تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 617 از 645 اولاول ... 117517567607613614615616617618619620621627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,161 به 6,170 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

پروفشنال Nevissande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان
    راستش سوالات زیادی در مورد Adsl دارم و بهتون بگم در مورد Adsl بجز نوع مودم و خود Adsl دیگه هیچی نمیدونم اگه لطف کنید به سوالاتم جواب بدین خیلی ممنون میشم :
    1- برای ثبت نام برای Adsl باید چیکار کرد ؟(یعنی مثلا باید بریم مخابرات یا بریم Isp و ... )؟(لطفا توضیح بدین )
    2-آیا میتونیم از مودمی غیر از مودمی که Isp بهمون میده استفاده کنیم ؟
    3- آیا حتما باید از همون شهری که توش هستم اکانت بگیریم یا میتونیم از شهرای دیگه هم بگیریم ؟
    4- هزینه های ثبت نام و مودم و ... چقدره ؟
    در ضمن بنده ساکن آمل هستم
    خیلی متشکرم
    شما قبل از هر اقدامي، بايد ببيني اصلا در آمل، ADSL وجود دارد يا نه؟

من يك سرچي كردم ... متاسفانه فقط ساري و بابل تحت پوشش هستند.

2. این کاربر از Nevissande بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در ضمن 3-4 بازر هم در این تاپیک گفتم ، صرف این که شما از سرویس داتنک در منطقه ی خودتان با توجه به تمامی عوامل دخیل در سرعتتان راضی نیستید دلیل و مدرک محکمی نیست که تعمیم بدید به فعالیت شرکت در تمامی سطوح سرویس دهی
    به نظر میاد شما خیلی داری با عصب رفتار میکنی.من الان تو جماران سرویس میگیرم که افتضضاحه،تو مفتح داشتم سرویس میگیرفتم که ماه اول خوب بود بعدش شد افتضاح،تو کلانتری هم برای شرکت سرویس میگیرم که اونم افتضاح،این اقا هم که میگن کیفیت افتضاح،توی پرشین تولز یه تاپیک فقط دارن داتک رو فحش میدن،تو ست ست هر کسی از داتک سرویس گرفته اومده میگه از داتک سرویس نگیرین،اشنایی دارم تو شریعتی که اونم سرویسش افتضاحه.
    فکر کنم فقط سرویس هایی که من دیدم ملت میگیرن و ناراضین راحت به 50 تا میرسه،حالا پس یعنی داتک خیلی شرکت شریف و غیر دزدیه ولی فقط همین 50 نفر خاص سرویسشون بد شده همشونم حتما مشکل سیم کشی دارن.
    منظور از افتاح اینه که سرعت در بهترین حالت میرسه به 30 کیلوبایت که اونم دو سه ساعت در شبانه روزه.

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

شما قبل از هر اقدامي، بايد ببيني اصلا در آمل، ADSL وجود دارد يا نه؟

من يك سرچي كردم ... متاسفانه فقط ساري و بابل تحت پوشش هستند.
    تو آمل شرکت های Amol IT ، ISP Parnian و Amolnet خدمات ADSL و Wireless میدن.
    حالا مطمئنین که نمیشه از یه شهر دیگه اکانت برای ADSL گرفت ؟

پروفشنال Nevissande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شما كه در آمل هستي قطعا بهتر ي دوني كدامها سرويس مي دهد تا من كه مشهدم.

من فقط مناطق تحت پوشش وبسايتهاي صبانت و پارس آنلاين و فناوا را نگاه كردم...ديدم آمل توشون نيست.

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

به نظر میاد شما خیلی داری با عصب رفتار میکنی.من الان تو جماران سرویس میگیرم که افتضضاحه،تو مفتح داشتم سرویس میگیرفتم که ماه اول خوب بود بعدش شد افتضاح،تو کلانتری هم برای شرکت سرویس میگیرم که اونم افتضاح،این اقا هم که میگن کیفیت افتضاح،توی پرشین تولز یه تاپیک فقط دارن داتک رو فحش میدن،تو ست ست هر کسی از داتک سرویس گرفته اومده میگه از داتک سرویس نگیرین،اشنایی دارم تو شریعتی که اونم سرویسش افتضاحه.
    فکر کنم فقط سرویس هایی که من دیدم ملت میگیرن و ناراضین راحت به 50 تا میرسه،حالا پس یعنی داتک خیلی شرکت شریف و غیر دزدیه ولی فقط همین 50 نفر خاص سرویسشون بد شده همشونم حتما مشکل سیم کشی دارن.
    منظور از افتاح اینه که سرعت در بهترین حالت میرسه به 30 کیلوبایت که اونم دو سه ساعت در شبانه روزه.
    خوب شد گفتین جماران هم بده. من جماران بودم چون جماران رو تازه فعال کرده کسی نبود بهم بگه چطوره. خوب شد نگرفتم پس.

راستی مصطفی جون (mostafaeshghi) میشه شما یه عکس از سایت speedtest.net از سرویس خودت بگیری بذاری ببینیم شاید داتک شما هم همچین که شما میگین خوب نیست.

نوکرم.

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

حالا مطمئنین که نمیشه از یه شهر دیگه اکانت برای ADSL گرفت ؟
    سلام
    بله فقط از شهری که توش هستید میتونید سرویس بگیرید
    ممنون

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

دیگه با این جمله راحتتان کنم! اگر 2000 نفر از یه سرویس استفاده میکنند و 1800 نفر ناراضی هستند دلیل نمشه که تعمیم بدیم ! خوب شد!؟ بابا بیایید من هم 200 نفر نشانتان بدم که راضی هستند! فقط کافیه یه سر برید سر ساختمان داتک وایسید ببینید چند نفر میرند باز شارژ میکنند !
    اون تاپیک پرشین تولز که تابلوئه بوی تبانی میاد ، چون خیلی تابلو معترضند و در ضمن دقت کنید که اون جریانتات مال خیلی وقت قبله ! الآن اعتراضات کمتر شده !

من که 256 کیلوبایت دارم ، همیشه گفتم سرعتم از 30 پایینتر نیومده !

برای بار صدم خواهشا کمی منطقی تر برخورد کنید !

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

خوب شد گفتین جماران هم بده. من جماران بودم چون جماران رو تازه فعال کرده کسی نبود بهم بگه چطوره. خوب شد نگرفتم پس.

راستی مصطفی جون (mostafaeshghi) میشه شما یه عکس از سایت speedtest.net از سرویس خودت بگیری بذاری ببینیم شاید داتک شما هم همچین که شما میگین خوب نیست.

نوکرم.
    داش سیامک جان !

میبینم که کم دقتی! چون اگر 2-3 سفحه قبل را بیینی یه تست گذاشتم ! لطفا برگرد و ببین !

اگه نباشه جاش خالی می مونه cinablue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه غیر منطقی هستن فقط شما منطقی هستی....

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

داش سیامک جان !

میبینم که کم دقتی! چون اگر 2-3 سفحه قبل را بیینی یه تست گذاشتم ! لطفا برگرد و ببین !
    راست ميگي ولي 2-3 صفحه پيش نبود خدايي. صفحه ي 609 بود. يادم نمياد شام چي خوردم....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •