تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 616 از 720 اولاول ... 116516566606612613614615616617618619620626666716 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,151 به 6,160 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه esi900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

[QUOTE=poonel;7724443]سلام. مدل ایران (سری R) زیرنویس ساپورت نمیکنه.
    در مورد 3D چون استفاده نمی کنم اطلاع ندارم.[/QUOTE

باتشکر از راهنمایی شما.برای جلوگیری از صدمه نوسانات برق چی بگیرم؟استابیلیزور یا محافظ؟چه مارکی؟بازم تشکر دست گلت درد نکنه

2. این کاربر از esi900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

منم vt30دارم دی ماه پارسال خریدم فعلا مشکلی نداره 24 ساعته هم روشنه روی کنتراست 97 درصد هم است

سلام.من تازهvt30خریدم اونم42ایتچشو.شماسررا برقش چی گذاشتین؟استابیلیزور؟محافظ قطع کن؟اگر محافظ گذاشتین فقط تی وی روبهش وصل کردین؟

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

محافظ برق و 8 راهی Soyntec Powem 400

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Desined in Spain

Made in China

فکر کنم قیمتش الآن حدود 50 تومن باشه.

+ مشکل تلویزیون من بخاطر این پیش اومد که همزمان PS3 و ماهواره و سینمای خانگی به این 8 راهی وصل بود و همشون روشن بودن و تلویزیون هم رو حالت Dynamic بود. اینطوری VT30 برق کم آورد و بردش سوخت.
    بردش را عوض کردند و درست شد، اونوقت برق تلویزیون رو از یه دو شاخه مجزا دیگه می گیرم که بهش فشار نیاد.
    الان ازیک دوشاخه دیگه میگیرین یعنی از پریس برق بدون محافظ یااز استابیلیزوز یا پریس برقی که محافظ داره میگیرین؟از کدوم روش؟تشکر

5. این کاربر از esi900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

الان ازیک دوشاخه دیگه میگیرین یعنی از پریس برق بدون محافظ یااز استابیلیزوز یا پریس برقی که محافظ داره میگیرین؟از کدوم روش؟تشکر
    از استابلایزر فاراتل استفاده می کنم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دو تا جای دوشاخه پشتش داره که تلویزیون و ماهواره رو زدم بهش. قبل عید 240 تومن گرفتمش.
    استابلایزر بر عکس محافظ، هم برق ورودی و هم خروجی رو تثبیت میکنه.

7. 4 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پرسشم رو برای بار چندم تکرار می کنم!
    چرا وقتی کابل ماه واره رو به VT50 سری E وصل می کنم سیگنالی دریافت نمی شه؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

mehran جان در معرفی کشور در بخش ----s کشور مجارستان رو انتخاب کنید و سپس جستجو را شروع کنید و نیازی هم نیست تا LNB رو معرفی کنید خود TV اتومات ساتلایتها و کانالهارو پیدا میکنه البته کمی زمان بره تا تماما سرچ کنه.

10. 3 کاربر از behzad habib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    1.برای دریافت تصویر فول اچ دی یا اچ دی از کانالهای صداوسیما ایران چکار باید کرد؟؟؟یا حداقل برای افزایش کیفیت تصویر کانال های صدا وسیما چکار باید کرد؟؟؟؟تلویزیون من پاناسونیک42اینچ مدلvt30 هست که داخل تلویزیون گیرنده دیجیتال یاهمونdvb-tداره
    2.ایا حتما باید 100 ساعت اول روی حالت نرمال با کنتراست 50درصد باشه وبعد از100ساعت میشه گذاشت روی حالت دینامیک؟؟؟ضروری است؟چه فایده ای داره؟؟؟
    3.ایاvt30سایز42 اینچ ازپورتusbاش قابلیت پخش3d داره؟یا حتما باید بلوری پلیر داشت؟کیفیت پخش3d از پورت usb تی وی با پخش از بلوری پلیر فرق داره؟اخه فروشنده مغازه گفت باید حتما بلو ری پلیر بخری؟اما گفته اگر به درد نخورد برام پس بیار!!!الانم کیفیت پخش3dبلوری شارپم از پورت usbبهتره چرا ایا؟؟؟فرمتmp4 از پورت usbتی وی بدون صدا پخش میکنه!!!؟؟؟چرا؟

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

کسی نحوه استفاده از نرم افزارaviaddxsubرا میدونه؟برای چسباندن زیرنویس به فیلم با فرمتdivix/avi/mkv????????????

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اگر منزل شما بسیار پر نور هست بهتر است که به دنبال پلاسماهای جدیتر پاناسونیک مانند مدلهای st50 و gt50 باشید که هنوز رسما وارد ایران نشده است ولی در شهرهای مرزی ممکن است یافت شود و یا با سفارش شما برای شما تهیه شود و یا اینکه به سمت یک ال ای دی بروید که البته در محیط کم نور شاید چندان جالب نباشد برای همین باید بیشترین زمانی را که تی وی تماشا میکنید در نظر بگیرید که اکثر اوقات موقع زیر نور زیاد هست یا در محیط کم نور مدلهای st30 و vt30 در تصاویر sd بسیار خوب هستند ولی در مورد تصاویر بسیار بی کیفیت نباید از آنها انتظار معجزه داشته باشید چون کیفیت اغلب کانالهای ما ه وا ر ه ای sub sd هم محسوب نمیشود.
    عمر طولانی در مورد لوازم الکتریکی هیچ تضمینی ندارد اگر از ترانس برق معتبر استفاده کنید و پنل را در مکانی با قابلیت تهویه و عبور هوای مناسب قرار بدهید در عمر تی وی میتواند تاثیر داشته باشد.
    من تازهvt30خریدم.ترانس برق یعنی چی؟چه مارکی بهتره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

mehran جان در معرفی کشور در بخش ----s کشور مجارستان رو انتخاب کنید و سپس جستجو را شروع کنید و نیازی هم نیست تا LNB رو معرفی کنید خود TV اتومات ساتلایتها و کانالهارو پیدا میکنه البته کمی زمان بره تا تماما سرچ کنه.
    مرسی برادر، بی تابم زودتر برم خونه امتحان کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •