شما قبل از هر اقدامي، بايد ببيني اصلا در آمل، ADSL وجود دارد يا نه؟
من يك سرچي كردم ... متاسفانه فقط ساري و بابل تحت پوشش هستند.
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
شما قبل از هر اقدامي، بايد ببيني اصلا در آمل، ADSL وجود دارد يا نه؟
من يك سرچي كردم ... متاسفانه فقط ساري و بابل تحت پوشش هستند.
به نظر میاد شما خیلی داری با عصب رفتار میکنی.من الان تو جماران سرویس میگیرم که افتضضاحه،تو مفتح داشتم سرویس میگیرفتم که ماه اول خوب بود بعدش شد افتضاح،تو کلانتری هم برای شرکت سرویس میگیرم که اونم افتضاح،این اقا هم که میگن کیفیت افتضاح،توی پرشین تولز یه تاپیک فقط دارن داتک رو فحش میدن،تو ست ست هر کسی از داتک سرویس گرفته اومده میگه از داتک سرویس نگیرین،اشنایی دارم تو شریعتی که اونم سرویسش افتضاحه.در ضمن 3-4 بازر هم در این تاپیک گفتم ، صرف این که شما از سرویس داتنک در منطقه ی خودتان با توجه به تمامی عوامل دخیل در سرعتتان راضی نیستید دلیل و مدرک محکمی نیست که تعمیم بدید به فعالیت شرکت در تمامی سطوح سرویس دهی
فکر کنم فقط سرویس هایی که من دیدم ملت میگیرن و ناراضین راحت به 50 تا میرسه،حالا پس یعنی داتک خیلی شرکت شریف و غیر دزدیه ولی فقط همین 50 نفر خاص سرویسشون بد شده همشونم حتما مشکل سیم کشی دارن.
منظور از افتاح اینه که سرعت در بهترین حالت میرسه به 30 کیلوبایت که اونم دو سه ساعت در شبانه روزه.
تو آمل شرکت های Amol IT ، ISP Parnian و Amolnet خدمات ADSL و Wireless میدن.
حالا مطمئنین که نمیشه از یه شهر دیگه اکانت برای ADSL گرفت ؟![]()
شما كه در آمل هستي قطعا بهتر ي دوني كدامها سرويس مي دهد تا من كه مشهدم.
من فقط مناطق تحت پوشش وبسايتهاي صبانت و پارس آنلاين و فناوا را نگاه كردم...ديدم آمل توشون نيست.
خوب شد گفتین جماران هم بده. من جماران بودم چون جماران رو تازه فعال کرده کسی نبود بهم بگه چطوره. خوب شد نگرفتم پس.
راستی مصطفی جون (mostafaeshghi) میشه شما یه عکس از سایت speedtest.net از سرویس خودت بگیری بذاری ببینیم شاید داتک شما هم همچین که شما میگین خوب نیست.![]()
نوکرم.![]()
سلام
بله فقط از شهری که توش هستید میتونید سرویس بگیرید
ممنون![]()
دیگه با این جمله راحتتان کنم! اگر 2000 نفر از یه سرویس استفاده میکنند و 1800 نفر ناراضی هستند دلیل نمشه که تعمیم بدیم ! خوب شد!؟ بابا بیایید من هم 200 نفر نشانتان بدم که راضی هستند! فقط کافیه یه سر برید سر ساختمان داتک وایسید ببینید چند نفر میرند باز شارژ میکنند !
اون تاپیک پرشین تولز که تابلوئه بوی تبانی میاد ، چون خیلی تابلو معترضند و در ضمن دقت کنید که اون جریانتات مال خیلی وقت قبله ! الآن اعتراضات کمتر شده !
من که 256 کیلوبایت دارم ، همیشه گفتم سرعتم از 30 پایینتر نیومده !
برای بار صدم خواهشا کمی منطقی تر برخورد کنید !
داش سیامک جان !
میبینم که کم دقتی! چون اگر 2-3 سفحه قبل را بیینی یه تست گذاشتم ! لطفا برگرد و ببین !
همه غیر منطقی هستن فقط شما منطقی هستی....![]()
راست ميگي ولي 2-3 صفحه پيش نبود خدايي. صفحه ي 609 بود. يادم نمياد شام چي خوردم....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)