نه دیگه الان مطمعنم که دیگه سراغ نامحدود نمیام، بیشتر هم سر قیمتش هست خدایی، خیلی برده بالا، میگم با این پول میشه بری ماهی 10 گیگ ترافیک بگیری !
اها من هی میگم خدایا اینا کجا رفتن و نیستن !
حالا قضیش چی بوده ؟ چرا رفتن ؟ من در جریان نیستم![]()
نه دیگه الان مطمعنم که دیگه سراغ نامحدود نمیام، بیشتر هم سر قیمتش هست خدایی، خیلی برده بالا، میگم با این پول میشه بری ماهی 10 گیگ ترافیک بگیری !
اها من هی میگم خدایا اینا کجا رفتن و نیستن !
حالا قضیش چی بوده ؟ چرا رفتن ؟ من در جریان نیستم![]()
دوستان سلام، من فن آوا سرویس 1 مگ با ماهی 3 گیگ ترافیک گرفتم. سرویس رو برام روی چند میبندن؟ روی 2مگ میبندن یا 4 مگ !؟
والا برای منکه دقیقا همین سرویس رو داشتم 6 مگ بسته بودن؛
سرعت دانلود هم نهایت 600 میشد
حالا الان که از این سرویس ندارم، نمیدونم بیشتر از اینا میبنده الان یا نه
تا 8 مگ هم اگر خط جواب بده می بندند![]()
نوشته شده توسط Dr Nima;8494694[SIZE=2
خوش بحال شما چقدر دیدت مثبته مگر بودن جواب گرفتی؟ فن آوا 29 روزه حساب میکنه جوابت رو داد 30 روزه شد؟ تازه بدترم شد دیگه 1.30 شارز نمیشه وقتی شارژ میکنی از 1 گیگ کمتر شارژ میشه مال من 1 شب از 3 گیگ بیشتر گرفت حالا هر موقعه شارژ میکنم منفی میزنه و ازش کسر میشه عین مخابرات مشهد یعنی اون منفی رو دیدم حال بدجور بی سابقه بهم خورد! یکدفعه گفتم دلتو خوش نکن به نماینده شهرستان اینجا رییس جمهور و وزیر هاشو همش دروغ میگن وعده تو خالی وضعیت دلار و نفت رو ببین دلار چند شد؟ تحریم هارو بردارن با نفت ارزون بازم تمام وعده ها توخالی هست
دوستان که شب ها بیشتر از 3 گیگ گرفتن 1 شب 5 گیگ گرفت حالا هر موقعه شارژ میکنم منفی میزنه و طلب کاره!؟ مواظب باشید تعطیلات تموم شه زنگ بزنم نماینده البته هر چند حرف ها همش دروغه!
میتونی مخابرات طرح نسیم نقره ای بگیری 15 گیگ ماهانه میده 21 تومن چون مصرفت بالاست
های وب هم 1 مگ رو 8 میبندن
و بعدش آسیاتک
تو سرویس دهنده ها بنظرم فقط مخابرات برای خرید ترافیک اضافی بهتر هس
چون 6 گیگ تا 10 رو میده 2600
10 به بالا رو میده 1600
بقیه ترافیک اضافه رو در حجم بالاتر تخفیف میدن
مثلا فن آوا 5 به بالا 2800
10 تا 20 رو میده 2400
به اینا هم توجه کن
خودمم شاید رفتم یه سرویس دهنده دیگه![]()
Last edited by Dr Nima; 21-12-2014 at 13:33.
تو رو خدا یکی جواب بده :
من اگه 512 ناحدود 38500 تومن رو بگیرم با دانلود مداوم محدودمون میکنن ؟( منظورم از محدود یعنی سرعت و همین طور دانلود از بعضی سرور سایت ها )
دوم : از سرعت اسمی که پایین تر نمیاد ؟
سوم :سرویس 1 مگ 6 گیگ 28300 تومن که شبانه رایگانم داره سرعت چند هست ؟ محدود هم میکنن ؟ ( منظورم از محدود یعنی سرعت و همین طور دانلود از بعضی سرور سایت ها )
ممنون میشم جواب بدید .
دوباره من جواب میدم!
فن اوا بر خلاف پارس حجم هدیه نداره و از ابتدا روی سرعت اسمی هست همون 60 اما سرعت بعد دانلود افت نمیکنه فعلا که به این شکل بوده
سرویس محدود یک مگ هم شبانه روی 190 کیلوبایت" فیکس و شبی سه گیگ میده
بعضی وقتها هم قاطی میکنه
البته فن اوای شیراز قانون خاص خودش داره
مخابرات که اصلا خودم باهاش حال نمیکنم؛ پشتیبانیش که 0
خدماتش هم عشقیه، هر روز یه طرحو یک نوع سرویس !
خیلی وقته هم که فقط دانلود شبانه رو یک ساله میده به یوزرهاش
شاید همین فن اوا موندمو محدود 1 مگ گرفتم؛ هر چن گرونتر از جاهای دیگه میفته برام، اما دیگه شبانه هم داره و 3 گیگ هم فعلا کار ادمو راه میندازه
ممنون میشم این هم جواب بدید :
ممنون دوست عزیز
این هم اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم :
اما توی سایت فن آوا نوشته حداقل ترافیک دریافتی 21.77 ! ( برای 515 نامحدود 38500 تومن )
این ترافیک هدیه نیست ؟ اصلا منظورش از حداقل ترافیک دریافتی چیست ؟
آیا میشه با 512 نامحدود 38500 تومن میشه به صورت دانلود مداوم بالای 3 گیگ دانلود کرد ؟
Last edited by aminvgas; 21-12-2014 at 21:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)