ممنون مشکل از ورودی بود فک کنم سیمش شل شده بود مخابرات امد با باز کردن چسب سیم کشی ورودی و چسب زدن دوباره سیم تلفن نویز بر طرف شده و فعلا بدون مشکل داره کار میکنه
ممنون مشکل از ورودی بود فک کنم سیمش شل شده بود مخابرات امد با باز کردن چسب سیم کشی ورودی و چسب زدن دوباره سیم تلفن نویز بر طرف شده و فعلا بدون مشکل داره کار میکنه
دوستان به نظرتون خطم کشش 8 مگ رو داره؟(پروفایل گیم هم فعال بمونه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر. این حالت خوب و متعادلشه اگه کمی بیشتر بشه شاید مشکلی پیش نیاد ولی چند مگ بیشتر رو نمیکشه.
کسی جوابی نداره ؟
دوستان خط تلفن ما نویز زیادی داره کلا مفصل توضیح داره 3 تا اسپلیتر گزاشتم مسیر مودم تا پریز ایرادی نداره ؟؟؟
منم یک داستان دارم
شهرداری یک حفاری انجام داد کابل 150 زوج زیر خاک رو قطع کرد یک هفته رفتم اومدم هیچ دست اخر رییس مخابرات از دستم کلافه شد پرونده رو داد پیمکانکار پروژه های انتقال و اخراج کابل ..ا.مد توی کوچه رو بوسی احوال پرسی نرم و گرم
گفتم دانشجو هستم و از این حرفا درس میخونم ...ساعت 2 بعد از ظهر تو گرما گوشیم زنگ خورد دیدم همون مهندس مخابرات هست گفت داش حمید اب خنک بیار بیا پیشم دیدم بنده خدا با کت شلوار رفته تو چاله 2 متری تنگ با یه عالمه ابزار 150 رشته سیم رو با کانکتور عدسی متصل کرد گفت من برای داشنجو ارزش قائلم 2 ساعت کار کرد و تا مطمئن شد وصل شده خطم ..بعد 2 روز تعمیرکار تلفن میاد پست رو باز میکنه داغونش میکنه و الفرارخلاصه مهندس اومد از 9 صبح تا 3 ظهر توی این کافو او کافو و پست چاله خطمو دوباره وصل کرد فکر کنم معجزه خدا بود فرشته بود دمش گرم
![]()
سلام دوستان
سرویس بنده 2 مگ پارس آنلاین هست
اینم وضعیت لاین ریت و snr خط منه
قطع و وصل سرویسم خیلی زیاده
آیا راهی هست برای بهبود کیفیت خط؟
وضعیت سرخط هم همینطوره
با این فرض که همسایه جفتیمون کیفیت خطش عالیه
باکس سیمای تلفن کوچه هم در خونه ماس
![]()
اگه وضعیت سر خط همینه (ابل نکش مودمو ببر همونجا تست کن) پیشنهادم اینه یا کلا adsl بزار کنار برو سراغ lte چون وضعیت خط داغونه یا یکی رو از مخابرات بیار سیم کشی بیرون و کافو رو برات چک کنه
سلام دوستان
خط من در بهترین حالت حدود ۴ مگ کشش داره مشکلی که دارم اینه که اگه دو سه ساعت اتصال برقرار باشه کم کم نویز زیاد میشه وهی قطع و وصل تا جایی که ریت میاد زیر ۲۰۰-۳۰۰ و عملا نت غیر قابل استفاده میشه تنها راه حل که پیدا کردم اینه که دو سر سیم یه بار با هم اتصال بدم تا ۲-۳ ساعت درست میشه ، غروب و شب اذیت کردنش دو برابر میشه از مخابرات هم پیگیری کردم حل نشد و شرکت اینترنت هم میگه از طرف ما نیست این مشکل،سیم هم از سر خط کشیدم با دو مودم هم تست کردم و سر خط هم تست کردم همین مشکلو داره
حذف شود-------
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)