واسه من بخوبى جواب مى ده و کاملا راضيم
واسه من بخوبى جواب مى ده و کاملا راضيم
این انتن ها نباید زیاد به بدن و سرتون نزدیک باشه. سعی کنید حداقل ۱ یا ۲ متر باهاش فاصله داشته باشین.
این داستان یوسیم میگه سیم کارتهای فعلی قابلیت ساپورت از 4g رو ندارند؟
نه باید تعویض کنی
این همراه اول چرا اینجوریه؟ رفتم دفتر خدمات سیمکارت فورجی بگیرم.. میگه فورجی نداریم! سیمکارت 3g بخر.. بعد ما تبدیلش به فورجی میکنیم! اخرش یه سیم قدیمی داشتم.. دادم برام فورجی کنه... 8 هزار تومن گرفت! هنوزم که فعال نیس..
Last edited by matr!x_2008; 01-02-2017 at 23:12.
اینکه حتما باید یه بسته روزانه بخری تا بسته نامحدود شبانه روی 4gسویچ بشه از اون حرکات کثیفی هست که همراه اول داره انجام میده.
ضمنا این اپلیکیشن "همراه من " بسته های نامحدود شبانه را جزء بسته حساب نمیکنه !!!
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
Last edited by bigman; 02-02-2017 at 00:36.
اولا که میگفت باید بسته بگیرین تا روی ۳جی برین... حالا زمین تا اسمون فرق کرده... شده این
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
اینکه سرعت لیمیت شده واقعا مسخره ست ، نه رو 3g و نه رو 4g اصلا بالای یک مگابایت نمیره دیگه
اصلا ارزش نداره این همراه اول ، میزان دانلود با همراه اول تو چند روز (تازه 1 تا 11) معادل شش ساعت ایرانسل ه !![]()
شما چرا قبول کردید به غیر نوع یو سیم هیچ کدوم 4G نیست و نمیشه . نباید تعویض میکردین همون سیم کارت قبلیتون هم 3G رو پشتیبانی میکرد دیگه اینطور نیست ؟ باید میرفتین یه دفتر دیگه که داشته باشن . پیامک طرح رایگان براتون نیومده بود ؟ 1 تا 22 بهمن .
کلا همراه اول دیگه مسخرشو درآورده . اول 3G داد بدک نبود بعد کردش دوال کریر و خیلی عالی بود و تا سرعت 2.5 مگابایت هم میکشید بعد که خبر از 4G شد اومد همون دوال کریر و 3G رو محدود کرد رو 1 مگابایت و 4G رو آورد همون جای دوال کریر با سرعت 2.5 مگابایت . من نمیدونم چرا تکنولوژی برا ما فقط اسمش مهمه نه کارایش اگه مخترع 4G و 3G بفهمن تو کشور ما دارن این کارها رو میکنن از اختراعشون پشیمون میشن .![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)