه بعد از نصب ویندوز هم ویندوز ناقص نصب شده بود نرم افزارهای پیش فرض ویندوز نصب نشده بودن و اصلا فایلهای با پسوند .exe (ففایلهلی اجرایی) رو هم اجرا نمیکرد و موقعی که میخواستم درایو ها رو نصب کنم و رو فایلهلی لجراییشون دابل کلیک میکردم ازم میپرسید که با کدوم نرمافزار اجراشون کنم ( همون پنجره ای که وقتی ویندوز فایلی رو نمیشناسه نشون میده و میپرسه که تو اینترنت بگرده نرم افزاری که اون فایل رو باز میکنه رو دانلود کنه یا خود ما یه نرم افزاری رو برا اجراش معرفی میکنیم ) یا بلافاصله بعد از دابل کلیک رو فایل اجرایی IE باز میشد و میپرسید فایل رو باز میکنید یا سیو میکنید !!!!!!
    حالا یکی به ما بگه مشکل کجاست که این طوری شده و حتی ویندوزهایی هم که نصب میکنم هم ناقص نصب میشن یعنی ویندوزی که نصب میشه فقط میتونه کامپیوتر رو خاموش روشن کنه و هیچ کار دیگه ای نمیکننه چون از همه نرمافزارهای پیش فرضش فقط ورد پد و نرمافزار نشون دادن عکسها نصب میشه و دیگه هیچ نرمافزاری نصب نمیشه

در ضمن مشکل از سی دی ویندوز نبود چون خودم رو کامپیوتر خودم با همون سی دی ویندوز نصب کرده بودم ( اینایی که گفتم مربوط به کامپیوتر یکی از دوستام میشه )
    Last edited by ..hamed..; 21-08-2010 at 04:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Home is where the heart is

پيش فرض

سلام اقا من یه مشکل با ویندوزم داشتم اونم این بود که cpu با 100% ضرفیتش کار میکرد و task managerشو که باز میکردم و به لیست برنامههای در حال اجرا نگاه میکردم یه نرمافزاری که اسمش یادم نیست چندین بار اجرا شده بود و همشون هم در حال پردازش بودن و سیستم کاملا کند شده بود و خیلی سخت میشد با کامپیوتر کار کرد منم فکر کردم حتماا یه ویروسی چیزی هست خواستم یه انتی ویروس نصب کنم که هر چی سعی کردم نتونستم کسپرسکای رو نصب کنم ولی nod32 نصب شد زدیم اسکن کنه که به خاطر کند شدن شدید سیستم نشد یعنی کارا خیلی کند پیش میرفت و با اون وضعیت یه 8 9 ساعتی باید nod کار میکرد که امکانش نبود (به این انتی ویروس اعتماد ندارم و ازش خوشم نمیاد نمیدونم چرا یه زمانی بهترین انتی ویروس شده بود هیچ کاری ازش بر نمیاد فقط کسپر سکای ) خلاصه قید همه چی رو زدیم گفتیم یه ویندوز جدید نصب کنیم سی دی ویندوز رو گزاشتیم سیستم رو ریستارت کردیم و گزینه بوت از طریق سی دی رو انتخاب کردیم تا ویندوز نصب کنیم ولی سیستم اول کار که فایلهای ویندوز تو سی دی رو که load میکنه خیلی بیشتر از حد معمولش طول کشید قبلنا که سه چهار دقیقه ای فایلهلرو لود میکرد و بعد وارد setup میشد این باز حداقل 10 دقیقه ای طول کشید بعد از لود شدن فایل ها و ورود به setup و انتخاب پارتیشن و زدن گزینه نصب ویندوز جدید نصب شروع شد ولی این بار نصب ویندوز هم خیلی خیلی طول کشید شاید یه یک ساعتی یا بیشتر طول کشید خلاصه بعد از نصب ویندوز هم ویندوز ناقص نصب شده بود نرم افزارهای پیش فرض ویندوز نصب نشده بودن و اصلا فایلهای با پسوند .exe (ففایلهلی اجرایی) رو هم اجرا نمیکرد و موقعی که میخواستم درایو ها رو نصب کنم و رو فایلهلی لجراییشون دابل کلیک میکردم ازم میپرسید که با کدوم نرمافزار اجراشون کنم ( همون پنجره ای که وقتی ویندوز فایلی رو نمیشناسه نشون میده و میپرسه که تو اینترنت بگرده نرم افزاری که اون فایل رو باز میکنه رو دانلود کنه یا خود ما یه نرم افزاری رو برا اجراش معرفی میکنیم ) یا بلافاصله بعد از دابل کلیک رو فایل اجرایی IE باز میشد و میپرسید فایل رو باز میکنید یا سیو میکنید !!!!!!
    حالا یکی به ما بگه مشکل کجاست که این طوری شده و حتی ویندوزهایی هم که نصب میکنم هم ناقص نصب میشن یعنی ویندوزی که نصب میشه فقط میتونه کامپیوتر رو خاموش روشن کنه و هیچ کار دیگه ای نمیکننه چون از همه نرمافزارهای پیش فرضش فقط ورد پد و نرمافزار نشون دادن عکسها نصب میشه و دیگه هیچ نرمافزاری نصب نمیشه

