تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 617 از 2014 اولاول ... 11751756760761361461561661761861962062162766771711171617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,161 به 6,170 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بستگى به انصاف كميته انضباطى دارد

عابدزاده به دربى مى رسد

يكى از عاملان موفقيت پرسپوليس در بازى هاى دربى بود كه حضورش درون دروازه خيال سرخ پوشان را از اين نقطه راحت مى كرد… حالا بعد از سال ها دورى از پرسپوليس و حتى فوتبال بار ديگر مى توانست مقابل حريف قديمى پرسپوليس حضور داشته باشد هر چند كه زمانه طى اين سال ها او را از درون دروازه بر روى نيمكت كشانده بود، اما عابدزاده بود و همين بودنش يك پوئن مثبت براى پرسپوليس، بازيكنان و حتى هوادارانش بود. اما ظاهرا قرار نيست اين اتفاق رخ دهد. اتفاقى كه همه پرسپوليسى ها منتظر آن بودند. محروميت عابدزاده بعد از بازى با مس كرمان آرزوها و نقشه هاى پرسپوليسى ها را نقش بر آب كرده. سه جلسه محروميت براى مربى دروازه بان پرسپوليس… چرايش را نمى پرسيم كه بى شك در صورت پرسيدن هم جواب قاطعى نخواهيم گرفت اما اين راى حق اسطوره دروازه بانى ايران بود شايد از حق بودن و نبودن اين حكم هم نبايد بپرسيم اما اين حكم ها نارضايتى تماشاگران را در پى نخواهد داشت تماشاگران پرسپوليس لحظه شمارى مى كنند براى دربى اما دربى كه عابدزاده هم در آن حضور داشته باشد اما نه مثل سال هاى قبل در جايگاه ويژه بلكه اين بار تماشاگران مى خواهند او را روى نيمكت پرسپوليس ببينند… اما با حكم كميته انضباطى … آيا اين دو تحقق خواهد يافت و اگر تحقق نيابد و تماشاگران از اين حكم ها به ستوه آمده و فرياد بزنند باز هم محروم مى شوند شايد باز هم عابدزاده عامل تحريك آن ها قلمداد شده و محكوم شود و شايد هم هدايتى به جاى تماشاگران جريمه شود.اما پرسپوليسى ها كه نمى خواهند در دربى وزنه اى سنگين چون عابدزاده روى نيمكت نباشد پيگير اين حكم هستند تا تخفيفى در آن بگيرند ضمن اينكه عابدزاده هم قرار است طى روزهاى آتى - بعد از صدور حكم! - براى توضيح در اين زمينه راهى كميته انضباطى شود و حال بايد ديد اين كميته تخفيفى به عابدزاده و هواداران پرسپوليس مى دهد يا باز هم نارضايتى آنها را تشديد خواهد كرد. همه چيز بعد از سال ها انتظار به انصاف كميته انضباطى بستگى دارد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ناراحتم، ولى عليه كميته انضباطى حرف نزدم
    پيروانى: نيازى به دلسوزى نداريم

پيروانى ناراضى است اما نه از پرسپوليس. بيشتر از شايعات عجيب و غريبى كه اين روزها درباره درگيرى اش با كميته انضباطى به گوش مى رسد و دلسوزى دوستانى كه اگرچه كنار گود نشسته اند اما به قول پيروانى، براى پرسپوليس دايه هاى مهربان تر از مادر شده اند و فقط انتقاد مى كنند. همين انتقادات است كه مربى پرسپوليس را اينگونه آشفته كرده كه مى گويد: «بعضى ها لطف كنند دلشان براى ما نسوزد و اجازه بدهند كارمان را بكنيم.»

بحث درگيرى شما با كميته انضباطى حسابى سوژه شده!
    متأسفانه بله ولى چنين چيزى اصلاً صحت ندارد.
    شما آن حرف را زده بوديد
    به هيچ وجه. از من يك مصاحبه دروغ چاپ كرده بودند كه همان موقع آن را تكذيب كردم.
    اصل ماجرا چه بود
    به رأى كميته انضباطى اعتراض داشتم. طبيعى بود از حكمى كه عليه پرسپوليس داده اند ناراحت باشم. به همين خاطر گفتم اگر امكان بخشش وجود دارد بهتر است تجديد نظر كنند. حرف من اين بود كه چرا يكطرفه حكم دادند و ما را محروم كردند ولى هرگز نگفتم كه رأى كميته انضباطى وجاهت قانونى ندارد.اين يك بحث حقوقى و قانونى است و من اطلاعاتى ندارم كه درباره اش حرف بزنم.
    پس همه چيز را تكذيب مى كنيد!
    بله تكذيب مى كنم. اصلاً چنين چيزى صحت ندارد.
    اين تكذيبيه را قرار است چه زمانى به كميته انضباطى بفرستيد
    نيازى به اين كار نيست. اينكه مى گويند كميته انضباطى براى من مهلت تعيين كرده صحت ندارد. من اصلاً راه كميته انضباطى را بلد نيستم و هميشه هم حد و حدود را رعايت كرده ام. همين الان هم از من بپرسيد مى گويم از رأى كميته انضباطى ناراحتم ولى هرگز اظهار نظر تندى درباره اين رأى نداشته ام.
    فكر مى كنيد اين رأى تغيير كند
    عابدزاده از بزرگان فوتبال ما است و اميدوارم درحكمى كه برايش داده اند تجديد نظر شود.
    از اين بحث بگذريم... پرسپوليس بعد از ۳ هفته ناكامى، برد خيلى خوبى در مشهد به دست آورد.
    ناكامى نبود. ما فقط ۳ هفته نبرده بوديم.
    همين نبردن ها، براى پرسپوليسى كه بايد از قهرمانى اش دفاع كند، يعنى ناكامى.
    در هر ۳ بازى بهترين قضاوت ها را ديديم ولى درست در صحنه اى كه مى توانست در نتيجه تأثير داشته باشد، اشتباه رخ داد. ما نمى گوييم داورى بد بود يا چرا اشتباه كردند ولى شما ببينيد كه در ۳ بازى اين اتفاق افتاد و هر ۳ بار ما از بردن محروم شديم. فقط اميدوارم ديگراز اين اتفاقات نيفتد.
    خط حمله پرسپوليس اين روزها بيشتر از هميشه مورد انتقاد است. در واقع خيلى ها معتقدند كه با مصدوميت خليلى، خط حمله پرسپوليس هم تضعيف شده!
    اين خيلى ها لطف كنند دلشان براى ما نسوزد. بعضى ها مى خواهند دلسوزى كنند ولى با اظهار نظرهاى جالب شان تيم را به حاشيه مى برند. آنها نقدشان، نقد منطقى و دلسوزانه نيست. دلسوزى شان را نمى خواهيم. بهتر است اجازه بدهند كارمان را بكنيم و به اهداف مان برسيم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

استقلالى ها با وجود مرزبان هم از تيم من با خبر نمى شوند

قطبى: 10 دقيقه اى همه چيز را عوض مى كنم

ايران ورزشى- افشين قطبى پس از پايان تمرين ديروز پرسپوليس در جمع خبرنگاران گفت: شاگردان من مقابل پيام مشهد به خوبى بازى را كنترل كردند و خوشحالم كه كريم باقرى و عليرضا نيكبخت واحدى با گلزنى نشان دادند كه در اوج آمادگى قرار دارند.
    وى ادامه داد: در نيمه دوم كار براى ما در مشهد سخت شد؛ اما خوشبختانه حرفه اى عمل كرديم. از نتيجه به دست آمده كاملاً راضى هستم چون مشهدى ها فوتبالى را به نمايش گذاشتند كه در شش هفته اول از آن غافل بودند.
    سرمربى پرسپوليس در مورد وضعيت كريمى و احتمال حضور وى مقابل پگاه، نيز گفت: خوشبختانه ITC وى رسيده و خود نيز در آمادگى به سر مى برد. اميدوارم كريمى بتواند خواسته هاى كادر فنى و هواداران را برآورده سازد.
    وى در خصوص مشكل مهاجم برزيلى گفت: آقاى مصطفوى بايد در اين زمينه پاسخگو باشد، چراكه من در باشگاه نيستم تا كار دى كارمو را پيگيرى كنم. اميدوارم با صدور مجوز، بتوانم از اين مهاجم نيز به زودى استفاده كنم.
    قطبى با تأكيد بر اين نكته كه هدف پرسپوليس از ديدار مقابل پگاه، كسب پيروزى در آستانه دربى است، گفت: در شش بازى گذشته برتر از حريفان بوديم و خصوصيات تاكتيكى ما براى حضور در آسيا راضى كننده است. اميدوارم مقابل پگاه نيز نتيجه بگيريم.
    اما حساسيت هاى دربى از نگاه افشين قطبى: بازى مقابل استقلال همان طور كه براى همه مردم حساس است براى من نيز اهميت بالايى دارد؛ ولى بايد به فكر كسب سه امتياز مقابل پگاه باشيم و پس از آن در مورد بازى با استقلال نظر دهيم.
    سرمربى پرسپوليس در مورد اظهارات مختلف مبنى بر ايرانى يا خارجى بودن داورى دربى گفت: براى من فرقى ندارد كه چه كسى داور دربى باشد. نبايد به گذرنامه داور نگاه كرد بلكه سوابق و حرفه اى بودن او مهم است تا به خوبى اين ديدار حساس را مديريت كند.
    وى در مورد كناره گيرى مسعود مرادى از قضاوت تأكيد كرد: اين تصميم شخصى است و حرفى درباره آن ندارم؛ فقط سؤال من اين است كه آيا وى فقط در بازى هاى پرسپوليس اشتباه كرده است
    قطبى همچنين در خصوص موضع گيرى هاى اخير محمد مايلى كهن و عليرضا مرزبان گفت: به هيچ عنوان در مورد اين دو نفر حرفى نزده و نمى زنم، چون همانطور كه در مشهد گفتم وقتش را ندارم. بگذاريد آنها كه وقت كافى دارند هر چه مى خواهند بگويند.
    سرمربى پرسپوليس در پاسخ به اين سؤال كه در صورت حضور مرزبان در استقلال، كادر فنى اين تيم از تاكتيك هاى وى باخبر مى شوند، تأكيد كرد: من يك مربى حرفه اى هستم و نه تنها مرزبان بلكه هيچكس ديگرى از تاكتيك هايم باخبر نمى شود. قطبى ادامه داد: اگر بخواهند حاضرم تاكتيك پرسپوليس را براى همه بازگو كنم، چون ترسى از اين مسأله نداشته و به خلاقيت و بزرگى بازيكنانم اعتقاد دارم. تيم من پر سرعت است و مى تواند در عرض ۱۰ دقيقه تغيير تاكتيك دهد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اسامي داوران هفته هشتم ليگ برتر فوتبال اعلام شد
    کميته داوران فدراسيون فوتبال اسامي داوران هفته هشتم ليگ برتر (جام خليج فارس) را اعلام کرد.
    [

به گزارش روز يکشنبه ايرنا و به نقل از فدراسيون فوتبال، اسامي داوران هفته هشتم ليگ برتر به قرار زير است:
    *پنجشنبه 4 مهر ماه
    پيروزي تهران – پگاه گيلان، ساعت 20 ، ورزشگاه آزادي تهران
    سعيد مظفري زاده، رضا سخندان، داود رفعتي و عليرضا فغاني
    فولاد مبارکه – فولاد خوزستان،ساعت 20، فولاد شهر
    محسن ترکي، محسن فريماني، حميد غمزه و محمد کماني
    صباباطري – پيام خراسان،ساعت 20، ورزشگاه يادگار امام (ره) قم
    رحيم مهرپيشه، حسين خانبان، صفدر احمدي و جواد شرفي
    پاس همدان – ذوب آهن اصفهان، ساعت 20، ورزشگاه قدس همدان
    قاسم واحدي، جواد تقي پور، علي پارسافر و محمد ملکي
    ابومسلم خراسان – مقاومت فجر شهيد سپاسي،ساعت 20، ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
    هدايت ممبيني، عليرضا کهوري، محبت رضايي تبار و سعيد فتاحي
    برق شيراز – مس کرمان، ساعت 30/19 ورزشگاه حافظيه شيراز
    احمد صالحي، مسعود فرح نيا، رسول استادزاده و روح اله ارشادي
    استقلال اهواز – پيکان،ساعت 20، ورزشگاه تختي اهواز
    نويد مظفري، حسين عباسي، غلام آموزگار و رسول احمدي

*شنبه 6 مهرماه
    استقلال تهران – راه آهن، ساعت 20، ورزشگاه آزادي تهران
    عليرضا فغاني، حسن کامراني فر، رسول فروغي و سعيد مظفرزاده

*يکشنبه 7 مهرماه
    ملوان بندر انزلي – ساپيا، ساعت 20، ورزشگاه تختي بندرانزلي
    يداله جهانبازي، مجيد شمس، سعيد زارع و فرشيد افشار

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_3tar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

در تمرين بعدازظهر پرسپوليس صورت گرفت
    تمرينات اختصاصي كريمي و حضور علوي در تركيب اصلي
    خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران بعدازظهر امروز در زمين باشگاه راه آهن واقع در اكباتان به تمرين پرداختند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين از ساعت 15 آغاز شد و بازيكنان به گرم كردن، كار با توپ و آقا وسط پرداختند و در ادامه نفرات اصلي زير نظر قطبي فوتبال با سه دروازه را انجام دادند و ذخيره ها زير نظر پيرواني به سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه پرداختند.
    * حدود 300 هوادار از نزديك تمرين را نظاره‌گر بودند. بانوان نيز بخشي از اين تعداد را تشكيل مي دادند.
    * در ابتداي تمرين هواداران با اهداي دسته گلي بزرگ از مربيان تقدير كردند.
    * بهادر عبدي، علي كريمي، فرانك ‌آتسو و ايوان پتروويچ با تاخير در تمرين شركت كردند.
    * ماركو به دليل سفر به برزيل و الونگ به دليل مصدوميت غايب بودند.
    * سپهر حيدري، ابراهيم توره ‌و حسين بادامكي به صورت اختصاصي تمرين كردند.
    * هوادارن پرسپوليس ضمن تشويق كادر فني و بازيكنان، با سر دادن شعارهايي از بازيكنان خواستند بار ديگر خاطره برتري شش بر صفر اين تيم مقابل استقلال تهران را زنده كنند. تعجب قطبي از اين درخواست از نكات جالب توجه تمرين بود.
    * عليرضا محمد، عليرضا نيكبخت واحدي و محمد منصوري با ذخيره‌ها تمرين كردند.
    * فرهاد خيرخواه مهاجم مصدوم پرسپوليس پس از مدت ها در تمرينات گروهي شركت كرد.
    *‌پژمان نوري به دليل غيبت در تمرين روز گذشته، امروز در ابتداي تمرين دقايقي را با قطبي به گفت و گو پرداخت.
    * محمد علوي با نظر قطبي امروز در تركيب اصلي‌ حضور داشت.
    * محمود خوردبين سرپرست پرسپوليس امروز از رختكن جديد اين تيم بازديد كرد.
    * در پايان تمرين افشين قطبي به صورت اختصاصي با كريم باقري دقايقي به گفت و گو پرداخت و علي كريمي نيز تمرينات ويژه‌اي را زير نظر قطبي انجام داد.
    * تمرين ساعت 16:30 به پايان رسيد.
    * هواداران پرسپوليس در پايان تمرين برتري شش بر صفر استقلال تهران مقابل همنام اهوازي را تباني دانسته و نسبت به آن موضع گيري كردند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_3tar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

خوردبین: «قهرمانی» می‎خواهد اشتباهش را کمرنگ جلوه دهد

خبرگزاری پرسپولیس : حرف و حدیث‎هایی که این روزها پیرامون مسائل داوری فوتبال کشورمان منتشر می‎گردد، عاملی شده تا کارشناسان و فوتبالدوستان بیش از پیش نسبت به رخدادهای داوری و اخباری که پیرامون آن به گوش می‎رسد حساسیت چندان نشان دهند.
    از طرفی در شرا یطی که زمینه‎ای فراهم آمد تا قضیه اشتباه داوری پرسپولیس و مس و مسائل مربوط به آن از اذهان عمومی پاک شود متأسفانه محسن قهرمانی با انتشار مصاحبه‎ای که امروز در نشریات ورزشی به چاپ رسید بار دیگر جو حاکم را تحت‎الشعاع قرار داد.

در همین ارتباط تماسی حاصل کردیم با محمود خوردبین سرپرست پر تلاش پرسپولیس تا نظر ایشان را در سایت رسمی باشگاه پرسپولیس منتشر سازیم.
    مطمئناً خبردار شده‎اید که مسعود مرادی به خاطر مسائل اخیر قصد کناره‎گیری از دنیای قضاوت را دارد؟
    بله، بنده شخصاً احترام خاصی برای آقای مرادی قائل هستم تا جائیکه دقایقی قبل از بازی پرسپولیس و مس که ایشان را از نزدیک مشاهده کردم و به دلیل قضاوت خوبی که در چین و بازیهای المپیک پکن داشت به او تبریک گفتم، چون اعتقاد دارم مرادی از جمله داوران زحمتکش و با تجربه فوتبال ما می‎باشد. به هر جهت فکر می‎کنم اگر این خبر صحیح باشد خبر خوبی نمی‎تواند برای فوتبال ما باشد چون کناره گیری مرادی آنهم در شرایط فعلی به ضرر فوتبال ما و خود او محسوب می‎گردد ضمن اینکه دوست دارم مرادی در جام جهانی 2010 به عنوان یک داور ایرانی از حیثیت داوری کشورمان دفاع کند. با تمام این اوصاف فکر می‎کنم صحبت‎های امروز آقای قهرمانی مجدداً جو را خراب کرده است و جالب اینکه ایشان به خودش اجازه می‎دهد رسماً پرسپولیس را تهدید کند که برای این تیم، داوری نمی‎کند. به نظر من قهرمانی خیلی با هوش است که چنین اظهارنظری کرده زیرا قهرمانی با اشتباه فاحشی که در دیدار مقابل ملوان داشت و مانع پیروزی ما شد، می‎خواهد کارشناسان اشاره‎ای به اشتباه فاحش او نداشته باشند. به هر جهت فکر می‎کنم همه چیز با یک عذرخواهی کوچک از سوی مرادی حل شود چون ما گفته‎ایم که نه مرادی و نه دیگر داوران عمداً اشتباه نکرده‎اند.
    با این حساب فکر می‎کنید داور داربی باید غیر ایرانی باشد؟
    صد در صد. اصلاً شک نداشته باشید چون در شرایط فعلی و با جو منفی که برای جامعه داوری فراهم شده اصلاً منطقی نیست داور این مسابقه ایرانی باشد و شک نکنید که اگر قضاوت خوبی هم داشته باشد برای این مسابقه حاشیه ایجاد می‎شود. البته به این نکته هم اشاره کنم که داوران خارجی که طی این دو، سه سال اخیر برای قضاوت داربی به ایران آمده‎اند بسیار پر اشتباه ظاهر شدند و نسبت به هر دو تیم قضاوت پر حرفی ارائه دادند.
    با این حال چون داور خارجی است حداکثر تا 24 ساعت پس از پایان بازی حرف و حدیث‎ها هم به فراموشی سپرده می‎شود و کمتر کسی تصور می‎کند ایشان با ذهنیت خاصی قدم به این مسابقه گذاشته است.
    در آخر در مورد حضور علی کریمی در بازی مقابل پگاه صحبت کنید؟
    فکر می‎کنم حضور کریمی در جمع پرسپولیسی‎ها به مانند پشتوانه عظیم روحی محسوب می‎گردد ضمن اینکه هواداران پر شور پرسپولیس نیز با درخشش کریمی شاهد یک فوتبال دیدنی و تک ضرب از سوی تیم پرسپولیس خواهند بود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بادامكى به دربى مى رسد

حسين بادامكى بازيكن مصدوم پرسپوليس كه به خاطر مشكل در رباط صليبى، به تشخيص پزشكان مدتى دور از ميادين بود، گفته مى شود با بهبود نسبى آسيب ديدگى اش مى تواند از اين هفته در تمرينات گروهى شركت كند. گفتنى است قطبى براى آمادگى او برنامه ويژه اى در نظر گرفته است. طبق شنيده ها او تمرينات اختصاصى را زير نظر كماسى انجام خواهد داد. قطبى قصد دارد در بازى دربى از بادامكى در زمين استفاده كند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تلاش پرسپوليس براى شكستن تحريم ليدرها

ليدرهاى پرسپوليس بشدت از عملكرد مديران باشگاه در قبال خود ناراحت هستند. آنها در حاليكه به تبعيض ايجاد شده براى دعوت از ليدرها، جهت حضور در ميهمانى افطار باشگاه معترض بودند؛ ناگهان با بليتهاى قطار براى سفر به مشهد مواجه شدند، در حاليكه توانسته بودند؛ اسامى افرادى را از ليست پرواز سرخپوشان بيرون بكشند كه هيچ تناسبى با پرسپوليس نداشتند و قرار نبود در مشهد كار خاصى انجام دهند. البته به نظر اطلاعات آنها غلط نبود چون خبرها حكايت از آن داشت كه بعضى افراد باشگاه، مسافران قاچاقى را وارد ليست كرده بودند به هر حال ليدرها بازى با پيام را تحريم كردند و قصد داشتند در بازى با پگاه كمى از شرمندگى باشگاه در بيايند اما احتمالاً اين اتفاق روى ندهد.در اين ارتباط شنيدم هدايتى جلسه اى با تعدادى از اين ليدرها داشته است و جالب اينكه مصطفوى در اين نشست حضور پيدا نكرده گويا مديرعامل به چنين اقداماتى از سوى هدايتى كه بدون هماهنگى صورت مى گيرد معترض است و نگران است هدايتى با اهرم هايى كه دارد روزى از همين ليدرها عليه وى استفاده كند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مربى پرسپوليس براى فولاد مهاجم برزيلى مى آورد!

ماركو مربى پرسپوليس اين روزها در برزيل به سر مى برد و اعلام كرده تا پايان اين هفته به ايران خواهد آمد. دليل اين سفر چند روزه به برزيل براى همه تقريباً مشخص نبود. مطلع شديم او درگير فراهم كردن مقدمات حضور يك مهاجم برزيلى ديگر در ايران است اما اين بار اين مهاجم براى حضور در پرسپوليس نيست. طبق شنيده ها ماركو قرار است اين مهاجم را براى تيم فولاد خوزستان راهى ايران كند. ماركو مربى پرسپوليس در كنار آناليز كردن تيم، مشغله هاى ديگرى دارد كه براى انجام آنها مجبور است هرچند وقت يكبار راهى برزيل شود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به پروين قول دادند

تو را برمى گردانيم پرسپوليس

مصاحبه هاى اخير على پروين كاملاً نشان مى دهد كه او تمايل بسيارى براى بازگشت به پرسپوليس دارد. او در يكى از آخرين مصاحبه هايش گفته من هيچ مشكلى با هدايتى ندارم و حضور وى به عنوان رئيس هيأت مديره مى تواند به سود فوتبال ما تمام شود و بسيار مؤثر باشد. من هم به زعم خودم هر موقع كه آقاى هدايتى بخواهد براى كمك به پرسپوليس آماده ام. در همين ارتباط شنيديم به على پروين قول داده اند كه او را مجدداً به پرسپوليس برگردانند. البته بايد ديد تكليف مصطفوى چه مى شود. اگر او برود كه طبعاً پروين مشكلى براى بازگشت ندارد اما اگر مصطفوى ماندگار شود بايد ديد پروين چگونه مى تواند در پرسپوليس كار كند و با چه پستى مشغول به كار خواهد شد. پروين و هدايتى چند صباحى بر سر مسائل مالى دچار اختلاف شده بودند اما اخيراً روابطشان خوب شده و در مصاحبه هاى مختلف بشدت از يكديگر حمايت مى كنند. پروين هم همواره ثابت كرده كه بى دليل از مديرى حمايت نمى كند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •