[QUOTE=poonel;7724443]سلام. مدل ایران (سری R) زیرنویس ساپورت نمیکنه.
در مورد 3D چون استفاده نمی کنم اطلاع ندارم.[/QUOTE
باتشکر از راهنمایی شما.برای جلوگیری از صدمه نوسانات برق چی بگیرم؟استابیلیزور یا محافظ؟چه مارکی؟بازم تشکر دست گلت درد نکنه![]()
[QUOTE=poonel;7724443]سلام. مدل ایران (سری R) زیرنویس ساپورت نمیکنه.
در مورد 3D چون استفاده نمی کنم اطلاع ندارم.[/QUOTE
باتشکر از راهنمایی شما.برای جلوگیری از صدمه نوسانات برق چی بگیرم؟استابیلیزور یا محافظ؟چه مارکی؟بازم تشکر دست گلت درد نکنه![]()
سلام.من تازهvt30خریدم اونم42ایتچشو.شماسررا برقش چی گذاشتین؟استابیلیزور؟محافظ قطع کن؟اگر محافظ گذاشتین فقط تی وی روبهش وصل کردین؟![]()
الان ازیک دوشاخه دیگه میگیرین یعنی از پریس برق بدون محافظ یااز استابیلیزوز یا پریس برقی که محافظ داره میگیرین؟از کدوم روش؟تشکر
از استابلایزر فاراتل استفاده می کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا جای دوشاخه پشتش داره که تلویزیون و ماهواره رو زدم بهش. قبل عید 240 تومن گرفتمش.
استابلایزر بر عکس محافظ، هم برق ورودی و هم خروجی رو تثبیت میکنه.
پرسشم رو برای بار چندم تکرار می کنم!
چرا وقتی کابل ماه واره رو به VT50 سری E وصل می کنم سیگنالی دریافت نمی شه؟!
mehran جان در معرفی کشور در بخش ----s کشور مجارستان رو انتخاب کنید و سپس جستجو را شروع کنید و نیازی هم نیست تا LNB رو معرفی کنید خود TV اتومات ساتلایتها و کانالهارو پیدا میکنه البته کمی زمان بره تا تماما سرچ کنه.
سلام دوستان
1.برای دریافت تصویر فول اچ دی یا اچ دی از کانالهای صداوسیما ایران چکار باید کرد؟؟؟یا حداقل برای افزایش کیفیت تصویر کانال های صدا وسیما چکار باید کرد؟؟؟؟تلویزیون من پاناسونیک42اینچ مدلvt30 هست که داخل تلویزیون گیرنده دیجیتال یاهمونdvb-tداره
2.ایا حتما باید 100 ساعت اول روی حالت نرمال با کنتراست 50درصد باشه وبعد از100ساعت میشه گذاشت روی حالت دینامیک؟؟؟ضروری است؟چه فایده ای داره؟؟؟
3.ایاvt30سایز42 اینچ ازپورتusbاش قابلیت پخش3d داره؟یا حتما باید بلوری پلیر داشت؟کیفیت پخش3d از پورت usb تی وی با پخش از بلوری پلیر فرق داره؟اخه فروشنده مغازه گفت باید حتما بلو ری پلیر بخری؟اما گفته اگر به درد نخورد برام پس بیار!!!الانم کیفیت پخش3dبلوری شارپم از پورت usbبهتره چرا ایا؟؟؟فرمتmp4 از پورت usbتی وی بدون صدا پخش میکنه!!!؟؟؟چرا؟
کسی نحوه استفاده از نرم افزارaviaddxsubرا میدونه؟برای چسباندن زیرنویس به فیلم با فرمتdivix/avi/mkv????????????
من تازهvt30خریدم.ترانس برق یعنی چی؟چه مارکی بهتره؟
مرسی برادر، بی تابم زودتر برم خونه امتحان کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)