در ضمن مشکل از سی دی ویندوز نبود چون خودم رو کامپیوتر خودم با همون سی دی ویندوز نصب کرده بودم ( اینایی که گفتم مربوط به کامپیوتر یکی از دوستام میشه )
    safemode رو امتحان کردین؟
    اگه نشد چارش استفاده از Rescue Disk هاست.
    شما میتونین Rescue Disk کسپر رو از این لینک دانلود کنین:

کد:
    طرز کارش به این صورته که وقتی دانلودش کردین ایزوشو روی یه سی دی رایت می کنین و بعد با بوت میارینش بالا و بقیشو خودتون ادامه می دین.

راستی از Rescue Disk های لینوکس هم می تونین استفاده کنین.

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بله امتحانش کردم
    الان مشکلم اینه که ویندوز که نصب میکنم کامل نصب نمیشه و همون طور که تو پست بالا توضیح دادم ناقص نصب میشه و کاری نمیتونم بکنم و فایلهای اجرایی رو اجرا نمیکنه و نمیتونم نرمافزاری نصب کنم الان مشکل چیه

ایزوشو؟
    دانلودش کردم227 کیلوبایت بود
    و با nero باز میشه که موقع باز شدن نرو این پنجره رو نشون میده :

حالا رو کدوم گزینه کلیک کنم ؟
    رو correct کیلک که میکنم پنجره زیر باز میشه :
    Last edited by ..hamed..; 21-08-2010 at 12:18.

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بعضی وقت ها من با همچین پیغامی مواجه میشم :

بعد از این پیغام سیستمم کلاً بهم میخوره پنجره ها و تسکبار یه حالت غیر عادی پیدا میکنه و سرعت سیستمم کاهش پیدا میکنه و ...

یعنی این یک نوع ویروسه ؟ آنتی ویروس nod32 دارم و معمولاً آپدیت آفلاین میکنم .

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بعضی وقت ها من با همچین پیغامی مواجه میشم :

بعد از این پیغام سیستمم کلاً بهم میخوره پنجره ها و تسکبار یه حالت غیر عادی پیدا میکنه و سرعت سیستمم کاهش پیدا میکنه و ...

یعنی این یک نوع ویروسه ؟ آنتی ویروس nod32 دارم و معمولاً آپدیت آفلاین میکنم .
    سلام

کد:
    موفق باشید

9. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Home is where the heart is

پيش فرض

بله امتحانش کردم
    الان مشکلم اینه که ویندوز که نصب میکنم کامل نصب نمیشه و همون طور که تو پست بالا توضیح دادم ناقص نصب میشه و کاری نمیتونم بکنم و فایلهای اجرایی رو اجرا نمیکنه و نمیتونم نرمافزاری نصب کنم الان مشکل چیه

ایزوشو؟
    دانلودش کردم227 کیلوبایت بود
    و با nero باز میشه که موقع باز شدن نرو این پنجره رو نشون میده :

حالا رو کدوم گزینه کلیک کنم ؟
    رو correct کیلک که میکنم پنجره زیر باز میشه :
    نه با این کاری نداشته باشین.(سایزش باید حول و حوش 200 مگ باشه) مثکه باید اول برین به این آدرس و بعد خودتون لینک رو کلیک کنید:
    کد:
    اگه مشکلی بود از این لینک استفاده کنین:
    کد:

11. 2 کاربر از modirmasool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

جديدا ويندوزم خيلي كند شده...طوري كه وقتي روشن ميكنم بايد يه 5 6 دقيقه اي ولش كنم تا سرعتش نرمال بشه!
    البته هاردم هم 90 درصدش پره...
    چيكار بايد بكنم؟ با ريپر كردن ميشه درستش كرد؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

جديدا ويندوزم خيلي كند شده...طوري كه وقتي روشن ميكنم بايد يه 5 6 دقيقه اي ولش كنم تا سرعتش نرمال بشه!
    البته هاردم هم 90 درصدش پره...
    چيكار بايد بكنم؟ با ريپر كردن ميشه درستش كرد؟
    با برنامه های رجستری کلینر مثل tune up یه اسکن کن ببین بهتر میشه

14. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •